dziekuje Reniu;-):-)Maju no to ja trzymam kciuki
Ide sie kapac bo maz mi strzyzenie obiecal
Dobrek nocki Kozochy, i bede myslec o tych naszych tykajacych bombach;-)
strzyżenie a nie golenie hihihi;-)
dobrej nocki Reniu buziolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje Reniu;-):-)Maju no to ja trzymam kciuki
Ide sie kapac bo maz mi strzyzenie obiecal
Dobrek nocki Kozochy, i bede myslec o tych naszych tykajacych bombach;-)
Adus ja glokozy nie uzywalam, nie dlatego ze be czy cos, poprostu do picia zwykla wode bez niczego(przegotowana oczywiscie:-)), jak byly goraczki, bo na poczatku to po co jakies smaki mu wciskac niech sie do cycunia dobrze nauczy,;-) a tak glownie to cycyus byl w obrocie i do jedzenia i do picia, i to starczalo
A codo wacikow to ja uzywalam te gazy jednorazowe, bo mi sie wydawalo ze te waciki to jakies syfek zostawia a bo cus, ale to ja .....
Buziaki Iza. Idź i odpoczywaj. Spokojnej nocki dla Was obu, dziewczynki.
Do jutra!
Renatko musze Cie zasmucic .. ja w grudniu z polski przywiozlam sobie masc majerankowa, alantany , linomag , termentiol (tak na wszelki wielki)krople na kolki , spiryt do pepuszka...z tego co ci moge polecic z tutejszych specyfikow to Grim Water na kolki widzialam w Asdzie to jest prawdopodobnie rewelacja na kolki,sudokrem,na laktacje FENUGREEK:-)(ale nazwa) na popekane brodawy BIO-FEM Instant Relief .. jak sie cos jeszce dowiem to systemtycznie ci napisze .... jedynym bolem jets to iz nie maja nic do myci po porodzie .. ostatnio jak bylam w aptece i sie jej pytam o cos do mycia po porodzie to zrobila wielkie galy.. i pewnie sobie pomyslala co ta polka chceeeeewiec cos takiego jak plyny do higieny intymnej to istny wynalazek .. a kora debu to tylko na Debie i to w lesieA Maji nie ma
Ada dziewczyny wczesniej pisaly o Viburcolu- jak nazwy nie przekrecilam, one sa naprawde fajne, tez je uzywalam, no i wlasnie Kasia powiedz Ty mi jakie Ty lekarstwa masz tu dla malucha? bo ja niestety z polskich zadnych:-(, moze cos juz wypatrzylas, bo bez tych czopkow, majsci majerankowej i soli fizjologicznej da sie tu chyba dziecie pielegnowac przez pierwsze 3 miesiace, wspomoz;-)