reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

Juppi!!!!!!
Powiem wam ze się cieszę ale mam taki smutek ze musi bez mamuni :( jeny hormony!!!

Załączniki

• 1429360575494.jpg
    1429360575494.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Juppi!!!!!!
Powiem wam ze się cieszę ale mam taki smutek ze musi bez mamuni :( jeny hormony!!!

Brawo! Jejciu jaka ona śliczna! :-D
Ach, jak ja już bym chciała swoją mieć przy sobie. Chce mi się płakać. Wiem, że to nieuniknione, że co najwyżej jeszcze 2 tyg - max, ale to czekanie jest straszne, a jeszcze te skurcze przepowiadające, ciągle wywołują nadzieje, a tu nic. Teraz czuję się taka zawieszona w próżni, nic mi się nie chce, z nastawieniem, że zaraz moje życie zmieni się i odwróci do góry nogami, nie chcę nigdzie chodzić, bo wole być w domu gdyby coś, a z drugiej strony, żyć trzeba w miare normalnie :-( . Ale wam wszystkim, ktore mają już swoje dzidzie fajnie.:-D :'(

Pat serdecznie gratuluje :) Wojtus sliczny! Ale co sie nacierpialas to Twoje :/ wspolczuje!

No wlasnie Renatka milczy...

Oltoma sttasznie Cie zwodza z tym terminem :/

Widze ze nie tylko u nas ciezka nocka. Moja darla sie w nieboglosy...

Tabasia, moja ginka stwierdziła, ze to pewnie działanie szpitala mające na celu zniechęcić mnie do nich i chyba cos w tym jest. Szpitale nie lubią mieć w swojej statystyce za dużo cc... Ja mam jeszcze czas... Poczekam... Choć już bym chciała mieć maluszka przy sobie a przynajmniej wiedzieć kiedy to będzie ;P

Myla, Kulali ma racje:). Ja właśnie wróciłam choć na chwilę do posta ze zdjęciem Marcelinki! Jest taka cudna!!!!! A Ty możesz sobie patrzeć jak śpi non stop, przytulić, wypocząć dla niej w tym czasie:-)
A mi już z tęsknoty za moim maleństwem odbija!!!!!

Kuklali, Tobie to chyba dzis stuknęła data z terminem porodu?

noo Pat gratuluję! śliczny Wojtus - juz zaklepany dla jakiejś księżniczki? ;) szkoda ze porod nie przebiegł lżej ale najważniejsze że już po:)

Myla super- a Marcelinka wygląda jak gwiazda:)

Oltoma mam nadzieje ze nie będziesz musiała długo czekać:)

Doli moja kicha, czka i chrapie:)

Oltoma beznadzieja z takim podejsciem :( mam nadzieje ze wktotce cos sie wyklaruje...

Tobie i Asitipl wspolczuje tego czekania. Jednak dziwnie tak bo wiekszosc juz rozpakowana. Ale pomyslcie ze juz blizej niz dalej!!! Jeszcze pare dni. Dacie rade laski :)

Kuklaki ciekawe kiedy u Ciebie sie rozkreci :D

Myla ciesz sie chwila :)

Pat jak sie czujecie??

Szaj nie ma jak w domku :)

Doli zaczynasz panike? :)) :D mojz kicha,kaszle,placze,skrzeczy i pierdzi :p

Milia gratuluje przespanej nocy :) z synem po 3 miesiacach sie udalo. A corcia to glodomor rosnie. Strasznie duzo je :O

My zaraz zbieramy sie do restauracji na rocznicowy obiadek :)

Ja urodzilam w czwartek a w domu bylam w piatek :) po cc lezalam 3 doby.

reklama
Do góry