reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Doli moj jeden cyc (prawy) tez wiekszy jest odkad lewy zachorowal :(
mam nadzieje ze jak skoncze karmic sie jakos to unormuje choc wolalabym oba w takiej wielkosci jak ten prawy :/

margo ja wlasnie dowod Basi odebralam wczoraj :) i tez sami robilismy zdjecie hahaha ma taki wytrzeszcz oczu ze szok ale spoko nikt sie u nas nie czepial tego :) podobno wogole nie maja prawa sie czepiac do zdjec niemowlat :) mam nadzieje ze wam tez sie uda jakos to zalatwic :)

reklama
Baby ja tez jak patrzę jak Wojtus rośnie to jakoś tak smutno czasem...strasznie szybko mi czas z nim leci :o dzisiaj stuknelo 7tygodni...

Doli biegaczu ile km polonalas bo cos mi FB nie pokazuje ?:p

Wojtek tez w ciągi dnia malo śpi w domu...na dworze to inna bajka. Ale mały jest grzeczny jak mnie nie ma a jak wracam do domu to zaraz marudzenie ze do cyca chce...a jak mnie nie ma to leży grzecznie na macie czy w bujaczku...

Margo czekam na fotki Twojego ogrodowego dzieła :) ja bym chciała mieć domek z ogródkiem...ale muszę jeszcze poczekać...
W Norwegii budownictwo maja ładne ale jak tam byłam to w jakim domu bym nie była to jakoś dziwnie wszystko podzielone...jakby kuchnia i salon były dla Norwegów najważniejsze a sypialnie i łazienki male :D

Sataga zdrowka i wytrwałości ! Dobrze ze szybko zareagowaliscie...
Ciągle się Was cos trzyma...ale mam nadzieję że Wasz limit się wyczerpał !:*

Zrobił mi się guzek w piersi na sutku i zastój to nie jest na pewno...czuzby tluszczak ?:o
I dzisiaj weszlam na wagę...do wagi sprzed ciąży został mi niecały kilogram :o

Pat ogrod mamy duzy ale w wiekszosci to trawa bo M nie chcialo sie nic robić co by sie nie wysilać. Ja zaczęłam zmieniać jak sie wprowadziłam ale w tym roku przez ciąże i teraz małe dziecko nie za wiele mogłam zrobić. Ale staram sie. Chciałabym choć troche zbliżyć sie domogrodu moich rodziców. No ale oni to jak mistrzowie architektury krajobrazu. Ja początkująca jestem tym bardziej ze od 15 roku życia do 2013 w bloku bez balkonu mieszalam. Wiec powoli nabieram doświadczenia :)

Babydust ładnie Ci Basia śpi :) Moja tez teraz więcej kweka niż płacze.

Kurcze dziewczyny ja spać nie moge. Raz ze potwornie wieje a dwa ze jasno za oknem a ja zasłon czy rolet jeszcze nie mam :eek:

reklama
Do góry