Ja tez tylko na obcasach nawet w 9 msc ciazy. Ale do porodu i spacery teraz adidaski
Mi tesciowa mowila zeby Cie tylko nie przewialo bo po cos otworzylam balkon na chwile a ja po domu chodze w cienkiej kodzulce i krotkich spodenkach. A to bylo z tyd temu jak bylo zimno a ze dziala na mnie takie gadanie jak plachta na byka to na drugi dzien wylazlam tak na minute na balkon oczywiscie na jej oczach
. Ja gdyby chcial to pod pieluszka nie mialabym oporow karmic na dworze. Bardziej balabym sie o syna niz siebie. A dzis w przychodni sie cyckowalismy.
Gratuluje nowo rozpakowanym mamusiom
U mnie z ubiorem ciezko bo mam gruby pluszowy kombinezon i cienszy spiworek tylko taki co mi sie nie podoba no ale przy takiej pogodzie noe zaloze mu tego miska. Dzis mial body z dlugim, bluzke polarkowa, spodenki i skarpetki. W tym spiworku i okrycie z wozka. Po domu to zdaza sie ze ma same body. Bo ja lubie gole nogi i mam wrazenie ze on tez
, nakrywam go cienkim kocykiem tylko
.
Ja tez dzis troche podzwigalam starszego. Mam wrazenie ze wszystko mnie boli. Rece od nisidelka, kregoslup od karmienia bo na siedzaco, nogi od spaceru i nie tylko
. No i tam cos zabolalo.
A tu foto z naszego spaceru
jeden w wozku , drugi tam w tle w czerwonej czapce cwiczy/szaleje , a i mama nie proznuje
narazie tylko kilka chwil popedalowalam