reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli my z antkiem po plaży wózkiem jeździliśmy bez problemu ale chusta wygodniejsza a wiązanie to 2 minuty

Gucio spał całe pół godziny szał normalnie

reklama
Moje dzieciaki śpią uff chwila spokoju...

Nie moge doczytać Was bo czasu brak. Sił powoli tez. Mam sukces bo starsza zaczyna sie słuchać i coraz chętniej chodzi za rączkę. Choc i tak wyjście z domu z dwójka to wyzwanie i stres..

Ogolnie dopadł mnie dołek ze zmęczenia..w nocy tylko wstawałam na zmianę do dziewczyn..w domu dostaje świra a tak jak posakam na dworze z dwójka to hardcore..tesciowa znowu chora, no comments. Wiem, ze by chciała pomoc, tyle dobrze, ze większe zakupy mi ogarnęła (zgrzewkę mleka, wody itp) ale kurcze mogłaby juz nie chorować i wziac starsza na 2h, na spacer czy cos zebym mogła na spokojnie sprzątnąć czy ugotować...

U nas w moczu dodatkowo wyszły leukocyty i bakterie -_- licze że jutrzejsze badania będą jeszcze lepsze niż dzisiejsze.

Ja też jestem bardziej za nosidelkiem ale ceny tych wartych uwagi są powalajace :o

Pat oby jutro było jeszcze lepiej !!&&

My już mamy datę ślubu i chrzcin :)

Adaś dostał nagrodę za szczepienie ;)

Ja jestem zdecydowanie za chustą mega szybko się ją wiąże jest wygodna
Na kursie była para która próbowała nosidła ale nie wiem jakiego i bylo niewygodne i bolal kręgosłup i podjeli decyzję o chuście :) ja dziś bylam na spacerku z chustą mega wygoda mały zasnął wtulony we mnie i szczęśliwy :)

Może dziś gorszy dzień dzieciaczki mają..oby jutro było lepiej ;)

Załączniki

• 1432225836850.jpg
    1432225836850.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Ale już teraz z górki :) ważne że wiecie juz co malutkiej dolega :)
Ja w ten week mam studia i strasznie boje się małego zostawić ale muszę już iść...dobrze że to tylko 5h ale boje się że nie odciagne tyle mleka ile potrzeba :o

Do góry