reklama
sataga
Fanka BB :)
nie stresuj się my z młodym mieliśmy w tym czasie chyba jeszcze koło 5. Dostał czopki i dopiero puściło. Tobie na pewni powiedzą żeby się nie przejmować. kiedy idziesz do pediatry?
Karina34
Doli współczuje
Mam nadzieje ze szybko stan depresyjny minie [emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110]
Padam na ryj ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Obiad ugotowałam dopiero ..., i zaraz jeszcze ziemie musze wywieść .. [emoji37][emoji37][emoji37]
Mam nadzieje ze szybko stan depresyjny minie [emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110]
Padam na ryj ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Obiad ugotowałam dopiero ..., i zaraz jeszcze ziemie musze wywieść .. [emoji37][emoji37][emoji37]
Karina wow zdolna bestia z Ciebie super odpocznij kobieto !!
Doli co to za smuty?? Głowa do góry cyc do przodu nie stresuj się tak !! Jak sie martwisz zadzwoń jutro do pediatry i powie Ci co dalej
Asia super że lepiej oby tak zostało
Babydust pogoda ładna uciekła ode mnie do Ciebie
Doli co to za smuty?? Głowa do góry cyc do przodu nie stresuj się tak !! Jak sie martwisz zadzwoń jutro do pediatry i powie Ci co dalej
Asia super że lepiej oby tak zostało
Babydust pogoda ładna uciekła ode mnie do Ciebie
Karina ty padasz na ryj ?? nie mozliwe
bo ty to jakis cyborg jestes przeciez
ale ogrodek zrobilas mega
super
a mi sie chyba @ rozkreca jak zwykle kurna 8 tyg po porodzie mimo wylacznego piersia (nie podalam mm ani razu )
ale na dzialeczce opalilam sobie dekold pieknie bylo
bo ty to jakis cyborg jestes przeciez
ale ogrodek zrobilas mega
super
a mi sie chyba @ rozkreca jak zwykle kurna 8 tyg po porodzie mimo wylacznego piersia (nie podalam mm ani razu )
ale na dzialeczce opalilam sobie dekold pieknie bylo
sataga
Ale jazda. Po moim mleku biegunki po nutramigenie zaparcia. Muszę chyba karmić pół na pół.
reklama