reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

tabasia fuck a jakie leki dostaje malutka ??

Karina pieknie wygladaja maluszki :) a Emily zawsze tak ladnie ubrana i ze spineczka :) slicznie :)

reklama
Kurde no :(
Tabasia przykro mi ...
Ale lepiej byc pod kontrolą ... Oby szybko minęło ..[emoji110][emoji110][emoji110]

Babydust - to domowe lumpy [emoji23][emoji23][emoji23] babcia ja zawsze ciepło ubiera bo ona zmarzluch .. Bez ruchu nie ma dobrego krążenia i łapki i stopy zawsze lodowate :(

Karina ale Kubuś się slicznie uśmiecha do siostrzyczki!:)

Tabasia przykre że malutka znowu ma temperaturę :( ale chociaż będziecie pod opieką lekarzy...mam nadzieję że to jakaś chwilowa wirusowka i szybko zwalczycie!:*

Babydust to najprawdopodobniej wirus ale nie moga jej wypisac nie majac wynikow posiewu z plynu. A ze u nas dlugi weekend to w labie mniej ludzi i opoznienia. Wiec niestety wlasnie jej podaja 3 dawke antybiotyku bo dopoki nie maja ze negatyw to traktuja jak pozytyw :(

Ta pediatra jest po****na!! Jakas Slowaczka. Taka niemila jedza. Pamietam ja dobrze bo badala mala po porodzie przed wypisem. W minute ja sprawdzila a inne dzieci po 10min. :/ i powiedziala zd mozemy isc. Nadziei narobila. Powinna najpierw temp sprawdzic zanim decyzje podejmie.
W sumie to jedna noc nie zrobi roznicy a mamy taka super pielegniarke i tak jej bylo przykro ale mowi ze gdyby to bylo jej dziecko to by tez zostala. No nic jade do domu starszego polozyc a pozniej wracam na nocke.

Kurcze Tabasia strasznie mi przykro, musicie byc dzielni! A badsliscie mocz i uszy? A moze to trzydniówka? Duzo siły i cierpliwości!!

Ja wczoraj poszalalam z piciem, mloda w nocy i dzis mm dostawała a ja leczyłam mega kacora!

Ide juz spać bo młode juz grzecznie śpią a ja padam ;-)

Karina cudne masz dzieciaczki :) Kubuś ślicznie się uśmiecha a Elili reaguje na niego?

Tabasia przykro mi.. Ehh miało być już dobrze!! Ale może lepiej że teraz wzrosła temp a nie jak w domu bo to zawsze fachowa opieka na miejscu..

Lei Ty to idealny dowód na to że można mieć małe dziecko i funkcjonować jak kiedyś :D

Kuklaki wiem że własny biznes oznacza poświęcenia ale...w piątek M wyszedł robić o 3 W NOCY i wrócił o 20:30, wczoraj wyszedł o 9, wrócił o 20:30 zrobił sobie kanapki i pojechał do drugiej pracy gdzie dorywczo dorabia i wrócił dzisiaj o 12, przespał się do 17 i znowu pojechał do tej drugiej pracy...ale ja już się nie odzywam, stwierdziłam że wolę nic do niego nie mówić bo jak się odezwę to już z kłótnią ^^
Tylko jutro w urzędzie złapie go za rękę i się usmiechne do niego ze dwa razy żeby urzędnik zobaczył że może nam ślub dac ;)

reklama
Marela tak to bylo moje pierwsze szczepienie na ktore szlam do przychodni.. a stresa mialam wielkiego ze hej..

Tabasia zdrowka dla malej! ;-) i dla ciebie! Musi byc dobrze.. trzymajcie sie!

Natasza ale slodko sobie spi ;-)

Karina super fotki! ;-)

Do góry