reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
sama nie wiem takie jakies zgrubienie zaraz na początku pokazał pediatrze a ona nic na to, mówi ze tak czaem jest, a synek tez tak miał to sie nie przejełam, zreszta jak lekazr widział...

ale z drugiej strony silna jest i głowe wysoko podnosi jak za kołderke sie złapie do siadania sie bierze...

pocztam co o tym pisze w artykule

Asia ja też pokazałam pediatrze i powiedział, że tak czasem jest, ale jakoś mi to spokoju nie dawało, więc zapisałam się do neurologa prywatnie i widzisz co wyszło... Ale skoro mówisz, że Twój synek też tak miał, to pewnie jest ok... No, ale sprawdzić nie zaszkodzi :-)

hej

czyli Ala musiala walczyc z pediatra skoro ona nadal nic nie widzi:wściekła/y:, miejmy nadzieje ze w szpital sie Sebkiem zajma i to wyjasnia. Trzymam kciuki

Silka w koncu jestes:-), alez ja sie za toba stesknilam;-)
ucaluj Alanka niech zdrowieje z tego dziadostwa, i daj zanac co u Was jak tylko bedziesz mogla. Buzka

Dziewczyny ide do galerii ogladac fotki, bo juz sa prawda?:-p

mykam bo dzyndzel na rekach:cool:

Asia ja też pokazałam pediatrze i powiedział, że tak czasem jest, ale jakoś mi to spokoju nie dawało, więc zapisałam się do neurologa prywatnie i widzisz co wyszło... Ale skoro mówisz, że Twój synek też tak miał, to pewnie jest ok... No, ale sprawdzić nie zaszkodzi :-)

kazała pobudzac drugą stronę poprzez zabawę - pokazywanie zabawek z drugiej strony i tak robiłam i jest lepiej jutro sie jej jeszcze spytam

Sila to intensywnie rehabilitujcie sie i będzie git ! napewno! :tak: swoją drogą to moja Natalka tez nie podnosi główki na brzuszku :dry: ale jak zauważamy że zaczyna bardziej lubić w jedną stronę trzymać gwkę to przekładamy na tydzień na drugą stronę łóżeczka i jest ok... w weekend jedziemy do teśció to teściowa tam przebada moją maleńką :tak:
Asiu - no własnie jeszcze jednego chłopa nam trzeba żeby kupe przy dziewczynach robił :-D:-D:-D
Ala - mam nadzieje że z Sebą fatycznie wszystko dobrze, buziaki dla was :blink:
Ada - jak tam nasz książe Amirek sie sprawuje?
U nas jedno bioderko super, drugie dobrze :sorry2:pieluchować jeszcze myusimy profilikatycznie ale tylko na noc, yy no nic jak trza to trza a za 6 tyg kontrola...

hehej. już po pracy. znaczy się w domu. zrobiłam sobie biuro do pracy i jestem w domu ale Leonkiem zajmuje się W. a ja niby pracuję ale wlazłam na allegro i wyjść z niego nie mogę:sorry:

Silka no witaj po przerwie. Zdrowia dla Alanka, na pewno będzie dobrze. Widzę, że ty też masz przeboje z erą. Mi naliczyli jakiś kosmiczny rachunek, jakoś pod koniec marca, bo po uruchamiali mi usługi, których nie zamawiałam i nie chcę. Złożyłam reklamację, to mi odpisali, że rozpaczą reklamację, ale mam zapłacić rachunek:wściekła/y: się wku.... nie zapłaciłam, to ci mi odcięli teraz połączenia wychodzące i grożą zawieszeniem w ogóle mojego numeru tel. fuck im w de.... po wypłacie zmieniam operatora.

Lady trzymam kciuki by wsio było dobrze z Sebkiem.:tak:

katja takie pikne nasze państwo kościelne, a pytałaś ile by chcieli na tacę?
ostatnio znajomi chcieli wziąć ślub kościelny (ona katoliczka on nie wierzący) poszli do katolickiego ksiądz im odmówił, bo niby można ale on nie udzieli ślubu i w tedy narzeczony jeszcze pyta się a ile by chciał za ślub, na to ksiądz, że trzeba było mówić od razu, że zapłacą:eek: oni się wkurzyli poszli do mojego kościoła (ewangelickiego) i pastor po rozmowie z nimi zgodził się udzielić im ślubu, teraz chodzą na nauki do kościoła a za 3 tygodnie będzie ślub:happy2:
my z W. teraz też się zastanawiamy nad ślubem w kościele oczywiście ewangelickim, bo jak Leonka pastor wziął do chrztu to nas też namawiał na ślub. Zobaczymy, pomyślimy.
Asiu, Iwonko, Aniu gratuluję udanego spotkania.
na razie mykam do projektów.

Dziewczynki, ja już uciekam, poczytałam co miałam poczytać, znalazłam kilka ośrodków rehabilitacyjnych i zaraz zaczynam wielkie poszukiwanie. Prywatnie oczywiście, bo inaczej się nie da ( terminy 2-3 miesięczne :szok: a Alan musi być rehabilitowany JUŻ !!)
Masiu... No z tą erą........................ !!!!!!!!!!!!!!!! Mi już brak słów. Zaraz ich chyba zaatakuję i może się czegoś dowiem.

Uciekam do apteki, bo Alan już marudzi, nie chce Mu sie siedzieć w firmie, gdy na dworze piękna pogoda:) Mi z resztą też...

BUŹKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
e no widzę medialne spotkanie było:-)

Silko ja uważam, że dla świętego spokoju to chyba każda mama powinna iść z maluszkiem do neurologa. Ale dobrze, że wiadomo co jest zobaczysz, że po rehabilitacji szybko Alanek będzie super sprawny.

Do góry