reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Przyszla nam karuzela, miałam puzzle do poskladania ale udało sie ;) co prawda myślałam ze będzie niżej wisieć ale Małej się chyba podoba :)

Załączniki

• 1433940212227.jpg
    1433940212227.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
milia może taka pogoda???

marela a jaka ta skóra sucha?bo u nas też :/ :/ i to za uszami i na uszach, policzki -jak smaruje to znika
no i cała głowa skorupie dramat jakis, łupiez ma moje dziecko :confused2:

aneczka weź przystopuj.. daj m obowiązki bo się sam nie domysli, c hłopy takie już są niestety ;/ a jak coś zrobią same to pomnik im stawiać :wściekła/y:

babydust dzięki! zupe miałam wiec zrobiłam 2 danie :D ale jakoś nie urzekły mnie specjalnie :/

Doli dokladnie na glowie jakby lupiez, lekko na policzku, i kolana i lokcie szczegolnie. Ale tez troche uda i plecy. Takie szorstkie i czerwone placki w niektorych miejscach. Po smarowaniu duzo lepuej.

A waga z wczoraj 4650, hmm myslalam czy nie za mało, ale pediatra pow ze oki jest

Ehh te chłopy... Mój dziś się umówił, tzn nas w sumie, na grilla pod wieczor, a my się nie odzywamy... A dowiedzialan się nawet nie od niego tylko od koleżanki do ktorej idziemy, bo on podobno nie ma czasu w pracy żeby zadzw

marela aha no to typowe dla pokarmówki bo u nas łokcie, kolana super :/ dlatego nie wiem co to, pediatra mowi, że na buzi to kontaktowa - od swetra i zeszło faktyczniepo ok tygodniu + smarowanie
a na głowie to chyba ciemieniucha????? :szok::szok::szok:

Doli swieta racja co do rych chłopów...

Moja też na głowie jakby skóra schodzila, myslalam ze to ciemieniucha. I przy raczce na ramieniu skóra trochę sucha... Ja mleko odstawione

Mielismy ciemieniuche ale to byly takue strupki ropne , zólte. A teraz to biala skora luszczaca sie. Gdybym nie nasmarowala to glowa bylaby biala.
A wypytala mnie o duzo pokarmow . Niby nie jem tych alergentow ale np. W zupie jest smietana. W masle to bialko. Jaja. Jeszcze bardziej musze ograniczyc:/. A to na glowie czytslam ze tez moze byc od alergii. Kurde tylko skad ma? W domu nikt nigdy na nic. Ze starszyl zarlam wszysyko.a teraz.....

reklama
marela no to u nas to nie ciemieniucha... kurcze jeszcze alergia jakaś wyjdzie :wściekła/y::wściekła/y: chyba ze to od proszku naszego ?!! sama już nie wiem
zapytam jutro ;/

Do góry