Kuklaki
Fanka BB :)
Witam
Oltoma gratulacje
Karina to lepiej, nacieszysz sie malenstwem i dojdziesz do siebie.
Chyba mozliwe bo mi wlasnie mama mowila ze mam uwazac na przeciagi zeby mi piersi nie przewialo.
W obcasach Ale pochodzilas, a dzieci nie maja klucza?
My dzisiaj przyszlismy do domu w koncu moge pisac i mi postow nie wcina, bo pisalam pare dluzszych z telefonu z apki i mi wszystko prawie wcinalo
Oltoma gratulacje
Dobry
Olusia ja wracam legalnie jak moge koło 10-15.06 wczesniej mam szlaban - takie przepisy ... No ale nie narzekam o dziwo lol
Kuba tez ma gorszy czas .. Nie jest jeszcze zle ale widze ze go brzuszek boli
Dzis ma 3 tygodnie ( za pół godziny lol) jak ten czas szybko leci [emoji15][emoji15][emoji15]
Oltoma kciuki za dzis [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja staram sie nie dźwigać .. Wózka nosić nie musze .., jedyny dylemat to mam co do Emily od początku ciazy jej nie nosiłam i teraz jeszcze nie nosze - ma 19 kg ... A tak bym z nia gdzies pojechała do zoo czy cos .. Ale z auta do wózka nie dam rady ... Za ryzykowne to jeszcze ... 3 tygodnie jeszcze i chyba bede mogła ...
Karina to lepiej, nacieszysz sie malenstwem i dojdziesz do siebie.
Natasza ja to się boję żeby mnie zawiało w sensie cycki lol
To w ogóle możliwe??
Chyba mozliwe bo mi wlasnie mama mowila ze mam uwazac na przeciagi zeby mi piersi nie przewialo.
Kurnia poszlam dzisiaj dlugi spacerek odwalic bo musialam isc do paczkomatu / do auchana na poczte i zaliczyc drobne zakupy i
- po pierwsze nie dalam rady na obcasach tak mnie nogi robolaly (tak to jest jak wiekszosc ciazy na dupie sie siedzi ) ze w auchanie musialam kupic sobie balerinki zeby do domu dojsc dobrze ze jakas promocja i buciory za 22 zl byly :hihi:
- po drugie o maly wlos nie zgubilam okularow , dobrze ze sie szybko kapnelam i je odzyskalam na poczcie
- po trzecie nie zdazylam do domu zanim dzieci ze szkoly przyszly i pol godziny siedzialy na schodach
W obcasach Ale pochodzilas, a dzieci nie maja klucza?
My dzisiaj przyszlismy do domu w koncu moge pisac i mi postow nie wcina, bo pisalam pare dluzszych z telefonu z apki i mi wszystko prawie wcinalo