reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Ania Zielone Świątki sa dzisiaj.

Moja tez zasnęła, maz ja przejął a ja do 10 pospalam. Teraz obie śpią a jak starsza wstanie to idziemy nad jeziorko :-D

Babydust masakra z tym kotem! A dostał maz jakis zastrzyk? Tężec czy cos?

Jutro mamy ortopedę i mam nadzieje, ze tesciowa mi weźmie starsza bo nie moge jej zabrać ze soba, taki mały rebus z rana.. :eek:

reklama
Baby niezle z tym kotem:/ moj drapal ale nigdy nie gryzl.

Doli mam to samo z jedzeniem:/ nawet na spacer nie chce mi sie wyjsc przez ta pogode:/.
Chlop ze starszym zrobili pizze i paczki i skusilam sie. Niewiem czy to od tego czy skok ale mlody dal mi popalic wieczorem i w nocy. Saba dostal ale nic nie pomoglo. Darł sie i darł. Cycka nie chcial. Rece bede miala jak Pudzian niedlugo. A wracajac do pogody to ile jeszcze???? :/ czlowiek dola tylko lapie. To juz 3 tyg taka beznadzieja;/

Ksrina ja kleszcze sama wyciagam tzn ostatnio M mi wyciagal ok 7 lat temu. Znalazlam go na brzuchu jak sie moczylam w wannie, zbladlam i malo nie zemdlalam. Udalo mi sie M zawolac pomogl mi wyjsc. A ja zaczelam sie drzec - wyjmij to. Nie dalabym rady dojechac do szpitala.

jestesmy już po badaniu, usg ok :-)

marela mój własnie taki płaczuś, nie chodzi o jedzenie - niestety bo zatkałabym mu buźke hehe tylko ręce i ręce.. a tu kg ida w góre :/ :/

my od dzisiaj sami ..eh..może i lepiej :/ dużo rzeczy do przemyslenia

Doli, super, ze usg ok :-)
Te kilka dni szybko zleci, stęsknicie się za sobą, oboje przemyślicie. A masz kogoś do pomocy? Pani matka się zaoferowała?

milia oferta jest hehehe
na wieczór/popołudniu
także zobaczymy
jutro starszego w domu zostawię bo ulewy mają być ehhhhhh :p

Doli dasz rade odpoczniecie od siebie.

Mam nadzieje ze skoro to skok to szybciej minie niz u Was. Myslalam ze to noc i w dzien bedzie juz dobrze.

:p :)

Załączniki

• 1432557294337.jpg
    1432557294337.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry