reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam noc nie :)
Żyjemy :) z dnia na dzień coraz lepiej :) jednak czasu brak :(

Kuklaki - kreche mam i tez jeszcze znacznie widoczna :( ale poprzednio po SN tez dlugo schodzila :(

Spóźnione najlepszego na dzien mamuski :)

A i u nas tez kupsko po pachy z tej okazji byli :)

Pozdrawiam :)

reklama
Cześć z rana:)

Ja też kupsztala gigant nie dostałam:p w prezencie za to gigant kwękanie do głupia matka myślała że już może bobotik odstawić. :/

OD starzzego dostałam lody z lidla:) grecki jogurt z orzechami pecan pycha:p.

Nie pamiętam kto o szczepionkach pisał dawniej był acelularny krztuziec infanrix dtp się nazywał chyba muszę sprawdzić czy jest jeszcze.

Doli a zapytj lekarza czy na tą przepuklinę założyć plastra na przepuklinę porofix się nazywa.

Kuzwa jakbym wiedziała, ze mi dzieci taki prezent zrobią to bym sie zmusiła do spania! A nie jak dobra żona podymałam po bułki, zrobiłam sniadanie dla meza a te dwie pindy śpią w najlepsze..szok bo moja starsza ostatnio o 5.30 sie budzila, SZOOOK!

wystarczylo napisac ze dziecko mi prezentu na dzien matki w postaci kupy po pachy nie zrobilo ;)
ale za to zrobilo dzisiaj o 1,30 w nocy :-D az musialam ja przebierac :-D
no i od 5 nie spi - oddalam ja mezowi ale zamiat probowac ja uspic to sie z nia bawil :baffled: w zwiazku z czym o godz 6,30 z mega rykiem zabralam ja od niego bo dziecko juz bylo tak zmeczone ze nie moglo zasnac :(

Lei faktycznie psikus :)

AYlin a kiedy wy na urlop jedziecie ?

ja w koncu zamowilam ten ciezki wozek - zobaczymy jaki bedzie jak dotrze ale oprocz wagi ma wszystko na czym mi zalezalo :) a do tego byl o 130 zl tanszy niz normalnie bo maja wyprzedaz koloru a kolor ladny bo bordowo bezowy a do tego byl jeszcze z nosidelkiem dla maluszkow wiec mam i spacerowy i gleboki razem :) wiec jak bedzie fajny to wezmiemy wlasnie na wakacje bo sklada sie na duzo mniejszy niz ta nasza emmaljunga :)

Ostatnia edycja:
hej..
nie śpię od 4..-_-

najpierw zasnełam an fotelu z małym o północy i obudziałm sie o 3... z wlączoną dmuchawą..rachunek za prąd bedzie chyba pretekstem do rozwodu :-D ale spalam 3 godz jednym ciągiem i jestem wyspana!!! yeah!:-D

o 7 już byliśmy na przystanku, piżdziło jak nie wiem ale daliśmy radę i starszak w p-kolu już :-)
a ja pranie robię, sprzątam,,,:-) maluch mi coś kaszle i kicha, ewidentnie ma coś w nosie co wyleźć nie chce :/ odsysam i grzebie w nosku mu a tam nic a spływa po gardle bo az charczy..mam nadzieje, że to nic takiego... żadne choróbsko no bo skad?! my zdrowi... a nie miał okazji żeby się od kogoś zarazić..chyba, że w gabinecie u lekarza w pon.. :/ oby nie..

cycki mi sflaczały.. :eek:o co chodzi ?:eek::eek:

zauważyłam, że jak jem rzodkiewke to mały ma mega kupsztalki... dziwne, że na rzodkiewke tylko tak reaguje..

milia tak mi przykro, że tyle musicie walczyć o każdy debilny termin, który powinien Wam się należec z marszu. przecież dla Małgosi każdy dzień jest ważny i to wszystko procentuje jak jest wcześnie uruchamiane...

Kuklaki oo to obdarowana zostalaśheheheh , ja mam kreche jeszcze u mnie brązowa juz jaśnieje..

aneczka zdrowia dla Was, niestety taka pora roku, że wirusówki latają w powietrzu..

Aniaa dzięki własnie zapytam bo idziemy w pon a on ryczy i ryczy ciągle bo taki płaczuś jest i nie ma opcji, żebym go miała na rekach 24/7..musiałabnym nie mieć starszego syna i gosposie chyba :p

Lei nie wiesz , że tak jest ????/ jak zostawilam 2 razy dzieci chłopu to spały! zawsze!

babydust no to fajnie :-) pokaż zdj :-)

a ja wózka ie kupuje, po pierwszym wiem, że i tak ok roku przerzucę się na najlżeszą spacerówkę /parasolkę i tyle..

Zaraz spróbuję was nadrobić ale pewnie mi się nie uda bo przychodzą goście na kawę.
wczoraj byłam od rana na warsztatach chustowych i do domu dotarłyśmy wieczorem
W poniedziałek byłyśmy na szczepieniu mała waży 5 0 30 gram i mierzy 56cm choć urodziła się 59 :)

Dziś od rana trzymam małą chuście bo od dnia szczepienia jest jakaś marudna (bardziej niż zwykle)

reklama
Doli pojechalas z obydwoma ? Ja mojego tez zaprowadzilam z Tymkiem w foteliku w drugiej parasol bo lalo okropnie. Ale ja mam 100 m moze max a i tak do teraz reki nie czuje od fotelika .

A po rzodliewce u nas mega gazy.

Milia szkoda juz slow na nasza sluzbe zdrowia.
Moj tez od 3 urzeduje z krotkimi przerwami na drzemke. O 4 mega nalot na usmiechy do matki . Chyba ze sie ze mnie smial bo ledwo siedzialam;/. Za to teraz w najlepsze odsypia. A ja ???? Kiedy ?

Do góry