reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Asia u nas to samo. Cały dzien byliśmy na ogromnej imprezie ulicznej (ponad milion osób sie przewinęło) i mloda spała z krótka przerwa na cycka. Poproszę wiecej takich dni!! Zjadła przed 24 i z pol h temu takze nawet pospalam!

Karina jaka zmiana! Super to wyglada! Wez dzis odpocznij, w koncu święto jest :-D

reklama
Hej.
Babydast moja mama na wsi w aptece praowała i mówiła właśnie że po ugryzieniu kota od razu do lekarza po porządny antybiotyk. Pani którą kot wedy ugryzł długo walczyła z tym palcem i jeszcze dłużej ją ten palec bolał :(. Jak tam mąż ?

U nas nie ma słońca :(.

Lei a jakie święto macie?

Jadę dziś z małym wyrobić kartę nfz-tu dobrze że drukują ją na miejscu.
Asia dobrze

hej

u mnie jest 10stopni i leje i tak od paru dni i na najbliższe :no::no::no:
dzisiaj jedziemy na usg bioderek..
co do szczepienia, to pewnie lekarka każe opóźnić -nie mam nic przeciwko, bardziej boje się , z wyśle nas do szpitala na badani albo coś :( albo znowu to pobieranie krwi.. ile to cholerstwo może schodzić, czytalam, że nawet do 12 tyg..u nas o tyle dobrze, że to znika bo widać.. ale i tak jest dużo więcej niż sie spodziewałam..

mamy skok rozwojowy od paru dni, kota dostaje już codziennie od 5-10 nie śpi tylko ryczy bo rączki, potem jak zaśnie to albo go starszy pacnie - tuli go tak że ściska czasem :/ albo mu karuzele wlączy na głową i koniec i znowu ryczy
na imprezie ryczał przez wszystkie godziny, zasnął na 5 min i od nowa, qrwicy już dostawałam, mąz z nim siedział bo ja miałam z ludźmi siedzieć ale jak ?! nie byłam w stanie jak wiedziałam, że nie śpi i ryczy :/ nażarty, przewiniety, nic nie boli tylko ręce i ręce dramat!!!!!!! gdyby nie ta przepuklina juz bym go oduczyła tego a tak to wszystko trwa dłuzej i nie wiem czy kiedykolwiek odniosę sukces w tym ;/

poza tym skłaniam się ku mm coraz bardziej, jestem wykończona tym karmieniem..myslę , że jeszcze max mesiąc

Karina ja to uwielbiam takie prace ehh mnie to relaksuje! ślicznie Ci wyszło, a co Kubuś wtedy robi?? :-) uważaj na kleszcze a jak mieszkasz przy lecie to może zaszczep się??

babydust już??????łomatko..porażka :/ co z mężem ? co ten kot jakis dziki był ? ;/ oby nic złego, a zastrzyki na tężec dostał ?

sataga Wy to znowu macie :/ a jest jeszcze jakies inne mleko, żeby sprobować??

no i tyle bo już ryczy
zasnął przy cycku oczywiście i za 5 min koniec spania, a najgorsze, że jak się udrze te 3 minuty to śpi
a ja serca nie mam, żeby go tak zostawić z tym rykiem

sataga a bebilon pepti ?
z tego co wiem to jest to dosyć dobre mleko, starszy bebilonowy, ten też ma awaryjną puszke( w szpitalu enfamil który cholernie brudził ubrania -nie do sprania to ..)

Sataga jest też nan bez laktozy musisz testować różne mleka aż trafisz

Babydust koty aż tak potrafią ugryźć masakra mój to tylko drapie jak go się wkurzył ale nigdy nie gryzie oby mężowi nic nie było

Karina dobrze że zauważyłaś tego kleszcza i szybka akcja:) masz rację zażuć focha i odpocznij ;) ja osobiście nie lubię grzebać w ziemi..boje się i brzydzi mnie robactwo:)

Babydust o matko!! To aż tak poważnie z tą ręką?:-/ mam nadzieje że zaradzili coś i jest już lepiej...

Sataga

reklama
Ehh samo się wysłało :-/

Sataga wy to się namęczycie :-/ ale ja bym chyba tez zrobiła tak jak Ty że i kp i mm bo aż szkoda że masz tyle mleka i się marnuje :(

Ja też mam puszkę bebilonu ale już jest stare i 50zł w kubeł..:-/

Doli kciuki za usg bioderek !!&& :)
Dla takiego dzioba można wstać i o 6 :)

Załączniki

• 1432537792595.jpg
    1432537792595.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 43
  • 1432537805397.jpg
    1432537805397.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry