reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma super Gratuluje
To kto jeszcze zostal ??? zamykamy kwietniowki :-D

Tabasia super z ta praca - zobaczysz ze zadzwonia w lipcu :)
no i gratki zakupow :-D ja kupilam przez neta 2 sukienki ale chyba jedna musze oddac bo material slaby :( ale za to buty nowe mam :-D dobrze ze w promocji hahaha cale 22 zl kosztowaly :-D

Widze ze nie tylko ja dzisiaj dlugie wedrowki spacerkowe robilam :) staram sie tak wychodzic na dwor zeby nie trzeba bylo malej karmic , o przewianie cyckow jakos si enie boje ale o przewianie malej owszem - u nas dalej kurnia wieje bardzo :( niby cieplo i zalozylam cienszy kombinezonik ale ten wiatr ://

Margo opowiedz na zamknietym bo ciekawa jetsem :)
no i nie mow ze nie mialas oznak bo dobrze pamietam ze pisalas ze czop ci odszedl krwisty i cos cie pobolewalo jak wrociliscie od tesciow dzien wczesniej - bo nawet martwilas sie zeby nie urodzic tego samego dnia co zmarla tesciowa ;)

reklama
Oltoma gratuluje synka :)

A ja dzis Emily trzymałam na kolanach i sie z nia wygłupiałam a teraz mnie brzuch boli :(
Nie dla mnie takie cos jeszcze .., mam nadzieje ze wewnątrz brzucha rana sie trzyma jeszcze ... Musiałam wziąsc tabletkę przeciwbólowa ...

Oltoma gratuluje sporego Adasia:) jak się czujecie?

Mój dzisiaj jeździł w wózku bez czapy bo mu było gorąco..a ubrany był w body dł rękaw bawełniane śpiochy spidenki skarpetki i zapinana bluza i bez kocyka;)

reklama
Do góry