reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

pat miejmy nadzieje, że idzie ku lepszemu..... :**

dziewczyny co polecacie chuste czy nosidełko, myśle o wypadzie wakacyjnym wiec bez szału bo bede używac tego sporadycznie zapewne i zależy mi na łatwym montażu na mnie ;-)

patrzyłam na nosidełka Tuli ale sorry 400 zl za użwane nie dam hahaha :p no way ..

reklama
Skok jak nic. Nie pospi dluzej niz 15min i budzi sie z placzem. Nic nie moge zrobic aaaaaaaa :))

Pat u nas było aż 6,1 ale normy w laboratorium mieli do 5,8. Zresztą małej tą krew z palca na siłę wyciskali więc może i od tego być podwyższony. No nic powtórzymy sobie ten potas za parę dni i zobaczymy.

Kurde nie wiem jak u was lewa dziecko ale moja to chyba wszystko co zje to uleje, zjadla pol godz. temu i co pare minut ulewa i to duzo, ja to sie tylko do kapieli nadaje, bo juZ az smierdze:no:

Tabasia my wczoraj mieliśmy taki dzień, usypial i co 15-20 min się budził. Dzis na szczęście śpi Od rana i tylko na żarełko się budzi.

Kuklaki u nas też położna nie przychodzi do domu i w szpitalu też Nic mi nie pokazywali. Ani przy pierwszej ani teraz. Ja przy Laurze to jakoś tak się wstydziłam zapytać i do wszystkiego sama dochodzilam metodą prób i błędów. A teraz na szczęście jeszcze wszystko pamiętam po 2 latach :)

Kuklaki mój na początku tak ulewal a teraz już mniej. Ale u niektórych maluszków ta zastawka się jeszcze długo nie domyka i mocno ulewaja dopóki nie zaczną siadać. Ja miałam 2 koleżanki których dzieciaki ulewaly mega dużo do 7-8 miesiąca a potem wszystko przeszło.

reklama
Tabasia moj to ma ten skok od poczatku.;) moze dziecko w dzien spac dłuzej ? ;)

Zaprazaszam na kruche z rabarbarem;) ja tylko powacham wiec bedzie troche jedzonka;)

Do góry