reklama
Doli, to też się masz z tymi teściami! Zaszaleli nie ma co! A ubranka chociaż wyprane i wyprasowane?
Moja teściowa teraz gra dobrą babcię, ale pierwszą wnuczke zobaczyła jak ta skonczyla 8 m-cy jak pojechaliśmy zaprosić ja na chrzciny, na które nie dotarła....
Taka kategoria ludzi, co poradzisz.... Rozumu juz nie nauczysz...
Moja teściowa teraz gra dobrą babcię, ale pierwszą wnuczke zobaczyła jak ta skonczyla 8 m-cy jak pojechaliśmy zaprosić ja na chrzciny, na które nie dotarła....
Taka kategoria ludzi, co poradzisz.... Rozumu juz nie nauczysz...
Anulka90
Fanka BB :)
Asia, Joanna gratuluję
Doli mam już bujaczek bo inaczej nie dałabym rady.
Ja niestety od mojego M nic nie dostałam za poród. Ale trudno, przywyklam juz do tego.
Doli mam już bujaczek bo inaczej nie dałabym rady.
Ja niestety od mojego M nic nie dostałam za poród. Ale trudno, przywyklam juz do tego.
Anulka a jaki masz?? ja jeszcze nie zakupiłam ... hmmm
po ur. 1 syna też nic nie dostałam także luzik ;D hehehe jeszcze dostaniesz ;-)))))
omg nienawidzę uczucia jak mi z cycków leci... co jakiś czas jakby m ktoś szpilki wbijal i zaraz mleko wylatuje.,.grrrr... dobrze, że zaraz pora karmienia bo eksplodują mi te donice ..ja chce moje duże B małe C!!!!!!!!
po ur. 1 syna też nic nie dostałam także luzik ;D hehehe jeszcze dostaniesz ;-)))))
omg nienawidzę uczucia jak mi z cycków leci... co jakiś czas jakby m ktoś szpilki wbijal i zaraz mleko wylatuje.,.grrrr... dobrze, że zaraz pora karmienia bo eksplodują mi te donice ..ja chce moje duże B małe C!!!!!!!!
Joanna gratulacje ! szybka akcja ! ja stwierdzilam ze gdyby ktoś mi zagwarantował że kolejny poród trwał by krótko i te bóle by trwały godzinę dwie to mogę rodzic ale tak to cc bo bol brzucha to bol brzucha ale krzyża...
Asia to tez mialas stracha... Ale najważniejsze że wszystko już jest ok !
My mmy pierwsza nocke w domu za sobą...w nocy nawet stekniecie małego mnie budziło mimo tego że był w lozeczku kawałek ode mnie...więc mój strach że nie będę go słyszeć mija o dziwo nawet M się budził i wyrywał do małego ale wstawał o 5 do pracy wiec szkoda mi go męczyć...z cyckmi te juz lepiej bo wczoraj częściej przystawialam malucha i mniej bola
To juz malo zostało mamus z brzuszkami ?
Asia to tez mialas stracha... Ale najważniejsze że wszystko już jest ok !
My mmy pierwsza nocke w domu za sobą...w nocy nawet stekniecie małego mnie budziło mimo tego że był w lozeczku kawałek ode mnie...więc mój strach że nie będę go słyszeć mija o dziwo nawet M się budził i wyrywał do małego ale wstawał o 5 do pracy wiec szkoda mi go męczyć...z cyckmi te juz lepiej bo wczoraj częściej przystawialam malucha i mniej bola
To juz malo zostało mamus z brzuszkami ?
reklama