reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust, chyba tak będzie najlepiej dla dzieci, babcia nie powinna im w głowach przewracać, ani podawać im żadnych suplementów dla swojej wygody! Tylko szkoda, bo Tobie na pewno byłoby łatwiej, gdyby czasem wzięła starsze dzieci na noc... Trudna sytuacja :-(

reklama
Tobie na pewno byłoby łatwiej, gdyby czasem wzięła starsze dzieci na noc... :-(
eee tam moje samodzielne juz sa , kolacje same sobie robia i kapia sie bez pomocy :) wiec to rzaden problem
ja dzieciakom pozwalam u niej nocowac bo wiem ze dzieciom babcia jest potrzebna ale jak im maci w glowach to wole ich w domu trzymac :( :( :(

Babydust a wlasnie dzis miałam z mężem dyskusje o krytykowaniu dzieci..sama pamietam jak babcia krytykowała moj ubiór i brzuch, mowila, ze jestem gruba...(ona chyba sama chorowała na anoreksję). Co za chamstwo zeby tak manipulować dzieckiem :crazy:

Lei no to dobra cena na lovelle cały czas robią promocje w takiej cenie ale jest konkurencyjna :)
Babydust ja znając swój złośliwy charakter powiedziała bym matce że wybrałam to imię właśnie na cześć konia bo daże do niego sentyment :p. A co do reszty i wpajania dzieciom kompleksów to masakra...

Witam sie i ja po szalonym dniu.
Rano myslalam ze sie z lozka nie zwleke :/ poszlam do pracy zaspana i obolala,kolo poludnia sie dopiero rozkrecilam. Chyba z 8 razy w nocy w toaleci bylam. Masakra.
Mloda glowka w gore chyba bo znow czkawke czulam pod zebrami a tak mnie w szyjke kopie ze az sie z bolu zwijam :(

Szaj moje gratulacje :) :)
U mnie w koncu jakas pozytywna wiadomosc,rozmawialam dzis z promotorka i zaakceptowala mi podrizdzial wiec jestem szczesliwa!!

Dygotka na kwiecien? Myslalam ze Ty tez juz niedlugo na wylocie ;)

Kina witaj. Szczerze to nie zgodzilabym sie na sn przy polozeniu miednicowym,ale pewnie przy trzecim porodzie jest o wiele latwiej i dlatego nie chca robic cc. Moze malutka sie jeszcze odwroci! U mnie ten sam problem...

Co do pieluch to my tylko active baby czy jakos tak i dla nas byly super. Raz mialam huggies to byly okropne.

Mila no fakt za madre to to nie bylo :D odpoczywaj jutro ;)

Anemonne jak urodzilam synka i mi go pokazali to wrecz sie dziwnie poczulam. Nawet lezka mi sie nie zakrecila. Owszem byla to radosc ale zawsze sobie to inaczej wyobrazalam. Chyba szok byl wiekszy ze kogos takiego ze mnie wyciagneli :D szybko jednak sie zakochalam i to uczucie mega szczescia jest niedoopisania :)

Teraz jest inaczej bo juz mam doswiadczenie i wiem czego oczekiwac ;)

Babydust szok co mama wyprawia :( bez komentarza normalnie :/

Anulka kup lepiej dady lub life z superpharm. Większego badziewia niż te pomarańczowe pampersy nie mialam. Kupiłam jedna paczkę i bylo to o jedna za,duzo. Nie dość ze przeciekaly to nie maja elastycznych pasków i obcierały mloda.
Ja mam 1 paczkę rozmiar 1 Premium care. I chyba jeszcze z jedna dokupię. 0 mnie kusi.... Rak do szpitala. Ale to zobaczę bliżej terminu.

A w Tesco chyba bialy jelen od jutra w promocji. Bardzo fajna seria do prania.

Bylam dzis na plotach babskich. U kolezanki sie nagadamy przeważnie o dzieciach :)

Dziewczyny wrzućcie mi pomysły na listę kosmetyczno apteczna. Bo robię zamówienie w necie i nie chce pominąć czegos.
-wkładki laktacyjne
-podklady poporodowe
-lotniskowce
-tantum rosa
-bephanten/sudokrem/linomag
-cos do mycia dla maloty
- i?

A to ja chyba mialam te premium a dopiero pozniej active fit. U nas inaczej je nazywaja...

Aylin co to lotniskowce? :))

A rzeczy dla dziecka czy dla Ciebie??

Tabasia bo młode mamy przy pierwszym porodzie spidziewają się zapewne ślicznych różowych bobasków z mięciutką skórką...a rzeczywisto$ć jest zupełnie inna.. Próbuje sobie to uświadomić a jak będzie to się okaże :)

reklama
Do góry