reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama

Adus ja glokozy nie uzywalam, nie dlatego ze be czy cos, poprostu do picia zwykla wode bez niczego(przegotowana oczywiscie:-)), jak byly goraczki, bo na poczatku to po co jakies smaki mu wciskac niech sie do cycunia dobrze nauczy,;-) a tak glownie to cycyus byl w obrocie i do jedzenia i do picia, i to starczalo:tak:

A codo wacikow to ja uzywalam te gazy jednorazowe, bo mi sie wydawalo ze te waciki to jakies syfek zostawia a bo cus, ale to ja .....

No do tego nic nie dodam tylko sie podpisze dwoma recoma:-D:tak::-)

A jeszcze gazików takowych uzywałam do pępka ze spirytem, bo waciki syfki zostawiały:-)

Iwonko idźkaj koniecznie :tak:
Maja dawaj co chwilę znaki życia;-):-)
Silka juz serio zaczyna czekanie:-)

Dobrej nocy kozy kochane.

Raju jak ja nie lubie sie kłaść spać. Uwielbiam siedzenie po nocach. Sowa ze mnie pełną gębą:-) i obiecuję sobie ze jak tylko dzieciaki urosną to zmieniam się w nią tak na całkiem, bo teraz to niestety wstaję najpóźniej o 7am:dry:

Branoc:-D

Strzyżenie jak to zabrzmiało fajnie Reniu...:-D:-D:-D:-D a z tą glukozą to zapytanie bardziej bo mi tak gadali....a ja zamierzam karmic cycuszkiem też oczywiście....i dobranoc RENIU

DOBRANOC MAJU i liczymy na Ciebie ja też mykam bo się zmywamy...idę sie położyć...bo łeb mi pęka dziś buziole kwietniówy....:-)

Witam spiochow.
Maja co tam u Ciebie?????????
Jak wam minela nocka mi chyba dobrze bo spalam od x czasu jak zabita,nawet zgaga mnie nie meczyla,ale nie wierze ze jej nie bedzie:-(.Ide robic sniadanko.

Buziaki Iza. Idź i odpoczywaj. Spokojnej nocki dla Was obu, dziewczynki.
Do jutra!

Hej kochane kobitki !!!

Ale naprodukowałyście wczoraj wieczorem stron :) Fajnie, będzie co czytać :)

Ingrid, Adunia, Madziujka - niestety Wasze życzenia spokojnej nocy się nie spełniły... Spałam spokojnie do czasu aż mąż wrócił i mnie obudził i wtedy się zaczęło... Ale nie to co myślicie kosmatki ;))) Zaczęły się skurcze, cholernie bolesne, które co jakiś czas mnie budziły. Ale na razie jeszcze jestem w dwupaku. Ciekawa jestem czy będzie tak jak podczas ciąży z DD. Podczas jednej nocy były skurcze, silne ale nieregularne a następnej nocy już jechaliśmy do szpitala rodzić. Mam nadzieję, że jeszcze córcia troszkę posiedzi w brzusiu - bo ja i Dominiś musimy jeszcze pozbyć się katarku i kaszelku.

Gosia - obwąchaj wkładkę, wody płodowe przed terminem powinny raczej pachnieć "niczym" to znaczy tak sterylnie. A jak to jakaś infekcja to pewnie już będzie troszkę inaczej pachnieć...

No to teraz mamy mały wyścig zbrojeń - następna się rozsypie Majeczka Czy Silka? :)

Renatka - to strzyżenie to na głowie czy gdzieś indziej? Masz w domku własnego prywatnego fryzjera? :)

Lucky - zmieniłaś avatarek, muszę się teraz od nowa przyzwyczajać, bo Cię nie poznałam :) tylko po zdjęciach chłopaczków na dole posta.

No Ingrid - jestem z Ciebie dumna, siedziałaś do późna ale udało Ci się wszystko poprasować i jeszcze miałaś czas dla koleżanek naszych :) Jak przyjedzie do Ciebie łóżeczko to je wystrój ładnie w tą pościel od mamusi i wrzuć zdjątko, żeby się pochwalić jej talentem :)
Ja dzisiaj chyba jednak rzucę się do Gdyni po zapas pampersów, chusteczek i patyczków, ewentualnie jeszcze grzechotkę albo dwie dokupię... Oj jak bym już tak chciała... oj chciała... :))

reklama
Czesc dziewoje

Ale wczoraj produktywne bylyscie:-)nie nadarzam czytac...ja wczorajszym wieczorkiem po angielsku sie uplynnilam:-)... ehh musialam z moim R posiedziec;-)

A Maji nie ma:szok:

Ada dziewczyny wczesniej pisaly o Viburcolu- jak nazwy nie przekrecilam:confused:, one sa naprawde fajne, tez je uzywalam, no i wlasnie Kasia powiedz Ty mi jakie Ty lekarstwa masz tu dla malucha? bo ja niestety z polskich zadnych:-(, moze cos juz wypatrzylas:sorry2:, bo bez tych czopkow, majsci majerankowej i soli fizjologicznej da sie tu chyba dziecie pielegnowac przez pierwsze 3 miesiace:-D, wspomoz;-)
Renatko musze Cie zasmucic .. ja w grudniu z polski przywiozlam sobie masc majerankowa, alantany , linomag , termentiol (tak na wszelki wielki)krople na kolki , spiryt do pepuszka...z tego co ci moge polecic z tutejszych specyfikow to Grim Water na kolki widzialam w Asdzie to jest prawdopodobnie rewelacja na kolki,sudokrem,na laktacje FENUGREEK:-)(ale nazwa) na popekane brodawy BIO-FEM Instant Relief .. jak sie cos jeszce dowiem to systemtycznie ci napisze .... jedynym bolem jets to iz nie maja nic do myci po porodzie .. ostatnio jak bylam w aptece i sie jej pytam o cos do mycia po porodzie to zrobila wielkie galy:szok:.. i pewnie sobie pomyslala co ta polka chceeeee:szok:wiec cos takiego jak plyny do higieny intymnej to istny wynalazek .. a kora debu to tylko na Debie i to w lesie:-D

Majeczka a ty co, ja juz myslalam ze ty Michasia tulisz a ty widze ze jeszcze wczoraj wieczorkiem klikalas .....to ja wyklad mojemu zrobilam no wiesz oczym .. nooo .. ze ty ju boooo ...:-D..i ze termin mamy taki sam :-D a ty tu dalej siedzisz :szok::-):-):-)

Wlasnie doczytalam o Silce ............. fajnie no to moze bedzie nastepna:-)

WITAM RESZTE KOZ:tak:

Do góry