reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aga przybierać przybiera ale co z tego... Tyłek cały odparzony, leje się z niego woda a ja już nie wiem co robić. Dzisiaj znowu mieliśmy 3 takie kupki. Fakt, że u nas większa kupa to taka wielkości łyżki stołowej (no może 2) więc odwodnić się przy tym raczej trudno.
Nie mam pojęcia co mogę jeść żeby jej jakoś pomóc. Zdecydowaliśmy na 2 dni przejść na nutramigen i zobaczyć co się będzie działo...
Normalnie do d... to wszystko. Nie jestem w stanie siedzieć koło niej i pilnować 24 na dobę. Dzisiaj zjadłam aż 3 wafle ryżowe bo nawet nie było kiedy. Odkąd się t kupki pogorszyły w zeszły poniedziałek schudłam 2,5 kilo.

Aga no to najważniejsze :)

Myla oj.. :( oby coś zadziałało...

Sataga może lepiej spróbować z mm... Nie namawiam ani zniechęcam do kp ale jak to sprawi że będzie lepiej to może warto dla niej i dla Ciebie...

Natasza qrcze ja mam chyba kryzys laktacyjnymi :/

Laktatorem nie idzie z)prawego cycka odciągnąć nic.. A czuję że mam bo twardy i widzę po rozmiarze :/

no racja sataga, jak jedno lepiej to z czym innym problem jest... fakt nie da rady non stop byc przy dziecku, w koncu o siebie tez powinnas dbac, bo dziecko potrzebuje mamy zdrowej.

Doli miałam dzisiaj rano to samo!! Cyc nabrzmiały i twardy a małemu jeden starczył i podłączyłam laktator a tam dupa!!:-/ mleka full a nic nie zeszło..
Ja mleka mam dużo ale boje się że przez jego krótkie jedzenie nie będe mieć kryzysu..

Myla a espumisan ?? Aylin chyba mówiła że skład ten sam tylko dawkowanir trzeba dopasować

Myla pisałam wczoraj o serduszku i szczepionce doczytaj proszę!!

Myla a ile kropel dawalaś boboticu ? Bo bobotic działa tak jak sabs wtedy kiedy da się podwójna dawkę (wtedy dajesz taka sama dawkę simetikonu jak w sabsie). A jak koniecznie chcesz sabsa to na allegro albo olx można kupić oryginał z Niemiec

reklama
Do góry