reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Malz ok po usg okazalo sie ze nie ma ropy wiec nacinac nie beda za kilka dni ma przejsc
kot byl nasz, ugryzl go bo sie wystraszyl , zastrzyk na tezca dostal

ja dzisiaj ledwo na oczy widze a mala robi krotkie drzemki tylko :(

haha "musze zjeść " :-D:-D:-D ja przyznam, że mi bardziej bebilon comfort smakował od zwykłego a przecież on śmierdzi :-D:-D

a ja jem i jem!!!!!!!!!! nie mogę przestać!!! wszystko, przez to, że jest zimno!!:crazy:

Doli ja od dziś mam silne postanowienie ze nie jem słodyczy nie dam się będę twarda ;-)
U nas dziś ciepło juz 20 stopni

Sataga pozazdrościć spadku wagi
Ja mam 5 kg mniej niż przed ciążą ale waga juz stoi w miejscu wiec trzeba coś z tym zrobić dieta NŻ nie zre :-D

Babydust, masakra z tym ugryzieniem, a długo kot u Was jest? Ja w sumie już prawie 20 lat zakocona i nie wiedziałam, że kot może tak poważnie ugryźć...

Moja dziś też spała od 22 do 5 rano :-)

Doli, szkoda, że impreza się nie udała... Kciuki za usg dziś &
A pogoda u mnie tak jak u Ciebie :-(

reklama
milia kot jest u nas juz 3 rok i od czasu do czasu mu odwala dobrze ze dzieci nie tyka bo by juz go z nami nie bylo
jak bylam w ciazy to tez mnie ugryzl i tez wtedy mi spuchlo ale bez lekow sie obylo ale to moja wina byla
chcialam go wywalic z sypialni (bo jemu tam nie wolno a przez przypadek wszedl) i pociagnelam go za ogon :confused2:

polozylam mala spac do lozeczka zamiast isc na spacer - ide zaraz spac ;)
i obiadu tez nie gotuje hehe zamowie pizze

musialam cos zjesc nie teges bo mala ma zielone kupki ze sluzem :(i taka troche marudna jak na nia :/

Do góry