reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dygotka my w czerwcu na krotki a na ten dlugi to jakos wrzesien.. moj ma jeszcze urlop zalegly
Pat kurde..ciekawe co powie pediatra..
My jedziemy na początku czerwca na kilka dni w góry a w lupcu na urlop na 2 tyg ale jeszcze nie wiem gdzie
Moje dziecko po kąpieli już 4dzien zasypia samo w łóżeczku
Doli może Hubi ma dziś gorszy dzień?
My jedziemy na początku czerwca na kilka dni w góry a w lupcu na urlop na 2 tyg ale jeszcze nie wiem gdzie
Moje dziecko po kąpieli już 4dzien zasypia samo w łóżeczku
Doli może Hubi ma dziś gorszy dzień?
Pat kurcze nie dobrze ze infekcja jakas wyszla , moze w posiewie tez cos wyjdzie i bedzie wiadomo
to dosyc czeste jest ze dzieci maja infekcje drog moczowych
oby szybko wyleczylo sie
moja po kapieli nakarmiona z 1 cyca z dopila z butli dodatkowo 60 ml mojego mleka ciekawe czy bedzie spala dluzej czy obudzi sie jak zwykle
to dosyc czeste jest ze dzieci maja infekcje drog moczowych
oby szybko wyleczylo sie
moja po kapieli nakarmiona z 1 cyca z dopila z butli dodatkowo 60 ml mojego mleka ciekawe czy bedzie spala dluzej czy obudzi sie jak zwykle
sataga
Fanka BB :)
Pat jeśli ma gorączkę to może jedź do pediatry dyżurnego albo szpitala? U takich maluchów łatwo o odwodnienie.
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja kąpie codziennie raz tylko czy dwa miał dzień dziecka bo usął i darowałam.
Dzis usnal mi bez lekow ale jeszcze sie przebudzi. Troche mojej winy bo zmeczona i nie wstalam mu podac.
Jak ja bym chciala zeby moj jadl choc co 2 h. A on jak usnie to co 1 h a jak nie to co 30 min. I drze gebe ze nic nie pomaga , lulanie, noszenie ...nic nic.
Aneczka dzieki za info. Ja najpierw chyba pojde skonsultuje z laryngologiem akurat najlepszy na moje wojewodztwo przyjmuje w bloku obok mojego domku.Facet juz schorowany, starszy ale klientow mu nie brakuje.
ooo idzie burza nie doczytam Was chyba . wylaczam kompa - potem dokoncze albo jutro
Dzis usnal mi bez lekow ale jeszcze sie przebudzi. Troche mojej winy bo zmeczona i nie wstalam mu podac.
Jak ja bym chciala zeby moj jadl choc co 2 h. A on jak usnie to co 1 h a jak nie to co 30 min. I drze gebe ze nic nie pomaga , lulanie, noszenie ...nic nic.
Aneczka dzieki za info. Ja najpierw chyba pojde skonsultuje z laryngologiem akurat najlepszy na moje wojewodztwo przyjmuje w bloku obok mojego domku.Facet juz schorowany, starszy ale klientow mu nie brakuje.
ooo idzie burza nie doczytam Was chyba . wylaczam kompa - potem dokoncze albo jutro