Na 28.04 wiem, że to jeszcze tydzień ale i tak niecierpliwię sięKatla, daj znać po wizycie. A na kiedy masz termin?
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Joanna gratuluje!!! Chyba najwiekszy dzieciaczek no i szacun za sn przy takim klopsiku prawie 2kg wiekszy od mojej hihi
Asiatipl Amelka jest przesliczna! troszke mi moja przypomina szkoda tylko ze caly porod tak sie zakonczyl...dochodz teraz do siebie!!
Moja zjadla przed 6 i jeszcze spi. Ja wstalam niedawno.
Anulka tez nic nie dostalam. Zwalam to na brak czasu i szalenstwo bo musial starszego tez ogarnac. Ale zawiodlam sie bo pierwszy raz od szesciu lat nie dostalam nic na rocznice nasza
Asiatipl Amelka jest przesliczna! troszke mi moja przypomina szkoda tylko ze caly porod tak sie zakonczyl...dochodz teraz do siebie!!
Moja zjadla przed 6 i jeszcze spi. Ja wstalam niedawno.
Anulka tez nic nie dostalam. Zwalam to na brak czasu i szalenstwo bo musial starszego tez ogarnac. Ale zawiodlam sie bo pierwszy raz od szesciu lat nie dostalam nic na rocznice nasza
Myla Novak
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczęta.
No to mamy 21.04 i końcówka kwietniowek. Pięknie się uwinelyscie jestem z Was dumna
Czy dziś tez tak wieje?
No to mamy 21.04 i końcówka kwietniowek. Pięknie się uwinelyscie jestem z Was dumna
Czy dziś tez tak wieje?
Anulka90
Doli mam taki z Fisher price taki z wibracjami. Przy drugim tez pewnie nic nie dostane. Mój mąż nie jest taki domyślny. Jakbym mu powiedziała to może i coś z tego byłoby. Raz w życiu mnie zaskoczył z zareczynami.
Tabasia to i tak nie narzekaj. Ja na walentynki dostałam kababa : D
Tabasia to i tak nie narzekaj. Ja na walentynki dostałam kababa : D
Anulka90
Doli ta z fisher price to coś takiego : LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE DO 12KG WIBRACJE (5252295523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a mamy jeszcze z graco ale wydaje mi się że za mała jeszcze : *Leo*Huśtawka Graco dla noworodków SWEETPEACE (4937395379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a mamy jeszcze z graco ale wydaje mi się że za mała jeszcze : *Leo*Huśtawka Graco dla noworodków SWEETPEACE (4937395379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kuklaki
Ja próbuje karmić piersią ale dzisiaj dokarmiłam bo pediatra powiedziała że już za dużo z wagi spada. Mała z butli 35ml wmuciła. Ja jak narazie nie mam za duzżo pokarmu a jedna pierś to wcale chyba nie leci i mała tam nie chce ciągnąć i tylko się denerwuje
reklama