reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
1.6 mamy wtedy wizytę i szczepienie.. Chyba że każe przyjść wcześniej..

Eh za dużo tego, mam wrażenie że schodzi dopiero teraz ze mnie ten stres zw z ciążą itp...

Karina, Anemonne podziwiam, ja o pracy na razie w ogóle nie myślę.
Karina, napracowałaś się, wow! :)

Asia, super, mam nadzieję, że już te zastoje nie wrócą.
Doli, może opóźnij trochę szczepienie?

Doli współczuje :(
Mam nadzieje ze szybko stan depresyjny minie [emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110]

Padam na ryj ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Obiad ugotowałam dopiero ..., i zaraz jeszcze ziemie musze wywieść .. [emoji37][emoji37][emoji37]

Karina wow zdolna bestia z Ciebie:) super:) odpocznij kobieto !!:)

Doli co to za smuty?? Głowa do góry cyc do przodu :) nie stresuj się tak !! Jak sie martwisz zadzwoń jutro do pediatry i powie Ci co dalej

Asia super że lepiej oby tak zostało

Babydust pogoda ładna uciekła ode mnie do Ciebie ;)

Karina ty padasz na ryj ?? nie mozliwe :-D
bo ty to jakis cyborg jestes przeciez :-D

ale ogrodek zrobilas mega :)
super

a mi sie chyba @ rozkreca :( jak zwykle kurna 8 tyg po porodzie mimo wylacznego piersia (nie podalam mm ani razu )
ale na dzialeczce opalilam sobie dekold :) pieknie bylo :)

reklama
Sataga kurcze wy to sie macie :(

Doli nie martw sie na zapas - lekarz ci powie co dalej a jak nie bedziesz mogla szczepic to nic sie zlego nie dzieje :)

Do góry