reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aga przybierać przybiera ale co z tego... Tyłek cały odparzony, leje się z niego woda a ja już nie wiem co robić. Dzisiaj znowu mieliśmy 3 takie kupki. Fakt, że u nas większa kupa to taka wielkości łyżki stołowej (no może 2) więc odwodnić się przy tym raczej trudno.
Nie mam pojęcia co mogę jeść żeby jej jakoś pomóc. Zdecydowaliśmy na 2 dni przejść na nutramigen i zobaczyć co się będzie działo...
Normalnie do d... to wszystko. Nie jestem w stanie siedzieć koło niej i pilnować 24 na dobę. Dzisiaj zjadłam aż 3 wafle ryżowe bo nawet nie było kiedy. Odkąd się t kupki pogorszyły w zeszły poniedziałek schudłam 2,5 kilo.

Aga no to najważniejsze :)

Myla oj.. :( oby coś zadziałało...

Sataga może lepiej spróbować z mm... Nie namawiam ani zniechęcam do kp ale jak to sprawi że będzie lepiej to może warto dla niej i dla Ciebie...

Natasza qrcze ja mam chyba kryzys laktacyjnymi :/

Laktatorem nie idzie z)prawego cycka odciągnąć nic.. A czuję że mam bo twardy i widzę po rozmiarze :/

no racja sataga, jak jedno lepiej to z czym innym problem jest... fakt nie da rady non stop byc przy dziecku, w koncu o siebie tez powinnas dbac, bo dziecko potrzebuje mamy zdrowej.

Doli miałam dzisiaj rano to samo!! Cyc nabrzmiały i twardy a małemu jeden starczył i podłączyłam laktator a tam dupa!!:-/ mleka full a nic nie zeszło..
Ja mleka mam dużo ale boje się że przez jego krótkie jedzenie nie będe mieć kryzysu..

Myla a espumisan ?? Aylin chyba mówiła że skład ten sam tylko dawkowanir trzeba dopasować

Myla pisałam wczoraj o serduszku i szczepionce doczytaj proszę!!

Myla a ile kropel dawalaś boboticu ? Bo bobotic działa tak jak sabs wtedy kiedy da się podwójna dawkę (wtedy dajesz taka sama dawkę simetikonu jak w sabsie). A jak koniecznie chcesz sabsa to na allegro albo olx można kupić oryginał z Niemiec

reklama
Do góry