reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

My w lipcu jedziemy na 2 tyg nad morze obu nie lało nam to będzie super
Tydzień jesteśmy sami a kolejny z rodzicami i moja siostra wiec cała paczka wesoła

reklama
Kuklaki,
reakcja mojej była identyczna, ale się przyzwyczaiła. Czasem się jeszcze zdarzy, że okaże niezadowolenie, ale z dwojga złego lepsze to niż problemy z brzuszkiem i ulewaniem;)

Pat kurde..ciekawe co powie pediatra..

My jedziemy na początku czerwca na kilka dni w góry a w lupcu na urlop na 2 tyg ale jeszcze nie wiem gdzie;)

Moje dziecko po kąpieli już 4dzien zasypia samo w łóżeczku ;)

Doli może Hubi ma dziś gorszy dzień?

Pat kurcze nie dobrze ze infekcja jakas wyszla , moze w posiewie tez cos wyjdzie i bedzie wiadomo
to dosyc czeste jest ze dzieci maja infekcje drog moczowych
oby szybko wyleczylo sie :)

moja po kapieli nakarmiona z 1 cyca z dopila z butli dodatkowo 60 ml mojego mleka :szok: ciekawe czy bedzie spala dluzej czy obudzi sie jak zwykle :)

Milia niby pediatra w piątek ale jak jutro będzie mnie cos martwić to jade jutro bo mam juz dość...mały się męczy, płacze i ja juz razem z nim bo mi go szkoda...gorący jest taki że masakra...

reklama
Ja kąpie codziennie raz tylko czy dwa miał dzień dziecka bo usął i darowałam.
Dzis usnal mi bez lekow ale jeszcze sie przebudzi. Troche mojej winy bo zmeczona i nie wstalam mu podac.

Jak ja bym chciala zeby moj jadl choc co 2 h. A on jak usnie to co 1 h a jak nie to co 30 min. I drze gebe ze nic nie pomaga , lulanie, noszenie ...nic nic.

Aneczka dzieki za info. Ja najpierw chyba pojde skonsultuje z laryngologiem akurat najlepszy na moje wojewodztwo przyjmuje w bloku obok mojego domku.Facet juz schorowany, starszy ale klientow mu nie brakuje.

ooo idzie burza :szok: nie doczytam Was chyba . wylaczam kompa - potem dokoncze albo jutro ;)

Do góry