reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
dygotkaa pieknie to ujelas... dzieki wielkie....
Ale smaka robicie mi z tymi wypiekami... ale ja poki co nie dam rady ich jesc...
Odnosnie tesciow to ja mam fajnych ale sa momenty ze tesciowa tak mnie wkurza ze mam jej dosc.. tesc jest spoko i nie wtraca sie praktycznie w ogole.. wiadomo czasem cos powie ale nie tak bardzo jak tesciowa...
Ale smaka robicie mi z tymi wypiekami... ale ja poki co nie dam rady ich jesc...
Odnosnie tesciow to ja mam fajnych ale sa momenty ze tesciowa tak mnie wkurza ze mam jej dosc.. tesc jest spoko i nie wtraca sie praktycznie w ogole.. wiadomo czasem cos powie ale nie tak bardzo jak tesciowa...
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Dziadek miał wczoraj operację ręki. Wszystko powinno być dobrze. Ale potrzebuje teraz pomocy w życiu codziennym bo sam nic nie może zrobić. A z dziadkami mieszkałam całe życie więc tym bardziej chciałabym go wspierać... A ironię losu gdyby nie lenistwo urzędników wczoraj miał być jego pierwszy dzień emerytury :/
Ale narobilyscie mi ochoty na ciasto jutro mam wolne to upiekę coś pysznego
Chyba jeszcze nie pisalam że w sobotę mam spotkanie z położną a 9 października usg i już odliczamy do tego 9 żeby zobaczyć maluszka.
Olusia szybkiego powrotu do zdrowia. Najważniejsze ze dzidziuś jest zdrowy
Ale narobilyscie mi ochoty na ciasto jutro mam wolne to upiekę coś pysznego
Chyba jeszcze nie pisalam że w sobotę mam spotkanie z położną a 9 października usg i już odliczamy do tego 9 żeby zobaczyć maluszka.
Olusia szybkiego powrotu do zdrowia. Najważniejsze ze dzidziuś jest zdrowy
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tez jestem zdania że trzeba mieszkać osobno bo zawsze jakies konflikty sie znajda i to żle wpływa na małżeństwo.
U nas moja teściowa początkowo była nadgorliwa ale mąz ja ustawił i jest ok. Pewnie że nieraz mnie wkurza ale cóz zrobic.
najgorzej jak nadkakuje Antkowi przez to sam nie je przy niej sniadania obiadu itp. A ja ucze go samodzielnosci i jak na razie u mnie sniadania wcina sam. Niestety w porze obiadowej zawsze jestem w pracy i mały jest karmiony Nic jak będe na zwolnieniu to sie za niego wezmę.
U nas moja teściowa początkowo była nadgorliwa ale mąz ja ustawił i jest ok. Pewnie że nieraz mnie wkurza ale cóz zrobic.
najgorzej jak nadkakuje Antkowi przez to sam nie je przy niej sniadania obiadu itp. A ja ucze go samodzielnosci i jak na razie u mnie sniadania wcina sam. Niestety w porze obiadowej zawsze jestem w pracy i mały jest karmiony Nic jak będe na zwolnieniu to sie za niego wezmę.
dygotka ale bym tiramisu zjadła... mmm nigdy nie robiłam bo za trudne dla mnie no i tam sa surowe żółtka tak ??? a tego unikam
neta o tak uwielbiam teksty że kiedyś coś tam... i to było na pewno lepsze hehehehe
Amisia mm brzmi pysznie :d
neta o tak uwielbiam teksty że kiedyś coś tam... i to było na pewno lepsze hehehehe
Amisia mm brzmi pysznie :d
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doliores nie rob smaka na tiramisu... pyyychotka.... ale moze juz nie dlugo bede mogla jesc to co chce he he
Moja tesciowa mieszka 6 km od nas, wiec do żadna odleglosc.. jak mieszkalismy blizej to wpadala no nas czesciej a teraz nie chce sie jej i dobrze bo bym chyba zwariowala... natomiast mama mieszka ok 30 km od nas...
Moja tesciowa mieszka 6 km od nas, wiec do żadna odleglosc.. jak mieszkalismy blizej to wpadala no nas czesciej a teraz nie chce sie jej i dobrze bo bym chyba zwariowala... natomiast mama mieszka ok 30 km od nas...
Renatka1982
Fanka BB :)
Hej, chciałam się przywitać i do Was dołączyć
Mam na imię Renata, jestem w drugiej ciąży, leci 10 tydzień
Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję, że już nic złego się nie stanie.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie
Pozdrawiam !
Mam na imię Renata, jestem w drugiej ciąży, leci 10 tydzień
Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję, że już nic złego się nie stanie.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie
Pozdrawiam !
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Renatka witaj...i gratuluje ciazy