reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jeden pediatra poleca 6w1 zdecydowanie, ale ja tym nie chce szczepić...Za dużo przypadków nop po niej było. Na razie jestem nastawiona na 5w1 pentaxim lub na refundowane. Dziś idę do innego pediatry i zobaczymy co powie...

reklama
starszego szczepiłam 6w1 hexą i nic nie było...
a o jakich nop piszesz..bo gorączka, obrzek, rozdrażenienie to często wystepują

Ja sie staram nie wkręcać tak w te szczepionki bo oszaleć mozna!

Aylin tez bede we Wrocku na weekend :-D nawet dłużej a potem do Jury na dwa dni sie wybieramy.

Moje dziewczyny dostają szału od rana. Mam juz dosyc :angry:

Kubuś rośnie swoim własnym tempem :D słodki chłopak :)

Ja tez tak o tych szczepionkach ciągle nie myślę..zaufam lekarzowi, lepiej się na tym zna niż ja czy google ;)

Mój mały za to chyba przebrnął przez skok, od wczoraj humor super, budzi się z uśmiechem na buzi, śmieje się i gada do mnie i płaczu mało ;) i zasypia już nie tylko na rekach <3

pomyłam podłogi to teraz zrobię biszkopt z galaretką borówkami i masą budyniową :tak::tak::tak:

debiutuje pomysły z głowy bo ja jestem pani ciast drożdzowych :-D

Pat mój wkracza chyba w kolejny skok
a od wczoraj ssie rączki boziu jakie to jest słodkie hahahah jak mamla paluchy albo piąstki i łapac probowal za zabawki nad bujaczkiem <33333

Doli moj od tygodnia ciumka rączki i sobie paluszki wkłada i ssie...zabawki tez próbuje ale widać że mu nie smakuja bo zaraz się krzywi i wyrzuca :D

Ja szczepiłam 5w1 pentaxim i nic nie było po szczepieniu tylko do wieczora rozżalony był i marudny.

Pochwaliłam się i chyba nie potrzebnie :) bo i nas dopadł skok..od wczoraj mało śpi więc potrzebuje jeszcze więcej uwagi.. Wczoraj po południu nie mógł zasnąć w łózeczku wiec musialam sie z nim polozyć i spaliśmy 2.5h :) a miałam robić porządki w ciuchach :p

Karina Kubuś to cudo :) w tym ubranku to di schrupania :) Adaś goni Kubusia z wagą ale jeszcze w tyle bo Kuba cięższy się urodził;)

Adasia zabawki mało interesują ale muzyka bardzo:)

reklama
ale sie dzisiaj wyspalam :)
pierwsze karmienie nocne bbylo zanim jeszcze sie polozylam spac a drugie dopiero o 4 rano i spala pieknie do 8,15 :)
wielk
i teraz znowu spi juz od pol godziny :)

Basia tez wklada paluszki do buzi :)

MOj syn mial NOP po szczpieniu - zrobil mu sie wielki ropien na wezle chlonnym pod pacha ale jakos nie mam takiego wielkiego stresa zwiazanego ze szczepieniami a propo NOP martwia mnie tylko te goraczki i marudzenie zaraz po zobaczymy jak Basia przezyje dzisiejsze :(

Do góry