reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli klub cyckowych slodyczozercow €;-)

Ja się na razie trzymam ale tylko dlatego ze nic słodkiego nie mam w domu no chyba ze wielkanocne zające z czekolady :-D

reklama
Dziewczyny! Challenge accepted! https://m.youtube.com/watch?v=Nepysk5rOf4

Ja zaraz tez odciagam bo mi mloda swiruje przy cycku. W nocy ładnie je a w dzien dzikuje..

Dziewczynki śpią to ogarnelam, naczynia zmyje i wsio!

Doli mnie tez nosi, mam pakę ciastek z czekolada...ale nie ruszam!

Ja jeszcze 2 miesiące musze czekać i mloda tez do przedszkola juhhuuu, chociaz chwila wolnego heh..

O jaa musze cos zjeść bo te ciastka mnie wołają...

Doli jak jestem na wizycie w Polsce to przeważnie mam usg wiec i tym razem się spodziewam. Zgrubienia nie mam ale miałam. Ogólnie blizna nie wygląda tak źle. Spodziewam się bliznowca właśnie po środku tam gdzie mam strupa (na pozostałej długości nie miałam żadnych nawet najmniejszych strupków). No i skóra powyżej blizny , jak jej dotykam to tak jakby nie moje ciało. Dziwne uczucie (to tak jak się dotyka zdrętwiałej ręki, nogi) :eek:

Doli mnie też nosi. Normalnie efekt odstawienia hhah :-D:eek:

Lei do mnie kruszon z wiśniami z lodówki krzyczy :D

Pat, współczuję tego stresu związanego z wyjściem na wykłady i rozumiem, że martwisz się czy uda Ci się ściągnąć wystarczającą ilość mleka. Pierwszy raz najgorszy....

Milia, &&&&&& za wizytę!!!!

Natasza, Dygotka, a jakie macie chusty? Elastyczne czy tkane? czy dla początkujących ma to jakieś znaczenie? Polecacie jakąś firmę? Czy kupno używanej to dobry pomysł czy za bardzo się zużywają?
No tak mnie kusicie.... Chciałabym już małego nosić a do nosidełka trzeba czekać... Chustowanie mogłabym już zacząć.... Pewnie im wcześniej tym łatwiej "przekonać" maluszka???

Margo mam to samo, skóra dziwna, nieczuła tam taka zdrętwiala, to ponoć normalne ale jak smaruje maścia to aż mnie wygina z obrzydzenia :p ja zjadłam 10 daktyli i lepiej jest..

dygotka ja mam ciastka, lizaki, krem czekoladowy no dramat, chodzę do szafek i patrze :-D:-D

Lei rpzestan bo moje otwarte i tez wołają!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro idę z małym na pobranie krwi na bilirubine, doktorka kazała zrobić przed szczepieniem..

Oltoma ja mam tkanka z Little frog tkane są na dłużej większe dzieci można nosić elastyczne się rozciągają przy większych dzieciach wiążą się tak samo a co do używanych to tkane są ok nawet lepiej się wiążą bo splot jest złamany i lepiej materiał się układa

Ja ze słodyczy zrezygnowalam od razy po porodzie i dobrze bo gdybym jadła to by mi było ciężko teraz się pożegnać a przez alergie małego większość odpada :o wyjdzie mi na zdrowie :D

Jedziemy po badania i do lekarza. Mam nadzieję że juz koniec codziennego jeżdżenia.
Dzisiaj mały już miał kompletnie w dupie pobieranie. Spał, jak go nakula to się obudził, stwierdził ze zaplacze na chwilę i znowu poszedł spać.
Ale musialam jeszcze dzisiaj zawozic mocz na posiew bo rano pobierała krew małemu laborantka która badała jego mocz i powiedziała że nie sadzi żeby bakterie były przez zabrudzeniem próbki bo były zbyt liczne wiec teraz czekamy do poniedziałku, wtorku na wyniki posiewu -_-

pat to czekamy na wyniki....
ja jestem słodyczożerca i musze je jeśc, bo nie słodzię it;. a cukier potrzebny przecież ;D

qrcze tak chwalicie te chusty, że się przekonuje na to co mnie nie przekonywało :-D:-D:-D

reklama
Ja też mam jakiś kryzys laktacyjny. Miałam mieć więcej mleka, a czuję, ze mam mniej. Laktatorem nie da rady ściągnąć butelki :(
Co lepsze: herbatka laktacyjna czy karmi?

Do góry