reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Hej dziewczyny po długiej nieobecności biorę się za doczytanie ale chyba trochę mi zejdzie bo mam ponad 100 str )
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Babydust to najprawdopodobniej wirus ale nie moga jej wypisac nie majac wynikow posiewu z plynu. A ze u nas dlugi weekend to w labie mniej ludzi i opoznienia. Wiec niestety wlasnie jej podaja 3 dawke antybiotyku bo dopoki nie maja ze negatyw to traktuja jak pozytyw
Ta pediatra jest po****na!! Jakas Slowaczka. Taka niemila jedza. Pamietam ja dobrze bo badala mala po porodzie przed wypisem. W minute ja sprawdzila a inne dzieci po 10min. :/ i powiedziala zd mozemy isc. Nadziei narobila. Powinna najpierw temp sprawdzic zanim decyzje podejmie.
W sumie to jedna noc nie zrobi roznicy a mamy taka super pielegniarke i tak jej bylo przykro ale mowi ze gdyby to bylo jej dziecko to by tez zostala. No nic jade do domu starszego polozyc a pozniej wracam na nocke.
Ta pediatra jest po****na!! Jakas Slowaczka. Taka niemila jedza. Pamietam ja dobrze bo badala mala po porodzie przed wypisem. W minute ja sprawdzila a inne dzieci po 10min. :/ i powiedziala zd mozemy isc. Nadziei narobila. Powinna najpierw temp sprawdzic zanim decyzje podejmie.
W sumie to jedna noc nie zrobi roznicy a mamy taka super pielegniarke i tak jej bylo przykro ale mowi ze gdyby to bylo jej dziecko to by tez zostala. No nic jade do domu starszego polozyc a pozniej wracam na nocke.
Kurcze Tabasia strasznie mi przykro, musicie byc dzielni! A badsliscie mocz i uszy? A moze to trzydniówka? Duzo siły i cierpliwości!!
Ja wczoraj poszalalam z piciem, mloda w nocy i dzis mm dostawała a ja leczyłam mega kacora!
Ide juz spać bo młode juz grzecznie śpią a ja padam ;-)
Ja wczoraj poszalalam z piciem, mloda w nocy i dzis mm dostawała a ja leczyłam mega kacora!
Ide juz spać bo młode juz grzecznie śpią a ja padam ;-)
Karina cudne masz dzieciaczki Kubuś ślicznie się uśmiecha a Elili reaguje na niego?
Tabasia przykro mi.. Ehh miało być już dobrze!! Ale może lepiej że teraz wzrosła temp a nie jak w domu bo to zawsze fachowa opieka na miejscu..
Tabasia przykro mi.. Ehh miało być już dobrze!! Ale może lepiej że teraz wzrosła temp a nie jak w domu bo to zawsze fachowa opieka na miejscu..
Lei Ty to idealny dowód na to że można mieć małe dziecko i funkcjonować jak kiedyś
Kuklaki wiem że własny biznes oznacza poświęcenia ale...w piątek M wyszedł robić o 3 W NOCY i wrócił o 20:30, wczoraj wyszedł o 9, wrócił o 20:30 zrobił sobie kanapki i pojechał do drugiej pracy gdzie dorywczo dorabia i wrócił dzisiaj o 12, przespał się do 17 i znowu pojechał do tej drugiej pracy...ale ja już się nie odzywam, stwierdziłam że wolę nic do niego nie mówić bo jak się odezwę to już z kłótnią ^^
Tylko jutro w urzędzie złapie go za rękę i się usmiechne do niego ze dwa razy żeby urzędnik zobaczył że może nam ślub dac
Kuklaki wiem że własny biznes oznacza poświęcenia ale...w piątek M wyszedł robić o 3 W NOCY i wrócił o 20:30, wczoraj wyszedł o 9, wrócił o 20:30 zrobił sobie kanapki i pojechał do drugiej pracy gdzie dorywczo dorabia i wrócił dzisiaj o 12, przespał się do 17 i znowu pojechał do tej drugiej pracy...ale ja już się nie odzywam, stwierdziłam że wolę nic do niego nie mówić bo jak się odezwę to już z kłótnią ^^
Tylko jutro w urzędzie złapie go za rękę i się usmiechne do niego ze dwa razy żeby urzędnik zobaczył że może nam ślub dac
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Marela tak to bylo moje pierwsze szczepienie na ktore szlam do przychodni.. a stresa mialam wielkiego ze hej..
Tabasia zdrowka dla malej! ;-) i dla ciebie! Musi byc dobrze.. trzymajcie sie!
Natasza ale slodko sobie spi ;-)
Karina super fotki! ;-)
Tabasia zdrowka dla malej! ;-) i dla ciebie! Musi byc dobrze.. trzymajcie sie!
Natasza ale slodko sobie spi ;-)
Karina super fotki! ;-)