reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam :-)

Nadzieja - gratuluje :-) superrrr

Ja walczę jeszcze z renowacja :-(, wszystko jakoś sie przeciąga ... . Mała od poniedziałku do przedszkola , wiec bedzie troche lżej :-) . Mam tylko nadzieje ze mi szybko choroby do domu nie przywlecze ....

A ja w niedziele 34 bede miec :-) i wcale mi to nie przeszkadza..., nie mam z tym żadnego problemu. Moze jak 40 dobije to wtedy bedzie inaczej hehe :-)

Miłego wieczorku :-)

reklama
Marela nosz kurka nie moge :( blokada psychiczna jest silniejsza :/

Lei ja 3 torciki w weekend wciagne bo mam imprezy urodzinowe :))

Jejjj Dygotka dla mnie to srodek nocy :( o 7 ledwo sie zwlekam z wyra a pozniej wszystko w biegu...

Nadzieja zdrowka dla dziecka przedszkolnego ;) no i super ze po wizycie wszystko dobrze :)

Aylin i ja do oddzial geriatrii sie zalapuje :))

Olusia nocke mialam koszmarna :( do poludnia bylo cudownie. Mialam super humor,pelno energii,latalam jak z piorem. A po poludniu czar prysl :( i na wieczor coraz gorzej. I ciagle ta gorycz w ustach. Ale Tobie to strasznie wspolczuje :( przy blizniakach ponic wszystko dwa razy intensywniejsze. Jeszcze troszke i bedzie lepiej ;)

Pat - bylam w 3 aptekach i 4 spozywczech. Z miodem, werbeną są a z imbirem nie ma.
Dziewczyny dokucza mi mega pragnienie. Caly dzień pije i nawodnic się nie mogę. Masakra jakaś.

Pat - dziekuje za propozycję, jak jutro nie upoluje to każe męzowi na delegacji kupic :) jedzie na wybrzeże więc tam moze dopadnie. A jutro koło pracy poszukam jeszcze.... Liczac naiwnie ze na mdlości pomoze

Czesc panienki ja dopiero teraz pisze, zeszlo mi n czytaniu dzisiejszych postow bo w pracy bylam do 8 wiec sie nazbieralo.

Ja mieszkam w grecji, przez to u mnie godzina do przodu :-)

Na koniec lipca skonczylam 31 lat a to dopiero pierwsza ciaza, widze ze wiekszosc z was juz jest mamusiami.

Moze pochwalcie sie ktore nie mieszkaja w polsce?!:-)

Dzisiaj troche mnie prad kopnal mam nadzieje ze nie zaszkodzi dzidzi?

Kuklali zazdroszcze tobie ciepelka ;-) tez bym chciala miec caly rok cieplo ;-)

Tabasia to chociaz dobrzr ze do poludnia masz spokoj i w miare dobrze sie czujesz.. ja niestety 24h wymiotuje i strasznie mnie mdli.. ;-( juz nie wiem co mam robic, nie daje rady, leki nie pomagaja sle w sumie jsk maja pomoc skoro nie wchlania mi sie to bo latam do wc..

Dzwonilam do gina swojego ale nie odbieral.. :-(

reklama
To ze caly rok cieplo to nie prawda, zima zimno, tyle ze sniegu nie ma, w Atenach bo tu mieszkam, w innych czesciach jest snieg. W atenach ja popruszy raz w zimie to jest dobrze, ale od razu topnieje. A ten upal latem to nie do wytrzymania, spac nie mozna z tego garaca wiec nie ma co zazdroscic:no:

Do góry