reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

My mamy teraz w październiku mamy wesel. Idziemy Ale raczej nie poszalejemy do białego rana hehe bo o 20 będę marzyć tylko o łóżku :)

reklama
Hej Kochane
Dawno nie zaglądałam ale nie miałam w ogóle czasu. Byłam w środe u gina dzidzia wygląda na 8t1d (z owulacji wynika 9t1d). Generalnie mało się dowiedziałam , dzidki nie zobaczyłam bo mój gin nie pokazuje monitora. Trochę nie fajnie ale mam nadzieję ze na prenatalnych 15 października coś zobaczę.
Wieczorem strasznie bolała mnie macica, w całości tak jak rośnie. Wzięłam nospe i liczyłam by nie wylądować na ostrym dyżurze bo chyba bym zwariowała. No to tyle u mnie a teraz ide was poczytać i nadrobić zaległości.

Merry witaj :)

Neta - to trzymam kciuki, mam nadzieję, że zareaguje bardzo pozytywnie!!! Daj znać :-)

Dziewczyny, zażywacie magnez? jaką dawkę dziennie?
W moim preparacie jest 51 mg i biorę 3 tabletki dziennie, a dziś wyczytałam, że w ciąży zalecane jest 310 mg, tylko nie wiem, czy od początku czy od drugiego trymestru, muszę jeszcze poszperać, bo wizytę mam dopiero za 2 tyg.

Cześć wszystkim :-)
Co za dzień co za pogoda, tylko spać ;-) klikam z pracy, dobrze że już 15. Ostatnie 1,5 h jakoś przetrwam :-)
Mi lekarz zalecił jod, o magnezie nie wspomniał ale kupiłam zeby troszkę trawienie usprawnić :-)

dziewczyny dopadla mnie jelitowka :/ pol nocy spedzilam na/przed kibelkiem. cos okropnego :( i jak na zllosc zlobek dzis zamkniety, bo jakies swieto w Barcelonie. na szczescie maz zostal w domu, bo ja jestem nie do zycia.

neta, trzymam kciuki. mam nadzieje ze szef bedzie zadowolony z wiadomosci ;)

jaga, kurcze moglby chociaz na chwilke odwrocic monitor, zebys zobaczyla dzidziolka.

milia, ja nie biore nic oprocz kwasu foliowego.

Merry witaj :)

Milia ja biore witaminy dla ciezarnych ale nie wiem czy jest magnez. W pierwszej ciazy bralam dodatkowo chyba w 2 i 3 trymestrze.

Neta trzymam kciuki. Daj znac jak szef zareagowal. Ja powiedzialam tydzien temu i wszystko super :)

Mila o rany... strasznie wspolczuje!!!!!!

Olusia hop hop...

reklama
Annemone, Merry witajcie:-)

Ja tez tylko ten kwas foliowy biore,

Doliores ja tez sie pare dni temu wazylam i tez nic nie przytylam.

Dziewczyny mam nadzieje ze wam przejda migreny, bole gardla i takie tam.

U mnie przytulanie odkad sie dowiedzialam o ciazy bylo raz. Moj to sie tak boi ze nie wiem, nie i koniec, a ja tez jakos nie mam wiekszej ochoty

Ostatnia edycja:
Do góry