reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Witam noc nie :)
Żyjemy :) z dnia na dzień coraz lepiej :) jednak czasu brak :(

Kuklaki - kreche mam i tez jeszcze znacznie widoczna :( ale poprzednio po SN tez dlugo schodzila :(

Spóźnione najlepszego na dzien mamuski :)

A i u nas tez kupsko po pachy z tej okazji byli :)

Pozdrawiam :)

reklama
Cześć z rana:)

Ja też kupsztala gigant nie dostałam:p w prezencie za to gigant kwękanie do głupia matka myślała że już może bobotik odstawić. :/

OD starzzego dostałam lody z lidla:) grecki jogurt z orzechami pecan pycha:p.

Nie pamiętam kto o szczepionkach pisał dawniej był acelularny krztuziec infanrix dtp się nazywał chyba muszę sprawdzić czy jest jeszcze.

Doli a zapytj lekarza czy na tą przepuklinę założyć plastra na przepuklinę porofix się nazywa.

Kuzwa jakbym wiedziała, ze mi dzieci taki prezent zrobią to bym sie zmusiła do spania! A nie jak dobra żona podymałam po bułki, zrobiłam sniadanie dla meza a te dwie pindy śpią w najlepsze..szok bo moja starsza ostatnio o 5.30 sie budzila, SZOOOK!

wystarczylo napisac ze dziecko mi prezentu na dzien matki w postaci kupy po pachy nie zrobilo ;)
ale za to zrobilo dzisiaj o 1,30 w nocy :-D az musialam ja przebierac :-D
no i od 5 nie spi - oddalam ja mezowi ale zamiat probowac ja uspic to sie z nia bawil :baffled: w zwiazku z czym o godz 6,30 z mega rykiem zabralam ja od niego bo dziecko juz bylo tak zmeczone ze nie moglo zasnac :(

Lei faktycznie psikus :)

AYlin a kiedy wy na urlop jedziecie ?

ja w koncu zamowilam ten ciezki wozek - zobaczymy jaki bedzie jak dotrze ale oprocz wagi ma wszystko na czym mi zalezalo :) a do tego byl o 130 zl tanszy niz normalnie bo maja wyprzedaz koloru a kolor ladny bo bordowo bezowy a do tego byl jeszcze z nosidelkiem dla maluszkow wiec mam i spacerowy i gleboki razem :) wiec jak bedzie fajny to wezmiemy wlasnie na wakacje bo sklada sie na duzo mniejszy niz ta nasza emmaljunga :)

Ostatnia edycja:
hej..
nie śpię od 4..-_-

najpierw zasnełam an fotelu z małym o północy i obudziałm sie o 3... z wlączoną dmuchawą..rachunek za prąd bedzie chyba pretekstem do rozwodu :-D ale spalam 3 godz jednym ciągiem i jestem wyspana!!! yeah!:-D

o 7 już byliśmy na przystanku, piżdziło jak nie wiem ale daliśmy radę i starszak w p-kolu już :-)
a ja pranie robię, sprzątam,,,:-) maluch mi coś kaszle i kicha, ewidentnie ma coś w nosie co wyleźć nie chce :/ odsysam i grzebie w nosku mu a tam nic a spływa po gardle bo az charczy..mam nadzieje, że to nic takiego... żadne choróbsko no bo skad?! my zdrowi... a nie miał okazji żeby się od kogoś zarazić..chyba, że w gabinecie u lekarza w pon.. :/ oby nie..

cycki mi sflaczały.. :eek:o co chodzi ?:eek::eek:

zauważyłam, że jak jem rzodkiewke to mały ma mega kupsztalki... dziwne, że na rzodkiewke tylko tak reaguje..

milia tak mi przykro, że tyle musicie walczyć o każdy debilny termin, który powinien Wam się należec z marszu. przecież dla Małgosi każdy dzień jest ważny i to wszystko procentuje jak jest wcześnie uruchamiane...

Kuklaki oo to obdarowana zostalaśheheheh , ja mam kreche jeszcze u mnie brązowa juz jaśnieje..

aneczka zdrowia dla Was, niestety taka pora roku, że wirusówki latają w powietrzu..

Aniaa dzięki własnie zapytam bo idziemy w pon a on ryczy i ryczy ciągle bo taki płaczuś jest i nie ma opcji, żebym go miała na rekach 24/7..musiałabnym nie mieć starszego syna i gosposie chyba :p

Lei nie wiesz , że tak jest ????/ jak zostawilam 2 razy dzieci chłopu to spały! zawsze!

babydust no to fajnie :-) pokaż zdj :-)

a ja wózka ie kupuje, po pierwszym wiem, że i tak ok roku przerzucę się na najlżeszą spacerówkę /parasolkę i tyle..

Zaraz spróbuję was nadrobić ale pewnie mi się nie uda bo przychodzą goście na kawę.
wczoraj byłam od rana na warsztatach chustowych i do domu dotarłyśmy wieczorem
W poniedziałek byłyśmy na szczepieniu mała waży 5 0 30 gram i mierzy 56cm choć urodziła się 59 :)

Dziś od rana trzymam małą chuście bo od dnia szczepienia jest jakaś marudna (bardziej niż zwykle)

reklama
Doli pojechalas z obydwoma ? Ja mojego tez zaprowadzilam z Tymkiem w foteliku w drugiej parasol bo lalo okropnie. Ale ja mam 100 m moze max a i tak do teraz reki nie czuje od fotelika .

A po rzodliewce u nas mega gazy.

Milia szkoda juz slow na nasza sluzbe zdrowia.
Moj tez od 3 urzeduje z krotkimi przerwami na drzemke. O 4 mega nalot na usmiechy do matki . Chyba ze sie ze mnie smial bo ledwo siedzialam;/. Za to teraz w najlepsze odsypia. A ja ???? Kiedy ?

Do góry