reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Odebralam wyniki i teraz jedziemy do lekarza. OB i CRP spada wiec może w końcu się cofa te ustrojstwo...

Hej. Pisalam wczoraj ale tel sie zawiesil :///

Sataga super wiesci!! Moj od malego byl na nutramigenie i okaz zdrowia wyrosl!!

Pat ciesze sie ze sie popraewia!!

Dygotka u nas tez pierzemy wszystko razem ale w proszku dla dzieci. I czasem zdarza mi sie nie prasowac :p

Mila nie kus bo ja kocham Hiszpanie :) zreszta w pazdzierniku bedziemy ale raczej costa del sol ;)

Reszte za chwile ;)

Pokarmiłam ją też troszkę cyckiem dzisiaj odciągając pierwszą część i zobaczymy. Jeśli to nietolerancja laktozy to z czasem powinno przejść. Jeśli uczulenie na białko mleka krowiego to też już niedługo powinien być spokój bo już od tygodnia nic z mlekiem nie jem a słyszałam, że może się utrzymywać w moim mleku nawet do miesiąca.

Pat to dobrze, że spada. Czekam na dalsze wieści. Będzie ok!

Ostatnia edycja:
Karina ladnie Kubus rosnie :) emotek nie widze na moim tel.
Ja mam schize odnosnie przybuerania bo moj przez pierwsze 2 miesiace strasznie sie napompowal i pozniej musielismy go troche woda oszukiwac. Z mala to juz przynajmniej wiemy co i jak :)

Straszna wiadomosc na lipcowkach :( wspolczuje rodzinie i nie moge wyobrazic sobie takuej teagedii...

Mila Twoj na cycku i tyle godzin wytrzyma. Moja aparatka na mm i je w nocy co 3h :O ale malutko bo wypije 50ml i usypia. W dzien to 120-150ml nawet.

Babydust lubie takie okazje :) ja wladsnie licytuje gondolke bo nie bede stad taszczyc i moze uda mi sie kupic za grosze :D

Doli ja chce pogode ladna!!!!!!

A moja ma jakis skok. Prawie w dzien nie spi. Nic nie moge zrobic buuuuuuu

Jutro musimy znowu powtórzyć badania żeby mieć pewność że na pewno spada tymbardziej że biegunka ciągle jeszcze jest i do tego wczoraj miał gorączkę wiec lepiej mieć pewność.
Sataga pytalam o niedokrwistość o potas to niedokrwistość często występuje u maluchow w drugim, trzecim miesiącu. A wahania potasu maja związek z rozwolnieniem. Male odchylenia groźne nie sa:)

reklama
Do góry