Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na moj gust nie sa to rzadne wody i robienie testu raczej jest nie potrzebne.. sa to normalne uplawy ja tez mam teraz wzmorzona mokra wydzieline ...ostatnio tez zrobila sie zolto -kremowa.. a wody sa przezroczyste .. moga byc lekko zabarwione rozem(czesto dlatego iz razem z nimi odchodzi czop w twoim wypadku odpada )...... w ekstremalnych wypadkach zielone.. pachna ryba;-) nic martw sie Gosiu i nie panikujA mnie od 2 czy 3 dni niepokoi moja wydzielina. Jak odszedł mi czop (ten nAjwiększy kawałek) to potem miałam upławy lekko białawe, lekko ciągliwe a od 3 dni mam bardzo mokrą wydzielinę i jak jestem w pozycji pionowej to cała wkładkę mam mokrą ale jej zabarwienie jest żółtawo- kremowe.
Macie tak? Co o tym myślicie?
.test na wysięk wód, ale obdzwoniłam okoliczne apteki i nie mają tych testów.
do juterak Iwonka:-)Oki babeczki lece bo maż będzie za 10 minut a kolacja nie zrobiona Cmokasy i dobrej spokojnej nocki wszystykim!