reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
1.6 mamy wtedy wizytę i szczepienie.. Chyba że każe przyjść wcześniej..

Eh za dużo tego, mam wrażenie że schodzi dopiero teraz ze mnie ten stres zw z ciążą itp...

Karina, Anemonne podziwiam, ja o pracy na razie w ogóle nie myślę.
Karina, napracowałaś się, wow! :)

Asia, super, mam nadzieję, że już te zastoje nie wrócą.
Doli, może opóźnij trochę szczepienie?

Doli współczuje :(
Mam nadzieje ze szybko stan depresyjny minie [emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110]

Padam na ryj ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Obiad ugotowałam dopiero ..., i zaraz jeszcze ziemie musze wywieść .. [emoji37][emoji37][emoji37]

Karina wow zdolna bestia z Ciebie:) super:) odpocznij kobieto !!:)

Doli co to za smuty?? Głowa do góry cyc do przodu :) nie stresuj się tak !! Jak sie martwisz zadzwoń jutro do pediatry i powie Ci co dalej

Asia super że lepiej oby tak zostało

Babydust pogoda ładna uciekła ode mnie do Ciebie ;)

Karina ty padasz na ryj ?? nie mozliwe :-D
bo ty to jakis cyborg jestes przeciez :-D

ale ogrodek zrobilas mega :)
super

a mi sie chyba @ rozkreca :( jak zwykle kurna 8 tyg po porodzie mimo wylacznego piersia (nie podalam mm ani razu )
ale na dzialeczce opalilam sobie dekold :) pieknie bylo :)

reklama
Sataga kurcze wy to sie macie :(

Doli nie martw sie na zapas - lekarz ci powie co dalej a jak nie bedziesz mogla szczepic to nic sie zlego nie dzieje :)

Do góry