sataga
Fanka BB :)
Pat trzymam kciuki zeby bylo ok! A dalej ma biedny tą biegunke? U nas kupy sie unormowaly. Nadal czesto tak jak bylo ale juz nie woda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam zamiaru przeciez dbam o ich zeby i o to zeby grubi na przyszlosc nie bylibabydust Ty wyżerasz dzieciom jak i ja swojemu..wstydźmy się..,
Moja właśnie też tak robi :-\Natasza to ja nie wiem o co mu chodzi jak mu daje pierś to sie na nią rzuca a za chwile cały sie wygina grymasi i płacze :/?
Super pomysł.:-)Hej Dziewczyny!
nie wyrabiam czasowo, podczytałam na szybko tylko.
sataga, pat - super, że u Was na dobrej drodze! :-)
Anemonne - całą noc? mój to chyba jak liceum będziepobudki co 1,5-2 godz, a dzisiaj w nocy co 1-1,5, załamka.
marela - nasi chłopcy podobne przypadłości mają, mój też ma wodniaczka, ale nie mówili, ze mam się z nim gdzieś zgłosić. co Tobie mówili? na razie mamy obserwować i się nie przejmować, bo powinno się samo wchłonąć. we wtorek mamy szczepienie, to ponownie pokażę i zobaczymy co powie. a co do garnituru to ja mu na chrzest(w przyszła niedz mamy) na allegro kupiłam, z wysyłką za 90zł, taki
HIT na chrzest komplet z muszką i kamizelką (62) (5355711624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
już przyszedł i fajny jest:-)
Doli - ja to bym wszystkie siły zmobilizowała, żeby starszą do przedszkola wypchnąć, zła matka jestemcały dzień z dwójką to masakra. zresztą ja ją codziennie z Małym i psem odprowadzam,ale do p-kola mamy 100m.
asiatipl - moja też po raz pierwszy zaproszenie a ur dostała, jutro idzie do kolegija mu na allegro kupiłam koszulkę z napisem 'szef piaskownicy',a dzisiaj piekłyśmy dla niego pierniczki
Ja też uwielbiam te uśmieszki, bezzebne całą "gębą" no i to "agu"U nas tez jakis kryzys cyckowy (szarpanie i nerwy) choc wynagradzają mi uśmiechy małej, uśmiecha sie cała gębką i zaczyna gugać, normalnie płakać mi sie chce tak mnie rozczula!
Moj sie smieje. Tak jak miesiac skonczyl to zaczal. Teraz wystarczy ze najedzony w dupke sucho , wyspany i jak ja sie do niego usmiechne to mi odpowiada usmiechem. A najlepsze ze sie usmiecha a po 30 sekundach mega ryk. Zmienne nastroje jak baba![]()
Mam niestety tak samoA do tego lato się zbliża a moja du.a szeroka jak szafa i w żadne ubrania z ubiegłego sezonu się nie mieszczę :// Ogólnie w nic się nie mieszczę (5kg na plusie do wagi sprzed ciąży).. masakra jakaś... i jak tu nie nabawić się depresji?? :-crazy: