reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin nie wiem ile bede jeszcze karmic jak skoncze np za miesiąc to bede mieć jeszcze spory zapas..co mam zrobić z tym mlekiem przeciez nie wyleje do zlewu.. Teraz sie już to trochę unormowalo ale wczrsniej to masakra jak nie za dyżo to za mało i bądz tu człowieku mądry ;)

Saraga zdawaj nam relacje jak będzie bo my tu wszystkie wam kibicujemy ;)

Aneczka u nas w szpitalu juz w drugiej dobie zrobili mu usg . okazalo sie ze nie sa duze . choc na duze wygladaly. No i pediatra ze szpitala dala nam skierowanie. Nasza nic nie mowila. Bylam w klinice wojewodzkiej z nim teraz i nic nie sprawdzila aby sekunde spojrzala i dotkela. W szpitalu mowili ze do lekarza jak zaczna siniec. A co do wielkosci to teraz powiedzieli ze do pol roku moga sie powiekszac a do roku powinny wchlonac. No i jak skonczy pol roku do kontroli. Bo takich dzieci malych nie operuje sie. Najwazniejsze ze z jadrami wszystko ok . To nam wlasnie na usg sprawdzali.

Co za noc:/ polozylam sie a on sie obudzil. Potem co chwila i to z takimi narwami sie budzil. Szybki oddech. Spac!!!!!

Moj sie smieje. Tak jak miesiac skonczyl to zaczal. Teraz wystarczy ze najedzony w dupke sucho , wyspany i jak ja sie do niego usmiechne to mi odpowiada usmiechem. A najlepsze ze sie usmiecha a po 30 sekundach mega ryk. Zmienne nastroje jak baba;)

marela syn tez mial wodniaki i jeszcze wedrujace jadro i bywalismy na konsultacjach u chirurga co pol roku
i jedyne co robili to macali i to wszystko , wodniaki szybko sie wchlonely po roku chyba jaderka w koncu znalazly miejsce i przestaly wedrowac ;)

myla jak nie wiesz co pisac to pisz o sobie i malutkiej ;)

Nasza dzisiaj tez cos nie teges w nocy - zasypiala po chwili cyckolena w zwiazku z tym budzila sie co 2 godziny na jedzenie :(
wczoraj nie mogla mocno zasnac, nawet podczas spaceru sie obudzila i gapila w niebo mam nadzieje ze dzisiaj troche pospi :baffled:

A kto tu teraz w temacie? Ja raz moge byc caly dzien a potem 3 dni nie mam nawet jak zjesc a co mowiac bb. A tel w rece jak karmie to chwila wtedy jest.

reklama
Dobry :)
Gucio i Adaś śliczne chłopaki :)

Milia80 kciuki za wizyte [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]

Sataga ciesze sie ze juz lepiej :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kuklaki no mała ładne przybrała :) gratuluje , ciesze sie ze wszystko ok [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat mam nadzieje ze sie polepszy[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Aylin króliczek duracel hehe :) uśmiałam sie :sorry: zycze duzo siły :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kubus je koło 21/22 potem 2/4 zależy ...

Babydust na szczęście herbatka była :) hehe

Aneczka piękna data :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla no to slicznie przybiera :)
Napewno niedługo zacznie sie uśmiechać :) każde dziecko ma swoje tępo ...

Marela Kubus tez wodne jajeczka ma ..., ale to częsta przypadłość mówili i w szpitalu i domowy pediatra ... Samo sie wchłonie ...

Miłego dnia :)

Do góry