reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Wszystkim dzieciaczkom zdrówka i uśmiechu na buźkach !!:):):)

Adaś dziś już dostał swój pierwszy prezent:)

Załączniki

• 1433140763029.jpg
    1433140763029.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Dzien dobry
Dzisiaj Basia przeprosila sie z cycem i ladnie jadla i wrocila do 2 pobudek w nocy - moze przestane sie martwic ze malo je ;)
wczoraj tylko 6 razy jadla - tyle co norma dla dzieci karmionych butelka :szok: o ile dobrze etykiete przeczytalam :-D

moje prezenty na dzien dziecka dostaly juz miesiac temu bo wyprosily a tak mialy weekend z dziadkami , sobota z jednymi niedziela z drugimi + fajny festyn pod kosciolem :) dzisiaj maja imppreze w szkole :) w srode jeszcze moja siostra ich do kina zabiera i nocleg u niej wiec dodatkowa atrakcja
ja juz nic nie bede dla nich kombinowac
a malutka dostala malutkiego pluszaka i styka na razie nic nie kuma a rzeczy to ona ma i tak duzo :)

My kupiliśmy matę na podłogę, co by nasz mały pelzak mógł spokojnie się poruszać ;-).

Ostatnio mam problemy z zasypianiem małej w dzień. Po aktywności jest śpiąca, ziewa i lecą jej oczy, ale jak zaśnie, to budzi się za 5 min...Wczoraj tak było cały dzień! Pal sześć ze byłam u rodziców, ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w domu jak jestem sama...Nic nie będę w stanie zrobić... Dziś bawilysmy się od 2h, dziecko ledwo patrzy na oczy ale co chwila mamy pobudke...Już nie wiem co robić :-(

Szaj tak już teraz powoli zacznie być :p my już tak mamy ok 2tygodnie...mały może spać dłużej ale tylko na rekach przy cycu. I na dworze. A tak to baw się ze mną i gadaj. Czasem juz mi tematów brakuje :p

Baby może Basia miała skok i już minął :)

My jedziemy do USC ustalać termin, ciekawe kiedy się uda

Dobry.
Cala nocka i rano bez goraczki. Wyniki negatywne. Maja nas dzis wypuscic ale na razie sie nie ciesze zeby nie powtorzyla sie historia z wczoraj..jeszcze tylko wyciagniecie wenflonu i opatrunku z plecow :/ ogolnie humor ma boski!! Banan na buzce od rana,troszke gaworzy i odkryla raczki!!! :)
Do tego wazymy 5kg! Czyli 240g na tydzien :) a tak malo je czasami hehehe
A w domu mlody zasmarkany i jazda od poczatku :/

Ok lece na razie.

reklama
Karina, śliczna parka :-) ciekawe jak Emily zareaguje na konia, super!

Tabasia, najważniejsze, że wynik negatywny :-) Kciuki za wypis i zdrówka dla Alexa!

Też w końcu kupiłam matę, ale jeszcze czekam na przesyłkę, Małgosia na szczęście nie wie, że dziś dzień dziecka ;-)
Dziś dała mi popalić, nakarmiłam ją o 5, trochę przysnęła, a o 7 ryk... wzięłam ją do łóżka, chciałam jeszcze pospać, bo wczoraj nie mogłam zasnąć i udało się dopiero po 2 w nocy, ale nie pomogło, przestała i zasnęła dopiero o 8:20. To wstałam, bo już tak zdenerwowana byłam, że bym nie zasnęła... Spała do 11, zjadła i znowu próbuje płakać, piszę z nią na rękach...

Ostatnia edycja:
Do góry