A
ada04
Gość
SILUNIA witaj.....powiem ci że mój od małego spał tylko na prawej aż mu się łepek lekko spłaszczył martwiała się a teraz chce tylko znowóż lewą stronę i na niej śpi....i się obkręca raz na lewą raz na prwa stronę jak śpi więc myślę że norma aczkolwiek słyszałam,że dzieci po CC powinni iść na kontrol do neurologa więc się wybiorę ale to za miesiąć niestey bo wyjeżdżam no chyba że tam dorwę prywatnie oczywiście bo inaczej nie na da.....raz dwa i ALANEK bedzie brykał i to zniknie....buzia dla niego...
IWONKA super zdjątka fajne spotkanko.....Amirek ogólnie ok teraz marudzi ale znowu miał pleśnaiwy i dostaje syrop od którgo ma alergie i troche się męczy ale maks 4 dni i będzie cacy....i musi go brać... już zeszły ale ma na końcu języka i trudno mu to tam złazi....
RENIU dzień dobry.....Jak tam twój mama-cieciunio....
MASIU jak w pracy??
IWONKA super zdjątka fajne spotkanko.....Amirek ogólnie ok teraz marudzi ale znowu miał pleśnaiwy i dostaje syrop od którgo ma alergie i troche się męczy ale maks 4 dni i będzie cacy....i musi go brać... już zeszły ale ma na końcu języka i trudno mu to tam złazi....
RENIU dzień dobry.....Jak tam twój mama-cieciunio....
MASIU jak w pracy??