reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma ja sama się nauczylam. Na spotkaniu jedna mi pokazała ale na sobie wiązać potem jedna pokazała mi jak się zaczyna.wiązanie ale moja.mała ryczala i nie skonczylysny,miała mi za tydz pokazywać ale wlaczylam you tube i zawiazalam.to jest łatwe!
Ja mam polecona.przed doradcę little frog. Elastyczne łatwiej się nosi ale krócej SA przydatne bo jak dziecko starsze to "spacer kończy się z dzieckiem przy kolanach"
Najlepsze z tkanych to splotem sosnokrzyzowym i taka mi doradzono.

reklama
Aga24073 mam nadzieje ze samo sie zamknie lub poprawi ...[emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doli no Hubi tez ładnie rośnie :)
Kuba 1340 [emoji15][emoji15][emoji15] za duzo uważam .. No ale nic nie zrobisz ... Chłopak głodny to zły [emoji23][emoji23][emoji23]
Bym sie wkurzyła jak bym taki bujaczek dostała ..

Milia80 fajnie z tym spacerkiem , u nas w miare ładna pogoda ale czasu nie mialam wyjsć ..zakupy / szpital / sprzątanie i pranie ... Masakra ..

U nas masakryczna kupa z krwia :( chyba pojedziemy do szpitala... nie wiem czy nie zlapala rota... mam dosc ;(

Milia no właśnie niby jak nic sie nie zmieni to się kwalifikuje do zabiegu wcześniej nic nie było o tym wiadomo więc teraz pewnie chca zobaczyc czy coś się zmieni,

Natasza no u mojej ten szmer dopiero pediatra wysłuchala w szpitalu nic nie mówili

Myla i co tobie mówili ?
Coś będą z tym robić ?

Tabasia zdrowka oby to nic poważnego

Myla to zalezy jakie dziecko. Elastyki są do ok 10 kg. Moja obecnie 11.5 wazy i z ciekawości wsadzilam ja. Nie opada - ale z drugiej strony nie siedziala n tyle dlugo żeby opasc - bo nuda :). Nosilam ja,do roczku w poprzedniej. Potem sprzedałam. Teraz kupiłam tej samej firmy - lennylamb.

Tabasia kciuki aby nie rota i nic poważnego.

Któraś ma moze otulacz/pieluszke bambusowa??

reklama
Do góry