reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej laski, melduje, że u mnie wszystko w porządku! Dzidzia nadgonila i zamiast być 2 tygodnie młodsza, jest już tylko tydzień w plecy :-D. Mierzy 1,6cm, serducho bije aż je z korytarza widać (cytat ginekologa ;-)), a termin mamy na 16 kwietnia. Dostałam mega listę badań, z którymi startuje w poniedziałek. USG genetyczne mam umowione na 1 października, ze stresu przed nim to chyba zejde ;-).

reklama
Karina cudowne wiesci :)

Szaj bardzo sie ciesze :)

Co do tsh ja przed sama ciaza mialam 2.66 i zaszlam bez problemu. Teraz nawet nie wiem jakie mam i sie tym nie przejmuje ;) wszystko bedzie dobrze!

Jeeeej ale mi brzuch wywalilo szok! No i dalej mdli :(

Jakie mialyscie najdziwniejsze zachcianki? Bo ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych. Nigdy tez nie wstalam w nocy zeby cos zjesc... mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie :)

Zarówno w pierwszej jak i obecnej mam odrzut od mięsa. I wchodzą mi owoce wszystkie. Aaaa i o ile na godzien uwielbiam wszelkie pieczywo ciemne z dużą ilością ziarenek to teraz nie przejdzie jest mi po nim niedobrze, muli mnie i mi się odbija

No tak od miesa tez mnie konkretnie odepchnelo... generalnie jem rzeczy ktore nie wywoluja we mnie odruchu wymiotnego ale to nie sa zachcianki. Moja kolezanka jadla ogorki kiszone z lodami :)) nie wyobrazam sobie takiego polaczenia...

Dobra ide spac bo chce mi sie rzygac :(

W pierwszej ciazy wstawalam w nocy na kakao..albo chrupki z mlekiem. Jeszcze na biały ser miałam fazę. I od kilku dni znowu mi sie marzy, ze śmietana i pasta paprykowa. Jutro tato mi kupi rano bo jestesmy w Pl juz :)

reklama
Karina,Szaj ale Wam zazdroszcze!!! Kiedy ja będę mogła się cieszyć z mojej Kruszynki...

Niedługo i u Ciebie bedzie widac serduszko kruszyki :-) trzymam ✊✊✊✊ kciuki !

Ja tez nie mam ochotę na mięso , ale nie ze by mnie odrzucalo ...,dzis walczę z mdloscia :-( , normalnie hafta bym wypuściła

Do góry