reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

rycze dziś bo mąż wziął na rower syna i zawiózl go do przedszkola, pierwszy raz od roku nie ja odprowadzam i to na rowerze przez to zasrane rozkopane miasto :frown::no2:

Karina cudo!!!! rozumiem,że tyle dni przed cc ze wzg na ostatnią sytuację? bo chyba cc robią ( planowane ) jakos tydz wczesniej ? ja też mam stan przedwymiotny i nic więcej to jest okropne :( mąż mnie wkurza teksty czy cos można poradzić, a co on może wiedzieć!!!!!!!!

Szaj super wiadomości!!!!

Tabasia w 1 ciąży żądnej a teraz miałam na flaki których nieznoszę i na czekoladę..naraz oczywiście..ble:eek: mdłości mam masakryczne, nic nie jem, waga idzie w dół, na noc jem do godz 18 co jest u mnie mega osiągnięciem bo normalnie jadałam po 2 kolacje z czego ostatnia o 22 nierzadko

Myla a kiedy ta wizyta przypomnij? ja za 6 dni...... ja z początku jadłabym tylko mięso a teraz już nic, na myśl o nabiale mnie mdli, to samo jaja bleeee a szynka mi dziś śmierdziała jakby skisła ;/

Hej
gratuluje udanych wizyt oby maluszki rosły zdrowo :-)

Dziewczyny współczuje wam tych mdłości, to musi być masakra jakaś. JA na razie nie mam żadnych zachcianek i nic mi nie śmierdzi itp. Mam ciut większy apetyt na słodkie a to niby na dziewczynkę się chce :-) Przy Antku odrzuciło mnie właśnie od słodyczy nie jadłam nic słodkiego.

A mnie wypryszczyło mam cała twarz w takich krostkach buzia jak tarka okropne to jest.

kurde dygotka ja chce dziewczynke . mam jakieś dziwne parcie. w sumie to dziwne, bo chciałam syna ale tak w ukryciu dziewuszka mi sie marzy :/:/

Nam za to marzy się syn :D niektórzy twierdzą ze wyglądam ma syna inni ze na córkę :p będzie kto będzie kochać będziemy tak samo :)

Mi się marzy chłopak, ciężko mi wyobrazić siebie w roli mamy dziewuszki...róże, sukienki, spineczki, warkoczyki, księżniczki to totalnie nie moja bajka :-(. Najwyżej od małego będę wychowywać buntowniczke słuchającej ostrej muzyki i biegającej w trampkach :p. A tak na serio, to byleby zdrowe było :-)

Haha ja właśnie też tak myslalam że te różowe ubranka, sukienki..jak będzie cora to będzie mała kochana chłopczyca :d

mój pierwszy syn bo też dziewczynki nie ogarniałam a teraz coś się poprzestawiało :-Dpoza tym coś tak czuje..no ale trzeba poczekać...

ja wyglądałam też na dziewczynke w 1 ciąży bo miała syfy i ogólnie dramat a chłopak był, więc żadna reguła to..

reklama
Do góry