reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Cześć Dziewczyny,
proszę o poradę. Mój Adaś ma już 2 tygodnie :) Czy myjecie swoim dzieciaczkom języczek z białego nalotu po mleku? Bo nie wiem czy trzeba żeby zapobiec pleśniawkom. Z góry dzięki za pomoc :) Pozdrawiam.

reklama
SMerfetka myje dopiero od niedawna wieczorem podczas kąpieli razem z dziaselkami ale bardziej żeby coreczke przyzwyczajac do tego ze zęby trzeba bedzie myc w przyszlości a nie przeciwko plesniawkom
nigdy moje dzieci plesniawek nie mialy :)

Milia80 motoda Vojty jest bardzo dobra do rehabilitacji , ale dzieci jej nie lubią i płaczą ... Mam nadzieje ze Gosiunia dobrze to zniosła :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Z tymi terminami to przekichane :(

Margo no jakos daje , musze dobrze organizować czas i idzie :)

Lei szkoda ze mała musi jeszcze szynę nosić :(
I szczepie :) na wszystko ... 9.6 mam termin - wczesniej niz normalnie ze względu na Emily ..

Szaj super ze bioderka ok :)

Pat a Ty gdzie sie szlajasz ze kleszcze łapiesz ? [emoji23][emoji23][emoji23]

Kuklaki ja jeszcze mam ta czarna krechę ...

Myla 56? A wczesniej 59 no no ktos był niedokładny ...

Pisze posta tego od 2 dni [emoji23][emoji23][emoji23] czasu brak ...

U gina bylam wczoraj i wszystko ok :)

Aylin fajny tour Ci się szykuje :)

Karina, jeszcze nie zaczęliśmy rehabilitacji. Na razie byliśmy na wizycie u pediatry rehabilitanta i on oczywiście zalecił tą metodę. A zwolenników Vojta ma chyba tyle samo co przeciwników, podobno dla dzieci z Zespołem nie jest najlepsza, no cóż, zobaczymy...

Dziś przypadkiem się dowiedziałam, że na początku czerwca w poradni rehabilitacyjnej jest dzień otwarty i darmowe konsultacje neurologopedy, zdążyłam nas zapisać :) bo tak to oczywiście tylko prywatnie przyjmuje...

Ja kleszcza nigdy nie miałam, ale u psa znaleźliśmy jakieś 2 tygodnie temu.

reklama
Hejka :)

W koncu mam chwile (chyba) to moge poodpisywac :)

Margo, Mila chce mloda nauczyc usypiania wczesniej bo ona najchetniej bylaby aktywna do polnocy a ja nie moge sobie na to pozwolic bo od wrzesnia musimy miec jakis sensowny rytm jak syn pojdzie do szkoly bo niestety wieczorami bede sama z dwojka. A wiem ze czym wczesniej zaczne tym lepiej bedzie dla calej rodziny.
I tak dzis juz jest lepiej. Usypia w lozeczku. Troche marudzi to ja uspokajam. Z synem walczylam 10 dni ale on to wyjatkowo trudny egzemplarz :D
O Margo szkoda ze wrzesnien,my bedziemy w pazdzierniku :) juz nie moge sie doczekac!!

Aylin to udanych wakacji :)

Karina, Pat okropne z tymi kleszczami :/ bede musiala uwazac na dzieciaki na wakacjach...

Kuklaki moja tez po skosie ;) ale Twojej krechy wzgledem szycia nie umiem sobie wyobrazic :)) moja powoli zanika.

Milia strasznie mi przykro czytajac takie rzeczy zwiazane ze sluzba zdrowia :/ mam nadzieje ze jednak terminy sie jakos znajda i Malgosia bedzie mogla byc rehabilitowana bo wiadomo czym szybciej tym lepiej &&&

Doli czaruj pogode!! ;)

Smerfetka ja nigdy nie mylam. Dopiero od pierwszego zabka a ten wyszedl jak synek mial 4 miesiace :)

Babydust u nas dzis kupy nie bylo (pierwszy raz bo normalnie to codziennie sa) wiec szykuje sie na nocne przeprawy :D
Aaa i jakis burak mnie przelicytowal z gondolka o 2zl!!!!!! :/ :(

Aneczka tez niecierpie jak plany sie krzyzuja ale dobrze ze nie musicie nic przekladac.

Asiawro malutka odkrywa swoje cialo i stad pewnie te raczki w buzi ;)

Na razie tyle bo buczy...

Do góry