reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Lei po pierwsze w mojej dziurze nie maja tej lampki a po drugie widzialam w szpitalu ze to urzadzenie dziwnie mierzy .mojemu przy skorze wyszlo 7 a z krwi 14. I tak wszystkim po kolei a najsmieszniejsze ze mieli jakies nowe nowoczesne to urzadzenie.
Moje dziecko od godziny urzeduje:/oczy jak 5 zl. Szkoda ze ja ledwo zyje. Tamten od poczatku przesypial Cale noce z krotka przerwa na jedzenie a z tym jednak nie bedzie tak latwo.
Moje dziecko od godziny urzeduje:/oczy jak 5 zl. Szkoda ze ja ledwo zyje. Tamten od poczatku przesypial Cale noce z krotka przerwa na jedzenie a z tym jednak nie bedzie tak latwo.
Ostatnia edycja:
Anulka90
Fanka BB :)
Asia odpocznij sobie. Nabierz sił.
Lei skąd ja to znam siedzę kolo łóżeczka to śpi. Uloze się w łóżku to panna wstaje.
Lei skąd ja to znam siedzę kolo łóżeczka to śpi. Uloze się w łóżku to panna wstaje.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Bry
Marela zoltaczka schodzi od stop do gory. Ogladnij nozki i zobacz czy rozowieja. Nacisnij palcem,jak puscisz zobacz jaki kolor ma skora. Ja tak musialam sprawdzac. Tu zadnych badan nie robia. Tylko wzrokowo. Jak jest b.zle to wtedy szpital.
Moja tez lozeczko parzy. Ale nadal walczymy. W sumie to przesypia w nim cale noce. Najgorzej z usnieciem wieczorem a pozniej po karmieniu sama zasnie.
Po porodzie zapytalam czy msm hemodupki. Powiedziala ze nie. Niestety okazalo sie ze tak. Chyba mnie chciala pocieszyc...
Marela zoltaczka schodzi od stop do gory. Ogladnij nozki i zobacz czy rozowieja. Nacisnij palcem,jak puscisz zobacz jaki kolor ma skora. Ja tak musialam sprawdzac. Tu zadnych badan nie robia. Tylko wzrokowo. Jak jest b.zle to wtedy szpital.
Moja tez lozeczko parzy. Ale nadal walczymy. W sumie to przesypia w nim cale noce. Najgorzej z usnieciem wieczorem a pozniej po karmieniu sama zasnie.
Po porodzie zapytalam czy msm hemodupki. Powiedziala ze nie. Niestety okazalo sie ze tak. Chyba mnie chciala pocieszyc...
Anulka90
Fanka BB :)
Moja tez śpi tylko w łóżeczku. Chyba ze na dole w kuchni w wózku. Namawiali mnie żeby spala ze mną ale boję się i nie chce jej przyzwyczaić.
reklama
Hej,
Dzisiaj noc bajka żarełko o 2 a potem o 5.30 za to przedtem jadł co godzinę - dwie i to duże porcje ( od 17.40-22) cieszy mnie to bo udka mu zgrubly
Teście jak zwykle z wyczuciem, wyproszeni delikatnie przez ze mnie o 19.30:/ bo by dalej siedzieli...
Z tym dzwonkiem to do drzwi, bo przecież trudno zapukac, a dzwonek mamy dosyć głośny... Ale mąż ich opierniczyl
U nas też mega wieje, dziś ma być ponoć lepiej więc liczę na spacer
Milia trzymam kciuki za wizytę!!
Mila piękna waga co z kupka?? Może coś jadłaś takiego??
Anulka tylko na rękach??? Może jakiś bujaczek??
Asiatipl gratulacje!!!!! ale malizna
Lei ja tartę z wiśniami i beza... I czeko codziennie :/
Marela kciuki za dobre wyniki! Już tobrex?? :/ o kurcze:/
Dzisiaj noc bajka żarełko o 2 a potem o 5.30 za to przedtem jadł co godzinę - dwie i to duże porcje ( od 17.40-22) cieszy mnie to bo udka mu zgrubly
Teście jak zwykle z wyczuciem, wyproszeni delikatnie przez ze mnie o 19.30:/ bo by dalej siedzieli...
Z tym dzwonkiem to do drzwi, bo przecież trudno zapukac, a dzwonek mamy dosyć głośny... Ale mąż ich opierniczyl
U nas też mega wieje, dziś ma być ponoć lepiej więc liczę na spacer
Milia trzymam kciuki za wizytę!!
Mila piękna waga co z kupka?? Może coś jadłaś takiego??
Anulka tylko na rękach??? Może jakiś bujaczek??
Asiatipl gratulacje!!!!! ale malizna
Lei ja tartę z wiśniami i beza... I czeko codziennie :/
Marela kciuki za dobre wyniki! Już tobrex?? :/ o kurcze:/