reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla jejku znowu coś :-/ daj nam znac jak bedziesz cos wiedziec! Trzymam kciuki za zdrowe nerki!!&&

Pat a u was jak? Dzwoniłas do tej poradni?

Ehh nie myślcie o sobie ze źle matki jeste$cie !! Każda z nas jest człowiekiem i ma prawo do chwili słabości!!:) a dla naszych dzieci jesteśmy najwspanialsze :)

My po usg bioderek wszystko ok :)
Byliśmy też u pediatry po skierowanie do poradni rehabilitacji i ważyliśmy się Adaś waży 6330g !! W 3 tyg dowalił 1200g
Karina ile Kubuś ważył w poniedziałek?:)

Hej :)

Widze ze matkowy kryzys dopadl nie tylko mnie :(

Asia, Lei - ja tez dzis wylam razem z synami :( asia co do zachowania starszej pociechy na pocieszenie u mnie identycznie i tez puszczaja mi nerwy :(

a co do szanownego malzonka to ..... eh szkoda gadac

Pat oby guzki sie same wchlonely

Myla matko szpital &&&&&

Ja dzis powtorka z rozrywki :((( teraz spi na rekach , zobaczymy jak dlugo :(((

Myla trzymam kciuki :)

Doli ja chciałam dzisiaj zaszczepić mała na pneumokoki i nie dało rady bo trzeba szczepić raz,em z 6w1 bo musi być 6 tyg przerwy

Pat oby jak najszybciej udało sie wchłonąć tym guzkom

Moja waży 6250 wiec chyba jest największa z dziewczynek :)

Mila to po szczepieniu na gruźlicę które miał w szpitalu, teraz jeszcze nie byl szczepiony bo ciągle w krwi cos mu wychodziło..

Natasza dzisiaj miałam taki dzień zabiegany że nie zdążyłam zadzwonić :( muszę jutro z samego rana zadzwonić bo oni tam krótko pracują z tego co mówił lekarz...
Ładnie Wam Adaś przybrał :) i dobrze że bioderka ok !:)

Myla my tez trzymamy kciuki!!:*

Myla,
bądźcie dzielne! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Małej.

My już po szczepieniu. Mała oczywiście w ryk, ale dość szybko się uspokoiła i zaraz potem zasnęła, więc dałam radę jeszcze zakupy zrobić ;) Niestety dostałyśmy skierowanie do neurologa, bo Mała nie powinna się jeszcze przewracać z brzuszka na plecy, i że to w tym przypadku świadczy o niestabilności, więc powinien zbadać to specjalista. Niby nic, ale się martwię, tym bardziej, że jeszcze trzeba znaleźć lekarza na nfz :/

Ja z Moim też się czasem pokłócę, ale dużo rozmawiamy, więc póki co - śpimy w jednym łóżku ;)

Asiawro Adasiek tez się przewraca bo ma słabszą prawą stronę..wszyscy mówią ze kładzenie na brzuszku pomoże ale i tak dostaliśmy skierowane do poradni rehabilitacji( tam jest neurolog który bada i kladyfikuje co dalej) bo tak są krótsze terminy. Niby nic niepokojącego ale wole teraz sprawdzuc niz później mieć problem

:szok:a z tym przewracaniem to tak serio ??
bo naszej tez pare razy zdazylo sie przewrocic w ostatnich dniach tak przez przypadek ale kompletnie nie zwracalam na to uwagi

no i ladnie przybieraja te wasze dzieciaczki :) nasza 2 tyg temu to miala 5200 - wiec mysle ze teraz ma jakies 5600 moze ciut wiecej bo widze jak jej pyzy rosna ;)

reklama
Ja to mam wrażenie, że moja Mała specjalnie się przewracała, bo gdy jest w niekomfortowej pozycji to macha/kołysze główką i tułowiem by ją zmienić. Leżąc na brzuszku często się denerwuje i robi wszystko by się przewrócić na brzuszek, więc moim zdaniem z nią wszystko w porządku, ale jak trzeba sprawdzić, to trzeba.

natasza,
a gdzie do tej poradni się wybieracie?

Moja tak na dzisiaj ma wagę 4460, a moim zdaniem, wizualnie, i tak jest spora. To pewnie po mnie ma "lekkie kości" ;)

Do góry