Renatka1982
Fanka BB :)
Dziękuję Olusia
Jak to możliwe, że bliźniaki trafiłaś ?
To jak wygrać w totka !
Jak to możliwe, że bliźniaki trafiłaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie jadlam a slyszalam o tym chcialam nawet robic ale kaszy w domu nie mam a zapominam kupic heheAsiulka widziałam przepis :-) a znasz jabłkowe z kasza manną? tzw szarlotka sypana? dla moich chłopaków jest mega a ja kocham sernik z ziemniakami - teściowej!!! hehe przez 10 lat jadłam go nie wiedząc, że z ziemniaków
Olusia ;*
marela to na święta będziesz mogła się ciastami popisać![]()
dygotka ogolnie z teściami jest ok, mamay dystans, ale wszystko jest miło, tylko, że oni nie mają wyczucia.. lubią siedziec na kupie, jedno na drugim po nocach a to nie moja bajka ;-)
Chyba ze tak... poprosze o przepisik na 3bitAsiulka problem w tym ze ja nie lubie jabłek i jabłeczników szarlotek itp Nic co jest z jabłkami.
Jak juz mam ochote cos słodkiego zrobic to najczęściej tiramisu albo 3bit bez pieczenia![]()