reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei super ze z dzidzia wszystko ok,

Angelika mam nadzieje ze z dziadkiem bedzie wszystko ok.

Olusia tak myslalam ze zostalas w szpitalu bo dlugo nie pisalas, mam nadzieje ze cie tam dobrze zasila, przynajmniej masz opieke pod nosem, zycze zebys zregenerowala sily i zeby juz ci przeszly te mdlosci.

Doliores fajnie, ja tez lubie piec ale nie ma kto jesc ja to nie zjem za duzo a moj jak wraca z pracy to tylko obiad na kolacje bo pozno i tyle.

reklama
kurde no i teście mi się zwalają na wieczór :no: po prostu nie ogarniam tych ludz
uparcie od 3 lat jak dzwonią to w porze kąpania/jedzenia małego, jak przychodzą to o 18stej i siedzą najlepiej do 22 , bez żadnego wyczucia eh..

mam nadzieję, że mąż ich spławi o 19stej,

kurde no i teście mi się zwalają na wieczór :no: po prostu nie ogarniam tych ludz
uparcie od 3 lat jak dzwonią to w porze kąpania/jedzenia małego, jak przychodzą to o 18stej i siedzą najlepiej do 22 , bez żadnego wyczucia eh..

mam nadzieję, że mąż ich spławi o 19stej,
Wspolczuje ja to zawsze mamie mowie wprost na boku ze np cos mam do roboty albo zeby dlugo nie siedzieli bo cos tam pozatym rodzice bardzoooo rzadko wpadaja a mieszkamy ulice obok, to ja czesciej wpadam na chwilke...

Asiulka u nas też to my odwiedzamy, teście są z 2-3 razy w roku :eek: i to samo miasto więc blisko
a powiedzieć nie umiem, nie mam odwagi wiec zacisnę zęby i będę robić dobra minę do złej gry jak zawsze :p no cóż..

rany jaka pogoda;/ a ja na sam wieczor musze jechac na wizyte ;/ Odczuwalna juz na minusie ;/

Doliores -wspolczuje ale ja to sie nie cyckam ani z rodzicami ani z tesciami. Tylko u mnie troche inna sytuacja bo jak przyjada to mlody chce aby babcia go karmila, aby babcia podtarła itp. A ja wale sie w drugim pokoju brzuchem do gory. Tak ze mnie jedza troche;)

O ja tez uwielbiam robic ciacha ;) tylko fakt przez moje samopoczucie ostatni był tort pod koniec sierpnia na urodzinki M . I na razie cisza ale aby tylko lepiej sie poczuje ..... bede w swoim żywiole ;) A synek chyba sie do mamy przydal bo ciagle pyta kiedy cos upieczemy ;)

Olusia trzymaju się dzielnie i pamietaj że wszystkie tobie kibicujemy i trzymamy kciuki za maluszki :-)

Doliores wspólczuje takich natrętnych gości.

Moja tyeściowa ma wyczucie i choc mieszka pietro wyzej to nie nachodzi nas bez potrzeby. Z reszta widzimy sie codzień bo Antka pilnuje ale w weekendy nie narzuca sie itp.
A moi rodzice daleko mieszkaja więc żadko bywaja prędzej my do nich jeżdzimy bo lubimy w góry troszke pojechac :-)

Podziwiam was dziewczyny za te wypieki. Ja to noga jestem z tej dziedziny. Nie lubie i nie umiem za bardzo piec. Za to uwielbiam gotować :-D

Asiulka widziałam przepis :-) a znasz jabłkowe z kasza manną? tzw szarlotka sypana? dla moich chłopaków jest mega a ja kocham sernik z ziemniakami - teściowej!!! hehe przez 10 lat jadłam go nie wiedząc, że z ziemniaków :p

Olusia ;*

marela to na święta będziesz mogła się ciastami popisać :D

dygotka ogolnie z teściami jest ok, mamay dystans, ale wszystko jest miło, tylko, że oni nie mają wyczucia.. lubią siedziec na kupie, jedno na drugim po nocach a to nie moja bajka ;-)

Hej słoneczka

Olunia zdrówka i spokoju życzę, na pewno wszystko będzie ok.

Doliores wytrzymasz , dasz rade. JA mam natomiast taki problem , że mieszkam z teściową od marca do listopada i mnie tak wkur.... , że najchętniej bym jej wyj... w zęby:D . Moja matula ma ze mną przeboje bo jak przyjeżdża na kilka dni do mnie to zawsze się na niej wyładuje. Natomiast takimi gburowatymi gośćmi są rodzeństwo mojego męża. Przyjeżdżają prawie co niedziela , walają mi się po domu i jeszcze sobie gości do nas zapraszają. To trzeba mieć tupet co? :wściekła/y:
Zresztą ja jestem z tych co nie lubi miewać gości w domu i wściekam się jak ktoś ma do mnie przyjechać.

reklama
Jaga hehe mieszkałam z teściami 1.5 roku
to czas kiedy moje małżeństwo prawie się rozpadło, był dramat.... chociaż nic się nie wtrącali, to teściu - pojeb skarżył córkom, że go głodzimy :rofl2:obczaj to.. stary pryk a se talerza zupy nie umiał wzxiąć - bo tak nauczony
sorry ale ja nie slużąca
dobrze, że moj mąż jest normalny!!!!!

ja też jestem samotnikiem ;-)

Do góry