reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień dobry!!

wy nie piszcie tak dużo,bo nie nadążam czytać....gdzie się kozy podziewacie???

ALUNIA martwię się miałaś się odezwać co z sebastainakiem???

KATJA współczuję twojej koleżance choroby okropna sprawa....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam z rana,starszaki to 6 latki do tej pory mialam maluchy:-).
a choroba straszna organizm atakuje wlasne takni zdrowe tea eeeeeeeeeeee.
dzieki za wspolczucie.
mnie boli glowa i chyba przyjedzie do mnie miesiaczka.czas na wkladke..jestem na pompowana:dry:
uciekam na spacerek/
pozno msz wakacje.

hej
kurna wcięło mi posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-)
Lady - co tam z Sebą? wymęczyłaś swoją pedkę :confused:
Masiu - gratuluję udanego pierwszego dnia w pracy :tak:
Niebo - ja równiez trzymam kciuki za zdrówko twoich chłopaków :blink:
Aga - Natalka juz sie przyzwyczaiła że dostaje raz w dzień butelke i po wieczornym cyckaniu jeszcze dokarmiam :tak: co prawda nie zasypia pięknie, trochę nas powoła, ale już jest znacznie lepiej :tak:
Renatko - gratuluję pierwszego słowa synka :-D
Katja - to kiedy ten ślub? chcemy wiedzieć kiedy sie o flaszke upominać :-D:-p
Asiu, An -dzieki za miłe spotkanko, z niecierpliwościo czekamy na następne :-)
buziolki dla reszty :-)
u nas weekend minął bardzo fajnie, Natalka nacieszyła się babcią a babcia Natalką, a mama i tatuś zabawili sie na disco :cool2: byliśmy w Zoo i takie tam, ogólnie spoko :-)
teraz zmykamy na kontrole USG bioderek

Hej,

Iwonka, Ania dzięki za spotkanko :)

Ania jeszcze Jeremi musi kolegi poszukać, bo jeden facet na dwie dziewczyny za dużo będzie miał do roboty :)

Katja ja nawet nie wiedziałam ze taka choroba jest, a z kościołem niestety wiem ze tak robią:eek: my tez musieliśmy wziąść kościelny (tj chcieliśmy ale nie od razu a tu trzeba mino iż dzicko miało mieć operacje nie chceli ochrzcić)

Kaśka dalej możn szpiegować na naszej klasie jak zmienisz zapis w ustawieniach, wczoraj mąż mnie uświadomił.:-):-)

No mykam mo.że trochę brzuszków porobię bo dziewczyny tyłki małe już mają a mój dalej wielki

Pozdrawiam ze słonecznego Poznania:-)

HEJKA!!!

ALUNIA z Sebkiem są w szpitalu lekarka dała im skierowanie na szczegółowe badania i czekają na wyniki....ponoć stwierdziła,że normalne i ona nic nie widzi ale przeciez on tak mało jadł no nic sprawdzą to to będzie wiadomo....trzymam kciuki

Hej !!
Ja na chwilkę wpadłam do firmy i piszę co u Nas...
Blueconnect zepsuty, problemów z Erą masa... Nie będę opisywać, bo czasu mało...
Mamy troszkę problemów zdrowotnych z Alankiem :(((((( Mianowicie, Alanek ma kręcz szyji ( z powodu układania główki na jedną -lewą stronę ) przez co nie podnosi główki na brzuszku. Zaczynamy właśnie rehabilitację, jutro na usg główki lecimy, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku, bo płaty czaszki ma nie połączone ( tzn. ma mocno widoczną przerwę między płatami, a nie powinno tak być ) Ale neurolog powiedziała, że 2-3 tygodnie intensywnej rehabilitacji i bedzie ok !!!!!! Także trzymajcie kciuki........

Poza tym u Nas wszystko dobrze, Alan rośnie jak na drożdżach, przesypia całe nocki, grzeczny i kochaniutki !!!!! 29tego wyjeżdżamy nad morze na tydzień, ale mam nadzieję, że do tej pory wygramy z erą i naprawią łącze !!!!!

Dziewuszki strasznie się za Wami stęskniłam i całuję wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silka,
ZDRÓWKA DLA ALANKA !!!!!!
boz co to jest, czy jedynym objawem jest to układanie główki ja sie od razu boje bo mija mała to tylko w jedną stronę chetnie patrzy :(
Trzymaj sie i udanych wakacji i dużo zdrowia dla synka !!!

reklama
Asia, sprawdź jeszcze czy po tej stronie na którą układa główkę na szyjce jest takie zgrubienie, tzn. czy mięsień jest grubszy niż ten po drugiej stronie, no i czy po tej stronie główka jest lekko spłaszczona...

Do góry