Hejka
W koncu mam chwile (chyba) to moge poodpisywac
Margo, Mila chce mloda nauczyc usypiania wczesniej bo ona najchetniej bylaby aktywna do polnocy a ja nie moge sobie na to pozwolic bo od wrzesnia musimy miec jakis sensowny rytm jak syn pojdzie do szkoly bo niestety wieczorami bede sama z dwojka. A wiem ze czym wczesniej zaczne tym lepiej bedzie dla calej rodziny.
I tak dzis juz jest lepiej. Usypia w lozeczku. Troche marudzi to ja uspokajam. Z synem walczylam 10 dni ale on to wyjatkowo trudny egzemplarz
O Margo szkoda ze wrzesnien,my bedziemy w pazdzierniku
juz nie moge sie doczekac!!
Aylin to udanych wakacji
Karina, Pat okropne z tymi kleszczami :/ bede musiala uwazac na dzieciaki na wakacjach...
Kuklaki moja tez po skosie
ale Twojej krechy wzgledem szycia nie umiem sobie wyobrazic
) moja powoli zanika.
Milia strasznie mi przykro czytajac takie rzeczy zwiazane ze sluzba zdrowia :/ mam nadzieje ze jednak terminy sie jakos znajda i Malgosia bedzie mogla byc rehabilitowana bo wiadomo czym szybciej tym lepiej &&&
Doli czaruj pogode!!
Smerfetka ja nigdy nie mylam. Dopiero od pierwszego zabka a ten wyszedl jak synek mial 4 miesiace
Babydust u nas dzis kupy nie bylo (pierwszy raz bo normalnie to codziennie sa) wiec szykuje sie na nocne przeprawy
Aaa i jakis burak mnie przelicytowal z gondolka o 2zl!!!!!! :/
Aneczka tez niecierpie jak plany sie krzyzuja ale dobrze ze nie musicie nic przekladac.
Asiawro malutka odkrywa swoje cialo i stad pewnie te raczki w buzi
Na razie tyle bo buczy...