reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

a mi sie chyba @ rozkreca :( jak zwykle kurna 8 tyg po porodzie mimo wylacznego piersia
Współczuje, ja mam nadzieję, że u mnie nie będzie to tak szybko, dopiero przestałam krwawić po porodzie(5tyg ), w sumie to jeszcze idzie ze mnie taki żółtawy śluz.
Takie dni jak dzisiaj mogłyby być co dziennie, mała przespała caly dzień z przerwami na jedzenie, poprostu spokój, a teraz już wszyscy umyci, dzieci spią, a ja mogę wypocząć :-) (ciiii nie mówie głośno)
Karinko super ogródek.
Sataga mam nadzieję, że wam się unormuje z tymi kupkami.
Doli napewno będzie dobrze.Nie martw się.

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej... Karina... nie martw się na zapas... Obserwuj się bacznie, czy nie masz jakichś objawów choroby odkleszczowej, ale nic takiego nie musi Ci się przydarzyć, na ogół usuwa się kleszcza i po sprawie. Trzymam kciuki mocno :*

Karina, przepięknie!!! Pozazdrościć zdolności i cierpliwości!!!!

Doli, może nie jest tak źle jak Ci się wydaje&&&&
Ja też bym przełożyła szczepienie na później.

Asia, współczuję stresu i bólu z zastojem!!!

Babydust, współczuję &. Ja po poprzedniej ciąży po połogu jak poszłam na kontrolę do przypadkowej gin i poprosiłam o tabletki to ta do mnie walnęła, ze jak jestem na kp to nie trzeba !!! Ucieklam od niej bo skoro takie teorie ma to lepiej czasu nie tracić!
Sataga, ale sie wymęczycie.....

znalazlam wozek dokladnie taki jaki szukalam ,ma wszystko to co chcialam ale (dlaczego zawsze musi byc jakies ALE ?? ) kurna wazy prawie tyle samo co moja emmaljunga :crazy: jedyne co to sklada sie w mniejszy bez koniecznosci rozkladania na 2 czesci

Karina kurcze :( Bolerioze nie koniecznie zlapiesz ale popros o zbadanie tego kleszcza ( w polsce robia to tylko odplatnie bo kleszcza do Niemiec wysylaja na takie badania ) wtedy bedzie wiadomo czy antybiotyk musisz dostac bo na wszelki wypadek to szkoda organizmu zeby brac

maz pojechal na SOR z ta jego pogryziona reka przez kota , mimo antybiotyku od piatku poprawa rzadna a do tego prega mu poszla na przedramieniu i znowu goraczka sie pojawila :/ chirurg chce rozcinac reke i mu czyscic - na razie czeka na usg

Ostatnia edycja:
znalazlam wozek dokladnie taki jaki szukalam ,ma wszystko to co chcialam ale (dlaczego zawsze musi byc jakies ALE ?? ) kurna wazy prawie tyle samo co moja emmaljunga :crazy: jedyne co to sklada sie w mniejszy bez koniecznosci rozkladania na 2 czesci

Karina kurcze :( Bolerioze nie koniecznie zlapiesz ale popros o zbadanie tego kleszcza ( w polsce robia to tylko odplatnie bo kleszcza do Niemiec wysylaja na takie badania ) wtedy bedzie wiadomo czy antybiotyk musisz dostac bo na wszelki wypadek to szkoda organizmu zeby brac

maz pojechal na SOR z ta jego pogryziona reka przez kota , mimo antybiotyku od piatku poprawa rzadna a do tego prega mu poszla na przedramieniu i znowu goraczka sie pojawila :/ chirurg chce rozcinac reke i mu czyscic - na razie czeka na usg

rety przez kota takie problemy?

Wyjęli gnoja ... Trzeba teraz obserwować ...

Babydust oby sie polepszyło z ta ręka ...[emoji110][emoji110][emoji110]

Ide spac ... Jutro sie w ogrodniczke nie bawię ... Focha mam [emoji23][emoji23][emoji23]

Karina tak jest zarzuć focha. Ja jak byłam mała to miałam kleszcza jakiś czas ale wyciągneli i ok .

Babydust kurde masakra z tą ręką, oby mu to zeszło, głupie ugryzienie i takie cyrki.

reklama
Do góry