reklama
Myla jejku znowu coś :-/ daj nam znac jak bedziesz cos wiedziec! Trzymam kciuki za zdrowe nerki!!&&
Pat a u was jak? Dzwoniłas do tej poradni?
Ehh nie myślcie o sobie ze źle matki jeste$cie !! Każda z nas jest człowiekiem i ma prawo do chwili słabości!! a dla naszych dzieci jesteśmy najwspanialsze
My po usg bioderek wszystko ok
Byliśmy też u pediatry po skierowanie do poradni rehabilitacji i ważyliśmy się Adaś waży 6330g !! W 3 tyg dowalił 1200g
Karina ile Kubuś ważył w poniedziałek?
Pat a u was jak? Dzwoniłas do tej poradni?
Ehh nie myślcie o sobie ze źle matki jeste$cie !! Każda z nas jest człowiekiem i ma prawo do chwili słabości!! a dla naszych dzieci jesteśmy najwspanialsze
My po usg bioderek wszystko ok
Byliśmy też u pediatry po skierowanie do poradni rehabilitacji i ważyliśmy się Adaś waży 6330g !! W 3 tyg dowalił 1200g
Karina ile Kubuś ważył w poniedziałek?
kifsi
Fanka BB :)
Hej
Widze ze matkowy kryzys dopadl nie tylko mnie
Asia, Lei - ja tez dzis wylam razem z synami asia co do zachowania starszej pociechy na pocieszenie u mnie identycznie i tez puszczaja mi nerwy
a co do szanownego malzonka to ..... eh szkoda gadac
Pat oby guzki sie same wchlonely
Myla matko szpital &&&&&
Ja dzis powtorka z rozrywki (( teraz spi na rekach , zobaczymy jak dlugo ((
Widze ze matkowy kryzys dopadl nie tylko mnie
Asia, Lei - ja tez dzis wylam razem z synami asia co do zachowania starszej pociechy na pocieszenie u mnie identycznie i tez puszczaja mi nerwy
a co do szanownego malzonka to ..... eh szkoda gadac
Pat oby guzki sie same wchlonely
Myla matko szpital &&&&&
Ja dzis powtorka z rozrywki (( teraz spi na rekach , zobaczymy jak dlugo ((
Anulka90
Myla trzymam kciuki
Doli ja chciałam dzisiaj zaszczepić mała na pneumokoki i nie dało rady bo trzeba szczepić raz,em z 6w1 bo musi być 6 tyg przerwy
Pat oby jak najszybciej udało sie wchłonąć tym guzkom
Moja waży 6250 wiec chyba jest największa z dziewczynek
Doli ja chciałam dzisiaj zaszczepić mała na pneumokoki i nie dało rady bo trzeba szczepić raz,em z 6w1 bo musi być 6 tyg przerwy
Pat oby jak najszybciej udało sie wchłonąć tym guzkom
Moja waży 6250 wiec chyba jest największa z dziewczynek
Mila to po szczepieniu na gruźlicę które miał w szpitalu, teraz jeszcze nie byl szczepiony bo ciągle w krwi cos mu wychodziło..
Natasza dzisiaj miałam taki dzień zabiegany że nie zdążyłam zadzwonić muszę jutro z samego rana zadzwonić bo oni tam krótko pracują z tego co mówił lekarz...
Ładnie Wam Adaś przybrał i dobrze że bioderka ok !
Myla my tez trzymamy kciuki!!:*
Natasza dzisiaj miałam taki dzień zabiegany że nie zdążyłam zadzwonić muszę jutro z samego rana zadzwonić bo oni tam krótko pracują z tego co mówił lekarz...
Ładnie Wam Adaś przybrał i dobrze że bioderka ok !
Myla my tez trzymamy kciuki!!:*
Asia86Wro
Myla,
bądźcie dzielne! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Małej.
My już po szczepieniu. Mała oczywiście w ryk, ale dość szybko się uspokoiła i zaraz potem zasnęła, więc dałam radę jeszcze zakupy zrobić Niestety dostałyśmy skierowanie do neurologa, bo Mała nie powinna się jeszcze przewracać z brzuszka na plecy, i że to w tym przypadku świadczy o niestabilności, więc powinien zbadać to specjalista. Niby nic, ale się martwię, tym bardziej, że jeszcze trzeba znaleźć lekarza na nfz :/
Ja z Moim też się czasem pokłócę, ale dużo rozmawiamy, więc póki co - śpimy w jednym łóżku
bądźcie dzielne! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Małej.
My już po szczepieniu. Mała oczywiście w ryk, ale dość szybko się uspokoiła i zaraz potem zasnęła, więc dałam radę jeszcze zakupy zrobić Niestety dostałyśmy skierowanie do neurologa, bo Mała nie powinna się jeszcze przewracać z brzuszka na plecy, i że to w tym przypadku świadczy o niestabilności, więc powinien zbadać to specjalista. Niby nic, ale się martwię, tym bardziej, że jeszcze trzeba znaleźć lekarza na nfz :/
Ja z Moim też się czasem pokłócę, ale dużo rozmawiamy, więc póki co - śpimy w jednym łóżku
Asiawro Adasiek tez się przewraca bo ma słabszą prawą stronę..wszyscy mówią ze kładzenie na brzuszku pomoże ale i tak dostaliśmy skierowane do poradni rehabilitacji( tam jest neurolog który bada i kladyfikuje co dalej) bo tak są krótsze terminy. Niby nic niepokojącego ale wole teraz sprawdzuc niz później mieć problem
a z tym przewracaniem to tak serio ??
bo naszej tez pare razy zdazylo sie przewrocic w ostatnich dniach tak przez przypadek ale kompletnie nie zwracalam na to uwagi
no i ladnie przybieraja te wasze dzieciaczki nasza 2 tyg temu to miala 5200 - wiec mysle ze teraz ma jakies 5600 moze ciut wiecej bo widze jak jej pyzy rosna
bo naszej tez pare razy zdazylo sie przewrocic w ostatnich dniach tak przez przypadek ale kompletnie nie zwracalam na to uwagi
no i ladnie przybieraja te wasze dzieciaczki nasza 2 tyg temu to miala 5200 - wiec mysle ze teraz ma jakies 5600 moze ciut wiecej bo widze jak jej pyzy rosna
reklama
Asia86Wro
Ja to mam wrażenie, że moja Mała specjalnie się przewracała, bo gdy jest w niekomfortowej pozycji to macha/kołysze główką i tułowiem by ją zmienić. Leżąc na brzuszku często się denerwuje i robi wszystko by się przewrócić na brzuszek, więc moim zdaniem z nią wszystko w porządku, ale jak trzeba sprawdzić, to trzeba.
natasza,
a gdzie do tej poradni się wybieracie?
Moja tak na dzisiaj ma wagę 4460, a moim zdaniem, wizualnie, i tak jest spora. To pewnie po mnie ma "lekkie kości"
natasza,
a gdzie do tej poradni się wybieracie?
Moja tak na dzisiaj ma wagę 4460, a moim zdaniem, wizualnie, i tak jest spora. To pewnie po mnie ma "lekkie kości"