reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Widzę że Bardzo cieżko przeżywacie ten pierwszy okres:( ale podobno później jest dużo lepiej. Trzymajcie sie dzielnie :*

reklama
hej dziewczyny. Niewiem co sie ze mna dzieje, teraz gdy powinnam zaczac czuc sie lepiej to ja tak jakby ktos ze mnie cala energie wyssał... leze cay dzien, nie mam sily wstac z łóżka,zmuszam sie zeby rano wstac wyszykowac dzieci do szkolu i wracam do łóżka,cały dzien leze w stanie depresyjnym i ogolnie jest mi źle...

Myla ja dziś mam podobnie i jeszcze głodna ale dop z pracy wróciłam...masakra wpadłam w fotel i chyba nie wstanę do rana:)

Z dzidziulkiem wszystko dobrze, ma 4,5cm wychodzi ze jestem w 11t4d.

Dzis jest mi dobrze, teściowa mnie na obiadek zaprosiła, pózniej wpadła, nakarmila mała, wybawila, przewinęła kupę haha i jeszcze mi naczynia zmyła! Złota kobieta, uwielbia ją! :sorry2:

Ostatnia edycja:
Asiorek super video :-)

Witaj Merry:)
Co do przytulanek to jak mam siłę i nie boli to ciężko sobie odmówić :p M na szczęście nie należy do facetów którzy twierdzą, że tam już ktoś mieszka i nie chce ingerować :p

A moj właśnie do takich należy :-( lol

Merry witaj :-) ja mam termin 13.04 :-)

Jaga co to za gin co nie pokazuje monitora? Katastrofa jakaś
:-( współczuje

Myla ojoj :-( mam nadzieje ze szybko odzyskasz energię, ale to tez z pogoda związane ... U nas drugi dzien leje i zimno - 12-14 stopni :-(

A ja walczę z bólami głowy, a niechce proszków brać, wole sie męczyć ...co sie dla dzidzi nie robi :-)

Witajcie..nie bylo mnie tutaj 2 dni i tyle do nadrobienia... ja jestem w szpitalu.. jednak lekarz zostawil mnie w szpitalu.. i nie wiem kiedy wyjde... podaja mi kroplowki i leki dozylne... a do tego biore leki ktore mam brac...mam zle wyniki morfologii i elektrolitow itp.. mam podawany KIG i w ogole kroplowki na wzmocnienie organizmu... troszke dzis zjadlam...najwazniejsze ze leze w szpitalu tam gdzie moj lekarz mnie prowadzi... wiec dba o mnie...

Angelika
moj chce uczestniczyc w badaniach USG... zawozi mnie tu i tam.. toleruje moje humorki, opiekuje sie jak sie zle czuje, przynosi mi herbatke,przytula i caluje i kladzie reke na brzuchu...:tak:

Asiorek - Fajny filmik :tak:

Tabasia jestem...zyje...

Ja uwielbiam czosnek ale z miodem nie bardzo... lubilam sobie zjesc buleczke z maselkiem i na to czosnek..

Merry122 witaj.. :tak:

Mila
to prawda mdlosci to jakas katastrofa.. powiem ze juz mi sily opadly.. jestem mega zmeczona... :-(

karina milo mi ze myslalas o mnie.... :tak:

Olusia najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka. Mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.
Moj m tez chodzi ze mna na usg i moj czterolatek tyz :D

Ja zawijam sie do spania bo znow mdli mega :( nosz kurcze mialo juz odpuszczac! No i odpuszcza bo meczy tylko wieczorem. W dzien jest ok ;)

Dobranoc.

reklama
Dziewczyny płakać mi się chce... Ze jestem tak daleko od domu... Właśnie przeczytałam wiadomość ze mój dziadek miał wypadek w pracy. Jest w szpitalu. A ja nie mogę przy nim być :(

Do góry