Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pat, Oltoma a ja kupiłam nosidło tiny love używane. Ma taką super cześć materiału na nóżki dla niemowlaka żeby mógł ładnie w "C" leżeć i żeby nic nie zwisało
Oooo! Dziękuję Anemonne! Popatrzę! Może na używkę się skuszę!!!
Lei, słodycze... Skąd ja to znam ;o(((
Marela, o mateńko wodniaki - wspólczuję! Nie wiem co to jest, ale na pewno niepotrzebny stres... Jak nie urok..... i po co!!!
Magromari, moja blizna ma 4 tygodnie. Po środku jest super, ale na początku i na końcu jest zgrubienie i taka twarda skóra jak lekko nacisnąć w to miejsce.... O ile pamiętam to w pierwszej też tak miałam.... Mam nadzieję, że to standard!!!! Pierwszą bliznę miałam piękną!!!!! Praktycznie niewidoczną i równiutką jak przy linijce. Tą oczywiście mi spierniczyli. Krzywa jak po pijaku cięta, więc na pewno będzie już widoczna.... Ciekawe czy chociaż wygoi się ładnie....
Doli, mój też ma jakieś humory przy karmieniu.... Czasami je ładnie a przy następnym karmieniu pluje i się denerwuje a mleko cieknie jak oszalałe!!! Nie wiem o co chodzi....
Ja chyba kupię używaną chustę a potem sprzedam i kupię nosidło (womar eco właśnie) jak będę lecieć do męża. Jego też w chuście nie widzę ;o))))
Ja podobnie jak Ty Doli i Aylin, za tydzień słomianą wdową ;o(((( Boję się strasznie bo tu nikogo nie mam.... A mąż na 3 miesiące wyjeżdza!!!!!! Do rodziców jechać nie chce bo potem dzieci nie ogarnę.... Tam oprócz rodziców b. często 3 rodzeństwa z dziećmi, więc będą rozpieszczać!!!!
Doli, a może jak kupisz nosidełko do łatwiej do przedszkola drogę pokonać?
Ja też marzę aby Olę już puścić, ale jeszcze czekam jak mąż wyjedzie bo jeszcze 2 tygodnie temu była ospa w przedszkolu(on nie chorował i boję się, że na wyjazd złapie), a teraz szkarlatyna..... 3 miesiąc dziecko do przedszkola nie chodzi!!!!!!
Satyga, wspołczuję mędzarni..... &&&&&&&&&&
Margomari, z moją blizną też tak mam!!!! I ja to mam doła bo nie dość, że ta blizna brzydka to jeszcze brzuch jak przy 4 miesiącu!!!! I taki "obcy w dotyku"!!!!!!!!! A JAK MI TAK ZOSTANIE!!??|!?!?!?!?!?
Naskrobałyście tyle, że doczytać nie mogę ;o( Na raty czytam i odpisuję a jeszcze nie skończyłam....