reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doliores i ja jestem za uzywkami :-) sprawdzone przynajmniej :-) od koleżanki odkupie gondole a w spacerówka zainwestuje więcej ale pewnie też poszukam fajnej używanej :-) jogger to jest firmy adamex?

reklama
widzę dziewczyny, że rozglądacie się już za zakupami :) matko, ja jestem tak sceptyczna, że czekam do zakończenia pierwszego trymestru i do przezierności. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze ale zawsze jakieś obawy tłuką się po mojej głowie :zawstydzona/y:

a tak z innej beczki- czytam wszędzie, że kobitki mają strasznie wrażliwe piersi, często do tego stopnia, że ledwo mogą je dodtknąć. A moje właśnie nie bolą jakoś szczególnie mocniej niż przed okresem. Zaokrągliły się troszkę i otoczki brodawek mam większe ale bolesność nie dokucza. Mam nadzieje, że to nie jest zły znak. W sumie oprócz tego cała gama ciążowych dolegliwości jest to chociaż tego mi maluch oszczędził ;-)

Hej dziewczyny :-)

Musli ja w pierwszej ciąży to zero objawów miałam, piersi do porodu się nie zmieniły anie nie bolały ani nie ciemniały nic. Myslałam że będzie kicha tez z karmieniem bo siara mi nie ciekła ani nic. A okazało sie że mam mase mleczka i spoko takze nie zawsze trzeba miec wszystkie książkowe objawy żeby było dobrze.

Dziewczyny widze ze wózki na tapecie to moze wątek zakupowy ?

Ja dzisiaj nawet względnie dobre samopoczucie. Piękna pogoda. Zaraz kończę pracę, mdłości lekkie więc prawie, aż chce mi się żyć. :-) Może wkońcu trochę uda mi się posprzątać w domu, bo tam jest poprostu istny sajgon. Ale jak wracam nie mam na nic siły, jest mi tak niedobrze, że patrzę się położyć i najlepiej zasnąć, żeby się nie męczyć. W nocy męczą mnie bliżej nie określone bóle brzucha, pleców, jest mi nie wygodnie i źle, a jak tylko się przebudzę przy zmianie pozycji to robi mi się mega niedobrze. Kiedy się to skończy,:angry::angry: mam wizytę we wtorek i zapytam lekarza czy może coś poradzić, bo mam dość.:tak:

Karina spóźnione życzenia urodzinowe! Chyba jesteśmy z tego samego rocznika ;-)

Milia Dzieki :-) no chyba tak , a Ty z którego miesiąca?

A my dzis powiedzieliśmy teściowej :-) dzis ma urodziny, i dostała w pudełeczku małe buciki - i sie nie kapnela ( szok ). Potem jak jej powiedzieliśmy to nie uwierzyła :-) i wez tu gadaj z baba hehe. Chyba jeszcze niedowierza ..., pytałam sie jej czy sie cieszy ..?, a ona ze sama nie wie , ma mieszane uczucia - ale to normalne , my tez je mamy po pierwszej ciazy.

A mi sie podoba taki wózek : ImageUploadedByForum BabyBoom1411062470.494142.jpg

A ten mialam z Emily :

ImageUploadedByForum BabyBoom1411062644.014615.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1411062652.307996.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411062470.494142.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411062470.494142.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 55
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411062644.014615.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411062644.014615.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 46
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411062652.307996.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411062652.307996.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny juz nie moge z tymi mdlosciami :( zaraz chyba polece puscic pawia :( :( :(
Cholercia juz powinno isc ku dobremu....

Pozniej Was nadrobie.

Olusia odpisalam Ci na wz ;)

Mi tez sie podoba ten wozek Karina ale ja zanim cos kupie musze zobaczyc na oczy. Mam wozek po synu ale kola pompowane i bardzo ciezki jest super ale wtedy mieszkalam w domku teraz na 2 pietro nie dam rady go wnosic.Ale na spacery po lesie itp byl rewelacyjny. Dla mnie wozek musi byc lekki z duza gondola aby dziecko w kombinezonie nie lezalo na bacznosc i musi miec raczke taka pojedyncza nie te rogi bo takiego nie da sie prwadzic jedna reka a niestety nieraz trzeba sobie radzic tylko jedna.

Ja zanim kupię to jeszcze po sklepach pochodzę , zobaczymy moze cos innego wybiorę.
Dokładnie abc design - najpierw zobaczę jak sie prowadzi...
Ze dziecko na kwiecień bedzie , kombinezonik raczej juz nie bedzie potrzebny, ale miejsce dzidzia musi miec :-)
Moze teutonia :
ImageUploadedByForum BabyBoom1411065443.167190.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1411065452.328906.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411065443.167190.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411065443.167190.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411065452.328906.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411065452.328906.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Teutonia jest prawie taka sama jak moj ukochany Hartan. Porządny niemiecki wozek ;-) Zwinny, prowadzi sie jedna ręka, budka sie zamyka do nóżek (fajnie jak pada a nie ma sie folii, do tego jest szybka przez która maluch wtedy patrzy. Wada jest to, ze do koszyka wsypuję sie piach spod kół ale moze w inny h wózkach jest tak samo...nie wiem. Na plus yo łatwo die składa, rozkłada, wyjmuje np siedzisko spacerowe, reguluje oparcie, pasy maja dodatkowe zabezpieczenie, zeby dziecko sie nie wypielo, wszystkie elementy mozna prac w pralce :)

Ostatnia edycja:
Do góry