reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziewczynki.. co tu dzis tak cicho wczoraj mnie nie byl myslalam ze nie nadaze z czytaniem a tu prosze pusciutenko.
Ja dzis mam wyjatkowo dobry humorek gdyz udalo mi sie namowic mojego malza na wozeczek....i to taki jaki chcialam najbardziej .. kupilismy dzis bebe comfort :-)bedzie za trzy tygodnie gdyz w skelepie na stanie byl tylko wyjatkowo piekny czarny kolor :-D:-D:-D a w takim odcieniu gustuja tylko irlandki:-D wiec pozostalo mi tylko lozeczko posciel i jakies drobne duperelki .....;-)

reklama
Dobry wieczór!!
Ach dziś pusto ale weekend pewnie od poniedziałku tłumnie zawitacie...
Ja wróciłam i imprezy u koleżanki jej córka miała 3 latka i padam hałas szybko się zmęczyłam i nie dałam rady aż dzidzia zaczęła strajkować i tak kopać:szok: nie spodobał jej się hałas :no:...moje biedactwo...:-:)sad:
SILA dzieci rosną w oczach nim my się obejrzymy a nasze będą miały roczek...jeju jak ja mocusio kocham moje maleństwo
RENIA więc wieczorek udany z koleżanką i teraz odpoczywaj...
KA32SIU super że namówiłaś męża ja jeszcze do końca nie wiem jaki chce mam parę typów :sorry:
MASIEK biedactwo a dziś już lepiej???ucałuj Leonka w piętkę:laugh2::wink:

ada04 Silka dziękuję za miłe powitanie:-)
dzisiaj chyba wogóle nie bedę spac - właśnie przed chwilą dzwoniła moja siostra z newsem ze jej odeszły wody płodowe (termin 16 grudnia) i juz jedzie z mężem taksą do szpitala:-)

DZien dobry!!
Jak sie dziś czujecie??
Jolcia pogratuluj siostrze dzidzi...
Ja właśnie wstałam zjadłam śniadanko i przeglądam nasze forum wczoraj zamówiłam se parę ciuszków na allegro...Miłego dnia...

Bry:-)
Melduję się, że żyję. Wczoraj po południu odwiedzili nas rodzice Wojtka no i trochę mnie rozruszali, ale jak pojechali to padłam jakbym 200metrowy rów wykopała spałam przez prawie16godz. z małymi przerwami:baffled:
No jakoś się dzisiaj obudziłam, muszę bo jedzie do mnie przyjaciółka i po domu będą latały 2mosy i 1buldog. Ale będzie zabawa:tak:

Kasia szalejecie:-) bosz kupić już wózek, my jesteśmy na etapie wybierania.
Nie wiedziałam, że wybór wózka jest taki trudny.

Jejku Leon od rana dokazuje, że raz go czuję na pęcherzu a innym razem prawie przy żołądku, a mamusia się cieszy i pyta się synka czy mu się tam podoba:-D

reklama
Do góry