reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

My w lipcu jedziemy na 2 tyg nad morze obu nie lało nam to będzie super
Tydzień jesteśmy sami a kolejny z rodzicami i moja siostra wiec cała paczka wesoła

reklama
Kuklaki,
reakcja mojej była identyczna, ale się przyzwyczaiła. Czasem się jeszcze zdarzy, że okaże niezadowolenie, ale z dwojga złego lepsze to niż problemy z brzuszkiem i ulewaniem;)

Pat kurde..ciekawe co powie pediatra..

My jedziemy na początku czerwca na kilka dni w góry a w lupcu na urlop na 2 tyg ale jeszcze nie wiem gdzie;)

Moje dziecko po kąpieli już 4dzien zasypia samo w łóżeczku ;)

Doli może Hubi ma dziś gorszy dzień?

Pat kurcze nie dobrze ze infekcja jakas wyszla , moze w posiewie tez cos wyjdzie i bedzie wiadomo
to dosyc czeste jest ze dzieci maja infekcje drog moczowych
oby szybko wyleczylo sie :)

moja po kapieli nakarmiona z 1 cyca z dopila z butli dodatkowo 60 ml mojego mleka :szok: ciekawe czy bedzie spala dluzej czy obudzi sie jak zwykle :)

Milia niby pediatra w piątek ale jak jutro będzie mnie cos martwić to jade jutro bo mam juz dość...mały się męczy, płacze i ja juz razem z nim bo mi go szkoda...gorący jest taki że masakra...

reklama
Ja kąpie codziennie raz tylko czy dwa miał dzień dziecka bo usął i darowałam.
Dzis usnal mi bez lekow ale jeszcze sie przebudzi. Troche mojej winy bo zmeczona i nie wstalam mu podac.

Jak ja bym chciala zeby moj jadl choc co 2 h. A on jak usnie to co 1 h a jak nie to co 30 min. I drze gebe ze nic nie pomaga , lulanie, noszenie ...nic nic.

Aneczka dzieki za info. Ja najpierw chyba pojde skonsultuje z laryngologiem akurat najlepszy na moje wojewodztwo przyjmuje w bloku obok mojego domku.Facet juz schorowany, starszy ale klientow mu nie brakuje.

ooo idzie burza :szok: nie doczytam Was chyba . wylaczam kompa - potem dokoncze albo jutro ;)

Do góry