reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

W sumie lepiej ze nie karmie bo bym zyla o chlebie i wodzie. A i tak alergii by nie uniknela. Mial moj m,moj syn a teraz malutka. Genetyczna skaza bialkowa. Echhh...

reklama
Tabasia dobrze ze wiecie co jest :tak:
I super ze wami sie tak dobrze zajęli :)

My o 3 flacha a teraz idziemy spróbować lulac - ja chce [emoji23][emoji23][emoji23] , ale czy Kubus ???? [emoji120][emoji120][emoji120]

Dobrze ze trafilyscie na super lekarza;). No i na szczescie to nie rota. Skaze przeszlas juz raz to i drugi nie bedzie problrmu.
A starszy wyrosł juz z niej?

My juz nie spimy. Piciumkal i nafajdolil i rozbudzony. A ja niekoniecznie:/

Witam Was z rana i przepraszam ze tak z doskoku. Mam do Was ogromna prosbe. Otoz jestem mama 2tyg. coreczki, ktora zaczelam karmic mm. I pytanie do Was, jak podgrzewacie mleko, w czym i czy wogole podgrzewacie czy podajecie w temp pokojowej? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki :)

Tabasia sory ze wypytuje ale u mojego tez jest podejrzenie skazy. Wyeliminowalam duzo rzeczy i buzka sie poprawila. Pomalu wprowadzam znowu i sie okaze. Wczoraj zjadlam jajko i narazie ok. I tak z ciekawosci bo nic nie wiem na ten temat.

Maksika nie pomoge;) ale kiedys podgrzewalam stawiajac butle w cieplej wodzie. A moze zaopatrz sie w podgrzewacz. Albo termos z ciepla woda i zawsze swierze.

Maksika ja mam pogrzewacz Aventa - i bardzo z niego zadowolona jestem :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 60
Maksika ja jak potrzebuje podgrzać to mam podgrzewacz a czasem wstawiam do kubka z cieplą wodą :)

Tabasia uff ulga !! Super ze na dobrego pediatrę trafiłyście :) wszystko się uloży a Ty już obeznana w temacie jesteś:)

A my mieliśmy ciężki dzień Adaś mało spał...a noc jeszcze gorsza :( masakra ledwo żyje

reklama
Do góry