reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Marela a to Twój Tymek chory ? Bo cos mi umknelo wybacz :(

Sataga potas może być przy niedokrwistości a niedokrwistość u takiego malucha też może się pojawić. No obyscie nic nie zlapaly...bo jakiś cholerny wirus krąży ;/ a gdzie lezalyscie ?

Babudust gratuluje zakupu :p

Karina straszne z tą historia co mówisz...:(

A my w drodze na kłucie, mały śpi i ja się bardziej boje tego kłucia niż on...

Pat no u nas też jest mała niedokrwistość do kontroli za 3 tygodnie. O tym potasie właśnie nic mi w szpitalu nie powiedzieli a zobaczyłam dopiero w domu, ze jest podwyższony. Leżałyśmy na Marszałkowskiej. Najpierw jechaliśmy na Działdowską ale tam izba przyjęć była nieczynna... warunki to tam raczej nie ciekawe ogólnie nie polecam. Musieliśmy załatwić sobie łóżko polowe żebym miała gdzie spać...

Jesteśmy po kolejnych karmieniach w nocy. Je małymi porcjami ale je. Kupki nadal mamy praktycznie przy każdym karmieniu ale to już nie jest sama woda i woda ze śluzem. Zaczynają wyglądać tak jak 2 tygodnie temu. No i przede wszystkim nie ma jęków i krzyków przy kupce :) mam nadzieję, że będzie już ok. Nie wiem dlaczego panicznie się boję odwodnienia bez potrzeby oczywiście, skóra sprężysta, ciemiączko nie zapadnięte i cała reszta objawów mogących świadczyć o odwodnieniu nieobecna :D to chyba przez to, że tak panicznie nie chcę wracać do tego szpitala.

Pat daj znać co Ci powiedzą na tą niedokrwistość i potas. Może będziemy musiały przyspieszyć wizytę u pediatry.

Sataga nie zapewniają tam łóżka matce ?:o to słabo...
My już po pobraniu, mały zaplakal przyssal się zaraz do piersi i było dużo lepiej niż wczoraj...
Po 12 jade po wyniki i do pediatry wiec spytam o niedokrwistość i potas :) trzymajcie kciuki żeby ta cholerna infekcja się cofała bo perspektywa siedzenia z małym w szpitalu mnie przeraża...jeszcze złapie coś gorszego...:/

I sataga super że z mała lepiej :) kupka po każdym posiłku może być, byleby nie woda. To teraz na mm będziecie do 3 mca?

kurcze Karina ale wiadomosc z rana :( matko co sie stalo ze taka tragedia :(

Sataga swietnie ze malutka ma sie lepiej po nutramigenie :) oby przeszlo szybciutko

Pat no i dobrze ze ladnie klucie zniesliscie

za wiele nie ma do nadrabiania do sniadania buuu

Basia znowu tylko 2 razy w nocy jadla :)

Pat wlasnie spróbowałam odciągnąć 40 ml mleka pierwszej fazy i dać jej possac. Jeśli będzie się czuła gorzej to pewnie bedzie musiała byc na mm. Mam jednak nadzieję, że teraz wystarczy przez jakiś czas karmienie mieszane.

hej u nas leje :( od wczoraj burza....i z 30 stopni zrobiło się 10 :/

Natasza chyba mały miał gorszy dzień... oby..tak bym chciała..;-) po kąpaniu spał 5 godz i tyle też ne jadł a moje cycki dwie bomby!!! i wreszcie zjadł i się odciągnęło ile trzeba ( ja odciągam max 40 ml bo nie chce więcej ) no a teraz znowu czekam na opróżnienie hehe ;D kiedy będa w koncu miękkie i normalne ??? :baffled:

babydust super z tą aukcją!!!

Pat ja pierdziele co jeszcze.. biedni Wy :( za dużo tego jak na Was..

marela podziwiam za cierpliwość :p ja jak idę dalej biorę mm i jak nie mam jak karmić to wsadzam butle w dzioba i mam spokój na dłużej :p oby starszy jednak nie rozchorował się...mój też już kaszle qżwa.. chwili spokoju nie ma od chorób..

Karina wow to prawie 6 kg! ja nic nie słyszałam..o co chodzi ?? lipiec 2015??

sataga trzymam kciuki!

Co dokładnie Doli sie stało to nie wiem .. Lipcowe 2015 .. Tak ...
Ponoć w poniedziałek miala byc sekcja ...

No prawie 6 kg .. Największy mops z kwietniówek [emoji15][emoji15][emoji12][emoji12]

reklama
Do góry