reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

My mamy teraz w październiku mamy wesel. Idziemy Ale raczej nie poszalejemy do białego rana hehe bo o 20 będę marzyć tylko o łóżku :)

reklama
Hej Kochane
Dawno nie zaglądałam ale nie miałam w ogóle czasu. Byłam w środe u gina dzidzia wygląda na 8t1d (z owulacji wynika 9t1d). Generalnie mało się dowiedziałam , dzidki nie zobaczyłam bo mój gin nie pokazuje monitora. Trochę nie fajnie ale mam nadzieję ze na prenatalnych 15 października coś zobaczę.
Wieczorem strasznie bolała mnie macica, w całości tak jak rośnie. Wzięłam nospe i liczyłam by nie wylądować na ostrym dyżurze bo chyba bym zwariowała. No to tyle u mnie a teraz ide was poczytać i nadrobić zaległości.

Merry witaj :)

Neta - to trzymam kciuki, mam nadzieję, że zareaguje bardzo pozytywnie!!! Daj znać :-)

Dziewczyny, zażywacie magnez? jaką dawkę dziennie?
W moim preparacie jest 51 mg i biorę 3 tabletki dziennie, a dziś wyczytałam, że w ciąży zalecane jest 310 mg, tylko nie wiem, czy od początku czy od drugiego trymestru, muszę jeszcze poszperać, bo wizytę mam dopiero za 2 tyg.

Cześć wszystkim :-)
Co za dzień co za pogoda, tylko spać ;-) klikam z pracy, dobrze że już 15. Ostatnie 1,5 h jakoś przetrwam :-)
Mi lekarz zalecił jod, o magnezie nie wspomniał ale kupiłam zeby troszkę trawienie usprawnić :-)

dziewczyny dopadla mnie jelitowka :/ pol nocy spedzilam na/przed kibelkiem. cos okropnego :( i jak na zllosc zlobek dzis zamkniety, bo jakies swieto w Barcelonie. na szczescie maz zostal w domu, bo ja jestem nie do zycia.

neta, trzymam kciuki. mam nadzieje ze szef bedzie zadowolony z wiadomosci ;)

jaga, kurcze moglby chociaz na chwilke odwrocic monitor, zebys zobaczyla dzidziolka.

milia, ja nie biore nic oprocz kwasu foliowego.

Merry witaj :)

Milia ja biore witaminy dla ciezarnych ale nie wiem czy jest magnez. W pierwszej ciazy bralam dodatkowo chyba w 2 i 3 trymestrze.

Neta trzymam kciuki. Daj znac jak szef zareagowal. Ja powiedzialam tydzien temu i wszystko super :)

Mila o rany... strasznie wspolczuje!!!!!!

Olusia hop hop...

reklama
Annemone, Merry witajcie:-)

Ja tez tylko ten kwas foliowy biore,

Doliores ja tez sie pare dni temu wazylam i tez nic nie przytylam.

Dziewczyny mam nadzieje ze wam przejda migreny, bole gardla i takie tam.

U mnie przytulanie odkad sie dowiedzialam o ciazy bylo raz. Moj to sie tak boi ze nie wiem, nie i koniec, a ja tez jakos nie mam wiekszej ochoty

Ostatnia edycja:
Do góry