hej..
nie śpię od 4..-_-
najpierw zasnełam an fotelu z małym o północy i obudziałm sie o 3... z wlączoną dmuchawą..rachunek za prąd bedzie chyba pretekstem do rozwodu
ale spalam 3 godz jednym ciągiem i jestem wyspana!!! yeah!
o 7 już byliśmy na przystanku, piżdziło jak nie wiem ale daliśmy radę i starszak w p-kolu już :-)
a ja pranie robię, sprzątam,,,:-) maluch mi coś kaszle i kicha, ewidentnie ma coś w nosie co wyleźć nie chce :/ odsysam i grzebie w nosku mu a tam nic a spływa po gardle bo az charczy..mam nadzieje, że to nic takiego... żadne choróbsko no bo skad?! my zdrowi... a nie miał okazji żeby się od kogoś zarazić..chyba, że w gabinecie u lekarza w pon.. :/ oby nie..
cycki mi sflaczały..
o co chodzi ?
zauważyłam, że jak jem rzodkiewke to mały ma mega kupsztalki... dziwne, że na rzodkiewke tylko tak reaguje..
milia tak mi przykro, że tyle musicie walczyć o każdy debilny termin, który powinien Wam się należec z marszu. przecież dla Małgosi każdy dzień jest ważny i to wszystko procentuje jak jest wcześnie uruchamiane...
Kuklaki oo to obdarowana zostalaśheheheh , ja mam kreche jeszcze u mnie brązowa juz jaśnieje..
aneczka zdrowia dla Was, niestety taka pora roku, że wirusówki latają w powietrzu..
Aniaa dzięki własnie zapytam bo idziemy w pon a on ryczy i ryczy ciągle bo taki płaczuś jest i nie ma opcji, żebym go miała na rekach 24/7..musiałabnym nie mieć starszego syna i gosposie chyba
Lei nie wiesz , że tak jest ????/ jak zostawilam 2 razy dzieci chłopu to spały! zawsze!
babydust no to fajnie :-) pokaż zdj :-)
a ja wózka ie kupuje, po pierwszym wiem, że i tak ok roku przerzucę się na najlżeszą spacerówkę /parasolkę i tyle..