reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ba, Asia ona patrzy na mnie i widzi krowe hahaha

Sataga kurde cały czas coś, ale sie namęczycie.

Babydust to wasz kot? A może wścieklizne jaką ma?

reklama
Oltoma ja mam tkanka z Little frog tkane są na dłużej większe dzieci można nosić elastyczne się rozciągają przy większych dzieciach wiążą się tak samo a co do używanych to tkane są ok nawet lepiej się wiążą bo splot jest złamany i lepiej materiał się układa
Też mam little frog :)

Wymiękam...ob spadlo, CRP wzrosło prawie dwa razy -_-
Wspolczuje :( my też przez to. Cholerne CRP tyle leżałysmy :(

Aylin jaki wózek kupilas?

Kurde jak dziecko śpi to sie sama obudziłam i myślałam ze mi cycek rozerwie i małą też obudziłam żeby oprużniła. I jak tu sie jurde wyspać

Hej ,

Dzisiaj idziemy na imprezę!!!! :) oczywiście bierzemy pulpeta ale takie małe jest nieszkodliwe... Chyba....

Starszy do babci na nockę

Wczoraj niestety zjadłam 4 ciastka!!! :/ dziś musi być lepiej!!

Aylin a co z tamtymi wózkami robisz?;)

Kuklaki mam to samo hehe z tym że ja śpię mat 2.5 godz... Teraz też wszyscy śpią a ja już nie:/

Aneczka zdrowia!

Babydust ale głębokiego??? Bo to będzie ciężkie z gondola żeby jej nie wypiac...

Natasza ty to jak wielbłąd z tymi tobolami hehe, ja się boję dźwigać i też zrostow nie chce..

Lei ale super :) umylas się już??? Hehe

Karina coś Ty nosiła???

Doli nie spacerowke chce kupic ale nie skladana jak parasolke
wybiore chyba bebetto nico albo rainbow

tez dzisiaj jestem mega niewyspana
po raz pierwszy jak mala sie obudzila to nie wiedzialam co sie dzieje , no i pierwszy raz zrobila w nocy kupe i musialam ja przebrac i sie rozbudzila jak juz zasypiala znowu to dostala czkawke wiec musialam jej dac cyca zeby jej przeszlo a pozniej musialam znowu ja odbeknac i tak godzina w nocy zeszla :no:

Dobry :)

Doli jestem w fazie robienia ogródka ... Po babci ktora tu mieszkała jest duzo roboty w nim ...
Oprucz tego ze codziennie wywozimy zielone odpady 4 wory po 350 L pojemności , to wczoraj bylam w sklepie po ziemie i kamienie dekoracyjne ... I jakos musiałam to załadować do auta ...

reklama
Karina, szacunek, ja mimo sn najcięższe co noszę to córa w foteliku samochodowym i stelaż od wózka wkładam do auta...Dla mnie ogródek idealny to sama trawa i ze dwa drzewa, koniec :p

Mąż z teściową porwali małą na wycieczkę a ja robię domowe spa :-D. Wanna z pianą, maseczka, peeling i te sprawy. Kocham Zuze nad życie, ale cieszę się, że nie muszę się spieszyć i wyczekiwac czy płacze czy nie...3-4 godziny tylko dla siebie, bajka :-D

Do góry