reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej.

Przywitałam się i zniknęłam na pare dni.
Postaram sie zaglądać częściej.
Jak wasz początek ciąży.
U mnie gorzej niż w pierwszej ciąży. Całymi dniami jest mi nie dobrze, ale nie wymiotuje. Małe sprostowanie... raz sie zdarzyło.
Ma ktoś podobnie? Jak sobie z tym radzicie?

OLUSIA7892
- gratuluje bliźniaków:)

Renatka 1982 - witaj:)

Temat teściów na tapecie...temat rzeka :-)
Ja mam hmmm meczacych... Niby ok ale...oboje są juz wiekowi,tata ma 75 lat mama przed 70. Tata siedzi i się w ogóle nie odzywa bo nie słyszy(ma aparat ale cos nie działa za bardzo) gorzej jak się trzeba juz z nim dogadać ... Drzew się człowiek a on i tak swoje.A tesciowka to hmmm taka dewota,plotkara okienna... W sumie ok ale nie przestaje badać wiec po godzinie czas się ulatniac do domciu ;-) a mieszkamy jakieś 3 minuty autem od nich.
Ja dziś wstalam o 7.30 wyszykowalam dzieci,poszlam do sklepu z ją dla śniadanie i.... Poszlam spać dalej,obudzilam się z godzinę temu...poszlam po młodych,wstawilamobiad i leże dalej.

Czy to normalne ze dopiero teraz mnie wzięło takie mega źle samopoczucie?mdli mnie całymi dniami,się i jestem bez sił...a powinno teraz juz przechodzić!

ale mam gastrofaze :eek: czekolada z zupą dyniową x2 z jabłkami tylko chce jeśc i jeść.. :p

Renatka hej

mmona poprostu ja przeczekuje, pije wodę i jakos leci ;/ bo też mnie mdli po wszystkim

Myla no mi wlaśnie przechodzi ostatnio.. może to chwilowe u Ciebie

Asiulka widziałam przepis :-) a znasz jabłkowe z kasza manną? tzw szarlotka sypana? dla moich chłopaków jest mega a ja kocham sernik z ziemniakami - teściowej!!! hehe przez 10 lat jadłam go nie wiedząc, że z ziemniaków :p

Olusia ;*

marela to na święta będziesz mogła się ciastami popisać :D

dygotka ogolnie z teściami jest ok, mamay dystans, ale wszystko jest miło, tylko, że oni nie mają wyczucia.. lubią siedziec na kupie, jedno na drugim po nocach a to nie moja bajka ;-)
Niestety nie jadlam a slyszalam o tym chcialam nawet robic ale kaszy w domu nie mam a zapominam kupic hehe

Asiulka problem w tym ze ja nie lubie jabłek i jabłeczników szarlotek itp Nic co jest z jabłkami.
Jak juz mam ochote cos słodkiego zrobic to najczęściej tiramisu albo 3bit bez pieczenia :rofl2:
Chyba ze tak... poprosze o przepisik na 3bit

Myla u mnie to samo zgon jak nic leze i spie mdlosci wymioty piersi delikatne tak ze moj sie dziwi ze nawet jak dotknie to boli.. do tego katar..
Skonczony mam ten duphaston ale czuje ze brzuch boli jutro mam wizyte bez usg zobaczymy

mmona2 i Renatka1982 dziekuje za gratulacje :tak: i wam tez gratuluje !!

Renatka 82 to twoj rocznik? chyba szczescie sie do mnie usmiechnelo po moim poronieniu.... :-) gdyby nie to co sie stalo moje dziecko mialoby ponad rok...

neta ja biore lutke i poki co nie bede miala jej odstawianej.. zobaczymy co powie gin na badaniach prenatalnych :-)

reklama
Dziewczyny ale mi sie nudzi w szpitalnym lozku.... :-( co prawda mam 2 dziewczyny na sali jedna z plamieniami i z diagnoza poronienie zagrazajace a druga z bolesciami brzucha... tyle mlodych osob na oddziale, jakas masakra!!

Amisia czemu lutke masz brac do konca ciazy? jakie masz wskazania? ile jej bierzesz? ja tez biore fragmin i na pewno do 12 tyg mam brac.. chociaz slyszalam ze ponoc bierze sie ja do 18 albo do konca ciazy... ale nie wiem od czego to zalezy...:laugh2:

Do góry