reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Angelika mam nadzieje ze to nic poważnego z dziadkiem ✊✊✊✊. Trzeba myślec pozytywnie , trzymaj sie kochana ....

Olusia dobrze ze jesteście w dobrych rękach ... A reszta jakoś juz dalej pójdzie. Mam nadzieje ze wymioty ustana ... I ze bedzie juz tylko lepiej.

Buziaki

reklama
Ja lubię byc w ciazy wlasnie ze względu na to rozpieszczanie :-D Moj maz bardzo mi pomaga, lata po zachcianki, robi kanapki, zajmuje sie córcia, sprząta, masuje i poprawia mi humor jak moze :tak: Rozmawia tez z brzuszkiem tak jak ostatnio, całuje na dzien dobry itd.

Olusia, regeneruj sie w tym szpitalu, trzymam kciuki!

Moje mdlosci jakby odpuszczają ale ciezko stwierdzić..wczoraj nie wymiotowalam choc mną szarpalo pare razy..

Angelika trzymam kciuki oby dziadek szybko doszedł do siebie. Wiem jak to jest jak sie cos dzieje i chciałoby sie byc na miejscu...

Ostatnia edycja:
Lei, super, że z maleństwem wszystko dobrze :-)

Myla, ja też totalnie bez energii jestem. Nie wiem sama, czy to ciąża, czy pogoda, ostatnie 2 dni kładę się przed 22, a rano (o 5:30) wstaje mi się jeszcze gorzej niż zwykle, brak mi siły.

Olusia, dobrze, że jesteś :-) w takich przypadkach lepiej pomęczyć się kilka dni w szpitalu, za to być pod dobrą opieką. Trzymam kciuki, żeby wraz z rozpoczęciem drugiego trymestru wszystkie dolegliwości minęły - u wszystkich dziewczyn i żeby wstąpiła w nas energia, tak jak wszędzie piszą :-)

Angelika, bardzo mi przykro, to coś poważnego? Mam nadzieje, że dziadek szybko wróci do zdrowia!

Byłam wczoraj na wizycie u endokrynologa, wyniki mam dobre, na razie nie zwiększamy dawki euthyroxu, za miesiąc mam powtórzyć wyniki i zobaczymy. Zdziwiło mnie tylko, że usg wykazało przebyte w przeszłości zapalenie tarczycy. Endo upewniła się, czy biorę jod - do dziewczyn, które biorą tylko kwas foliowy, skonsultujcie to jeszcze ze swoim lekarzem, wszędzie piszą, że w ciąży najważniejsza jest suplementacja kwasu, jodu, dha i wit. D3, a jod trzeba brać jak najwcześniej. Endokrynolog wczoraj to potwierdziła, za to jak tylko przestanę karmić, natychmiast preparaty z jodem mam odstawić, bo nie jest dla mnie wskazany, dziecko natomiast potrzebuje.

Neta, jak po rozmowie z szefem??

hej

Myla mam to samo zwalam na kark jesieni i braku słońca :/

Lei super :-)

Olusia zdrówka :*** żebyście szybko wyszli

Karina może weź paracetamol jak już będzie kiepsko??

Angelika przykro mi :(

milia hej

ja dzisiaj mam w planach ciasto czekoladowe.. młody znowu zasikał łóżko :/ no trudno... i jestem sama do 17.30 już bym chciała miec drugiego stworka, żeby się nim zajmować a tu tyle czasu....

Doliores, mniam, uwielbiam ciasto czekoladowe :-) niestety sama raczej nie piekę ciast, ostatnio to chyba z 1,5 roku temu zrobiłam kilka szarlotek, ale jeść uwielbiam... Smacznego! :-)

milia ja mam jakos fazę na pieczenie w ciąży zwłaszcza drożdzowe i chleby :D a ciasto dla synka głównie ;-)

u mnie też masakra z pogodą :(

hej dziewczyny. Niewiem co sie ze mna dzieje, teraz gdy powinnam zaczac czuc sie lepiej to ja tak jakby ktos ze mnie cala energie wyssał... leze cay dzien, nie mam sily wstac z łóżka,zmuszam sie zeby rano wstac wyszykowac dzieci do szkolu i wracam do łóżka,cały dzien leze w stanie depresyjnym i ogolnie jest mi źle...
Biedactwo ja mam to samo. Wczoraj lyknelam apap katar i bol gardla to masakra rano bez sil a mala sie uparla ze do przedszkola musi bo chcialam ja zostawic rano bez sniadania bo nie dobrze mi bylo lyklam tabletki i to byl blad dostalam bezplatne probki prenatal grip care na przeziebienie dla kobiet ciezarnych w skladzie czosnek i jezyna w przedszkolu slabo mi bylo podjechalam do mamy do biblioteki bo tam pracuje i polecialam do wc puscic pawia masakra ulzylo mi i do domu.. zjadlam kanapke obralam jablka i robie ciasto wloskie dla leniwych :D wystarczy obrac jablka pokroic ostawic na godz zasypac maka itd i do piekarnika lol
Mnie też dzisiaj męczy okropny ból głowy :(
Tak jak u mnie ....

Dziewczyny płakać mi się chce... Ze jestem tak daleko od domu... Właśnie przeczytałam wiadomość ze mój dziadek miał wypadek w pracy. Jest w szpitalu. A ja nie mogę przy nim być :(
Mam nadzieje ze z dziadkiem ok

Mila dlatego nie pracuje w zlobku mam nadzieje ze dobrze pamietam? Trzymaj sie i uzupelniaj plyny mam dobry sposob suszone borowki na mnie i moja mala rewelacyjnie dziala jest na wymioty i biegunke tylko nie wiem czy ciezarne moga wydaje mi sie ze tak bo to suszone owoce
Olusia 3maj sie

reklama
Do góry